11

Анонимен

преди 10 години

До онбашиятаТой се "оправи" хубаво - прати наемните убийци от СБУ да стрелят по хората.После избяга,забрави и златното гърне даже да си прибере.

10

онбашията

преди 10 години

ами да беше се оправил с протестиращите

9

Анонимен

преди 10 години

Пуделът на Путин.Кратко и ясно.Бау Бау Бау

8

Шоп

преди 10 години

И това го казва след като дезертира в Русия.Пълен предател, не случайно е бил на най-ниското стъпало в затворническата йерархия - били са го с х*й по челото.

7

Анонимен

преди 10 години

Няма нищо чудно в изявите на Янукович. Той иска Крим в Украйна, а Украйна в Русия.

6

Анонимен

преди 10 години

Украина е руска. Тва е и така ще бъде. Когато руската държава се е раждала в киевските земи, Америка е била само фамилно име в Италия.

5

Анонимен

преди 10 години

Късно е чадо, мандалото лопна.

4

до 1

преди 10 години

Нямам какво да кажа. Той е законен президент и има право на това обръщение към неговата нация. Сега ми е чудно ти какво ще кажеш за терористичния парламент наложен от Запада в Киев.

3

Анонимен

преди 10 години

"Сваленият президент на Украйна Виктор Янукович нарече анексията на Крим от Русия "трагедия" и изрази надежда, че черноморският полуостров може някой ден отново да стане част от Украйна, предаде Асошиейтед прес. "Няма проблеми, възраждат СССР, слагат на власт новият Хрушчов и той я подарява обратно на Украйна. Сценарият ми изглежда напълно възможен. :D

2

Анонимен

преди 10 години

Скоро и останалите източни провинции на Украйна ще искат да се присъединят към Русия.Янукович не е в час.Който се е хванал с краварите , не е прокопсал.Ние също.

Ха, Янукович го каза - анесирането на Крим е трагедия. Кажете, господа русофили, как ще коментирате думите му? Иска си Крим за Украйна, другаря Янукович. Вие нали много го подкрепяхте, все за него викахте през февруари. Сега пък той взе, че друга песен запя, украинска песен и забрави руската. Хайде, какво ще кажете по въпроса?