10

Българин не фес

преди 10 години

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ БКП / БСП И ДПС ЩЕ НИ ВЪРНАТ 50 ГОДИНИ НАЗАД С ТОВА АМАТЬОРСКО УПРАВЛЕНИЕ И МИЛИЯРДИТЕ ЕВРО ЗАЕМИ ...

9

Гор

преди 10 години

как смеят от еврокомисията да задават въпроси на червен министър и да допускат че БСП и ДПС са крадливи криминални орагнизации дето искат чрез Южен Поток да грабят още милиарди

8

Анонимен

преди 10 години

Комунизмът и социализъма са най-вредните за българския народ,но не и за забогатяли те от него олигарси и партийни функционери.

7

прав е

преди 10 години

само БСП и ДПС, победа другари аркадашлар

6

Браво

преди 10 години

за следващия мандат на БСП 500 хил. работни места

5

Кой-Той

преди 10 години

Цели 45 год. ни управляваха бащите на сегашните управляващи,но това с нищо не може да измие срама от двете управления.Нека престанем да се страхуваме и изметем тези политици от сцената на политиката.

4

Анонимен

преди 10 години

Хората умират от глад, но чувството за хумор не напуска върхушката на БСП.

3

dan

преди 10 години

При бСП всичко е една жена ми каза Даже и за Костинброд "една жена ми каза" каза Цацаров

2

нас

преди 10 години

Безочливи и нагли! От вас по -големи лъжци, няма! Такива, гнусни манипулатори сте! И,да вие не си губите времето ,крадете като за последно!

1

Член на БСП

преди 10 години

Днес на много секретно заседание С.Станишев е казал, че съжалява за член 1 от конституцията на България , в която ръководна роля има БКП-БСП-ДС. Сега всеки ти говори за законност и ред, а преди, закона бяхме ние с баща ми . Съжалявам драги съпартийци за това безсилие и затова смятам , че няма какво да правим в ЕС и НАТО. Вчера говорих с другаря Путин и той ще ни приеме в Русия както прие и Крим.