12

до 17

преди 10 години

Не могат да ги накарат. Проумете го хора. Договорите са подписани, така че не могат да бъдат принудени. Държавата не си изпълнява задълженията и сключените договори са неизгодни. Това са ДОГОВОРИ! Вместо да ламптите като песове срещу ЕРП-тата отидете и обесете депутата, който е подписал договорите и който е прибрал милионите под масата! Нещо има нередно в мислнето на този пуст български народ. Много емоции, много простащина, а грам логическо и аналитично мислене НЯМА! Комунизъмът го е стопил!

11

Запасен

преди 10 години

Авгиевите обори, наречени Българска енергетика, трябва да се изчистят тотално и да се почне всичко начисто! Договорите за продажба на ЕРП-тата трябва да се обявят за нищожни, да им върнем каквото са платили (без комисионните под масата), да се отменят всички договори за ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗКУПУВАНЕ на всякакъв вид електроенергия, и да се постави всичко на пазарен принцип, като се спазва и социалната защитеност на населението. Предложих праста методика на ДКЕВР за това, но онези си правят оглушки.

10

Запасен

преди 10 години

Авгиевите обори, наречени Българска енергетика, трябва да се изчистят тотално и да се почне всичко ! Договорите за продажба на ЕРП-тата трябва да се обявят за нищожни, да им върнем каквото са платили (без комисионните под масата, разбира се), да се отменят всички договори за ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗКУПУВАНЕ на всякакъв вид електроенергия, и да се постави всичко на пазарен принцип, като се спазва и социалната защитеност на населението. Предложих праста методика на ДКЕВР за това,но онези си правят оглушки.

9

Анонимен

преди 10 години

Мдааа. Аз като ви казах, че приказките на измисленият министър са театри ми наблъскахте минусите. Като ви казах, че има договори и че никой не може да отнема лицензи просто с едно изказване пред медиите пак ми наблъскахте минусите. Емоции, зрелища и сеир му дай на българина. Само това да има. И храна не му трябва вече. Ама какво да правиш. *** народ, слаба държава е казал същяит този народ. Проблемът не е в частните дружества, а в държавата, която трябва да ги регулира!!!

8

Л

преди 10 години

БСП покажете че ви стиска и ги накарайте да платят ако не вън. Направите ли го ще имате моят глас на всички избори от сега нататък. Ако обаче се заиграете с ЕРП-тата като ГРОБ си заминавате и вие

7

човек

преди 10 години

Точно така!!! Който не плаща - ВЪН!!! От тоя НЕК до гуша ни дойде с тези ВЕИ-та и кафяви и пембени енергии!!! НЕК - ВЪН! Дължат милиарди на ЕРП-тата и производителите. ВЪН и за всички депутати и партии, мафиоти и неясни бизнесмени - ВЪН!!!!!!!!!!!!! да останат само легални инвеститори и работодатели като ЕВН!

6

Анонимен

преди 10 години

Нямало да плащат ли?Алоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо!Като не си плащаш-изчезваш ,аман от тарикати !

5

ИК

преди 10 години

А ние зощо плащаме на EVN ?

4

Анонимен

преди 10 години

изЧЕЗвайте тогава !!!

3

Анонимен

преди 10 години

тотална каша забъркана от семпли управляващи

2

Анонимен

преди 10 години

като няма да плащат вън от България

1

Анонимен

преди 10 години

Аз викам масово да откажем да им плащаме на ЕРП-тата и да видим какво ще стане ! А трябва и служитебите там да са на страната на народа и да не ни изключват !