92

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев защитава ЕВН за с,метка на народа си и нплащаме скъп ток

91

Демократ - ветеран

преди 10 години

Готино парче е Мая, нищо че е комунистка! Дедо би я треснал!

90

УУУ

преди 10 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ПОДОБНА СНИМКА - ПРОСТО ДЕЦАТА СЕ ПЛАШАТ ОТ ТОВА СЪЗДАНИЕ.

89

Анонимен

преди 10 години

мило Майче не импийчмънт не избори БСП е чао не го ли разбират вече хората не ги искат

88

Citizen

преди 10 години

Проскубана, креслива, перхидролена кокошка, която избива комплексите си, като се изживява като последна инстанция по всички въпроси: Тя е направила нов ИК; Тя преценява кое е противоконституционно; Тя оценява президента, който е много нива над нея като човек, специалист, бизнесмен и политик. Но в България е така-не е важно какво реално си постигнал и направил ли си поне едно полезно и смислено нещо в живота си, а колко крякаш и врякаш, и как те представят медиите.

87

мър ши

преди 10 години

Сбирщина некадърници, начело с Крюела,марш от парламента ?Само скалпел за този червен тумор.

86

toti

преди 10 години

Евро -Мая да си сяда и да трая!

85

sante_dog

преди 10 години

Стига глупости! ДПС се съгласиха да е така, БСП реват като...Доводите им са безумни - ДПС имат повече гласове от Атака и затова трябва да имат повече предтавители, Герб имат също повече депутати от БСП - значи трябва да имат повече представители от тях. Тия мислиха 100 варианта да се изкълбучкат за да прецакат ГЕРБ вместо да си го направят пропорционално и толква. Сега 19 ама без ръководство и без тези които имат евродепутати и такива тъпотии... Айде ММ - сърбай си г*мната...

84

Анонимен

преди 10 години

60 години стигат !

83

Dinosaurus

преди 10 години

Според Лая Майнолова президентът е нарушил (нейния) изборен кодекс...ай, какъв резил! Нищо, че тя го измъти след дъжд качулка, нищо, че е изцяло в интерес на коалицията БСП/ДПС, нищо че целия вой за местата в ЦИК е, като че ли само комисията ще гласува на изборите...важното е БСП да си конституира враг! И сега кво? ДПС се разграничи от истерията...ужас, предателство...и тоя Бойко, дето сме се втренчили в него, се разбра с Местан...импийчмънт! Българи, да пометем червената *** от НС! Гласувайте!

82

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен/83Искаш да кажеш, че Росен Плевнелиев = Мая Манолова ли ? Стига бе, много го издигаш, не е толкова добър ! :))

81

Анонимен

преди 10 години

Росен Плевнелиев = машина за гафове

80

MiB

преди 10 години

Добойутро пияницеее (дърта ***) ... Не само за ЦИРК - Ще ви бъде препъни камък докато не пуснете кокала. Евалата на Плевльо

79

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО???? Всички специалисти казват че квотите нямат никакво значение.Царя дойде с 0 човека в ЦИК и ги помете на изборите,Бойко с 1 човек и ги помете.Единствената логика е фалшифициране на изборите и някаква игра която все още не сме видели.А бъдете сигурни това БСП го може,прави го 60 год.

78

аз

преди 10 години

До АнонименПлевнелиев не е направил до сега нито един гаф! Колкото до Мая М и нейната идея за КС - тя постоянно ръси простотии! Какъв КС! КС се занимава с това, приетите закони да не противоречат на Конституцията - а закони се приемат само от НС! Дори и за момент да приемем (колкото за идеята на спора), че Плевнелиев е нарушил закона за изборите - това НЕ Е въпрос за КС! Тая съвсем се оплете кой съд за какво отговаря!

77

Анонимен

преди 10 години

Майчето е пич, а плевльо - п...а.

76

Анонимен

преди 10 години

По-фалшив и смешен президент от Роско не сме имали. Дори и селянина Гоце стоеше по адекватно на поста.

75

Позитано

преди 10 години

всички бесепарски гномчета идвайте в Позитания че ще ни свърши работното време и няма да си вземете хонорарите

74

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев, колкото и да се напъва, няма да остане в Историята като Президент на България, а ще бъде споменаван единствено като креатура на Бойко Борисов, назначен за президент с Костинбродската печатница и временно изпълнявал споменатата длъжност.

73

Анонимен

преди 10 години

Президентът Плевнелиев, отово зае открито страната на ГЕРБ, с което за пореден път се доказа като разединител на нацията и подстрекател на измислените протести.И Н П И Й Ч М Ъ Н Т !