46

правилно

преди 10 години

Държавата плаща извънреден труд на катаджиите за работа в поччивни дни.Редно е сгрешилия шофьор да им плати поне обеда и уйските.

45

до МВР

преди 10 години

Идея! Удвояваме глобите на катаджии, които взимат подкупи през уикендите. Началниците им да понасят солидарно отговорност за взети подкупи и да будат уволнявани за несправяне с корупцията. И тогава съществуващия закон, ще бъде напълно достатъчен да осигури безопастност на движението.

44

Анонимен

преди 10 години

"В някои държави, например в Австралия....."Kogato zapochnem da jiveem kato Avtraliicite, da vzemame tehnite zaplati i da imame tehnia standart na jivot...moje da gi vdigate i prez delnichnite dni....TOVA E BYLGARIA BE HORA....

43

кибик

преди 10 години

"Една трета от водачите не могат да карат в завой...."???? А останалите 2/3 от ПТП значи са станали на прав участък. По силата на тази логика (на Кисяков) - 2/3-ти от шофьорите на мога да карат на прав участък. ХА-ХА-ХА

42

Черен Петър

преди 10 години

Явно нашите завои не са като Австралийските.Ако имаме нормални пътища както в Европа ПТП-тата ще намалеят стотина пъти.

41

Виц

преди 10 години

Катажия глобява нарушител. Оня му подава много едра банкнота.- Нямате ли по-дребни, нямам да ви върна ресто ? - пита катажията- Ами нямам, и сега какво ще правим ?- Качете колата на тротоара още веднъж.

40

Идея

преди 10 години

Идея! Пускаме една бомба на Гурко и една на Драган Цанков и си решаваме проблема. Капиш?

39

до 38

преди 10 години

Няма пари

38

pe6o

преди 10 години

След рязко натискане с палеца...палката отлита и палеца заема позиция..,,отговор за коментиращите ТУК!"Коментирайте си.

37

alkap

преди 10 години

Bela jiga sega tova si ti

36

Анонимен

преди 10 години

В Бгто пътища не се ремонтират бе, много важно че е дупка до дупка и вълни като от либийска пустиня - Кат просто слагат един знак Неравности по пътя и са си свършили работата, хаха

35

оъ

преди 10 години

не карайте повече на фарове.

34

Един ?

преди 10 години

Глоби, винетки, данъци..., а улиците пълна скръб. Няма една квартална улица в "Манастирски Ливади", която да не е в окаяно състояние. Представям си какво е в другите градове.Та, на въпроса - кога ще ремонтирате "Пирин", моля, тъй като съвсем сериозно смятам да съдя Столична община, че първо, че тротоари няма и второ-там, където ги има, са заети от паркирани коли?Паяци-маяци и всякаква регулация липсват.

33

Анонимен

преди 10 години

Аве тия *** са само мозък и биотокове. Циркаджии

32

прокурор-пенсионер

преди 10 години

Държавата нищо не трябва да прави в угода на КАТ . Просто трябва да се спре корупцията и всичко ще си дойде на място, но не иска. Защо бяха спрени проверките на цивилни полицаи уж предлагат рушвет-защото 100% бяха взели предлаганите суми. Това е истината, но тя не може да пробие в нашите ширини. Затова няма да има управия.

31

Г-н Амзел

преди 10 години

Кесяков, надевай памперса, че понамирисва, пийни си хапчетата и марш от хоризонта!!!

30

a

преди 10 години

в австралия било така, в германия било унака, НЕЩАСТНИЦИ ЗАЩО НЕ ВИДИТЕ КАКВИ СА ПЪТИЩАТА В ДРУГИТЕ СТРАНИ, А ВИЖДАТЕ САМО КАКВИ СА ГЛОБИТЕ ТАМ?!?

29

аааааа

преди 10 години

В тая държава всички ни цакатПовечето хора работят за по 500-600 лвенергото ни цака с по 200 лева токтоплофикация ни цака с по 50 лева зградна инсталацияmобилните оператори ни цакати хората бяхат в чужбина да стават слугии цял свян ни се сmеенакрая ще останем2 000 0000 пенсионери2 000 0000 *** и турци1 000 000 държавна админицтрацияобаче малцинствата и пенсионерите не подлежат на цаканеСрам държавата ни цака с данъци

28

Gi

преди 10 години

Отменете задължителните фарове рекетьори такива !

27

Анонимен

преди 10 години

Причина че много от катастрофите са при завой,причината е че само на някои коли фаровете завиват. А КАТ каквото и да ви цакат, никога на забравяйте, че това е една прогнила от корупция система, на всяко ниво и *** в нея дремят само за пари под формата на рушвет, на всяко ниво е така. Ако не на пътя,все има на кой да платите за услугата. А някой от вас минавал ли е с кола в *** поне 20 метра без да тропне някъде или да заобиколи нещо?