287

до американолюбката

преди 10 години

Коя Украйна ще загуби,*** ***? Бандеровската или Източна Украйна,която и сега си иска присъединяване към Русия .Как съдиш и редиш заплахи за една една велика православна страна,която с достойнство отговаря на американски преврат в страна,която е дала началото на Русия,да си чула за Киевска Рус?

286

Умната!

преди 10 години

Юнкер(с): Евросъюза да не допуска Молдова да стане следващата жертва на РусияМИГ-овете възразяват!Северна Корея изпита балистични ракети със среден обсегДнес със среден, утре с удължен!Владимир Путин договорился о размещении военной базы РФ в АргентинеДнес в Аржентина, утре в братска България! Здраствуйте братушки!

285

Помним, моме!

преди 10 години

Нахлуване в Източна Украйна ще е катастрофа за Русия...Уикипедия, Хитлер пред обединена Европа. Един с мустаки и каскет възразил с 40 000 Т-34. Възражението било прието!

284

Сър Поц

преди 10 години

продажни медии , отворете най после очите си.

283

Истината

преди 10 години

Тази статия е пълна глупост. Най-вероятнит резултат от преврата в Украйна ще е значителното обедняване на и без това много бедното население на Украйна и в крайна сметка присъединяване към Русия, като единствен изход от нищетата. Разбира се това няма да стане днес или утре, а да кажем след година-две-три.

282

emo

преди 10 години

ненормалниците от сащ нямат никаква работа в европа .да си заврат санкциите вчерните *** и да си стоят където им е мястото; на *** на географията

281

stams

преди 10 години

Всеки ден една и съща статия ли пускате?

280

Гарибалди

преди 10 години

До Анонимен- 341Щом Путин не е Русия,тогава и патладжана макак Алабама не е САЩ! Защо си позволявада налага санкции на "РЕГИОНАЛНАТА СИЛА РУСИЯ".Страхът му от избухване на атомнабомба в Манхатън ,ще бъде осъществен от междуконтинентална на РУСИЯ!Маалее страххх...

279

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Вън русия от Европа, путин дано се пържиш в ада нищожество такова.

278

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 341Е много злоба бе, само защото Путин изправи на крака Русия и всеки ден я прави по- и по-благоденстваща. Ще *** от злоба, *** алчни. Не намеквай за живота на Путин, защото не се знае, колко дълъг ще е и твоят живот. Една чашка повече, тряс и толкоз. С твоята идиотска злоба, недей да лицемериш, не си прави застраховка като употребяваш свещената за българина дума братушки, ти просто нямаш право да се братимиш с хората, които са си дали живота за да не сме още под турско робство. Няма по-гадно, по-червейско качество на човека от неблагодарността.

277

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 357Поредното ЛИЦЕМЕРИЕ С ПРАВАТА НА СУВЕРЕНА НАРОДЪТ! Ама какво значи правна стойност на референдум?! Щом НАРОДЪТ КАЗВА за нещо така да бъде!, то трябва ДА СТАНЕ ТАКА! А върхушките по света си правят някакви закончета за да ОБЕЗСИЛВАТ РЕШЕНИЕТО НА РЕФЕРЕНДУМА. Е, защо тогава демокрацията парадира с референдуми най-висшата и форма. Значи всичко е ЛЪЖА. Всъщност правна стойност нямат закони, които обезсилват волята на народа. Приемането на такива закони трябва да се прекрати. Те са незаконни. А корумпирани *** повтарят като папагали няма правна стойност.

276

Анонимен

преди 10 години

Русия не е Путин, и Путин не е Русия, и никога няма да бъдат. Запомнете това.Путин си напомпа рейтинга и се направи на мъжкар, но това ще има дългосрочни последици за Русия, а Путин няма да живее вечно. Честно казано ми е тъжно за братушките, защото един ненормален *** си прави каквото иска... Ако беше договорил законен референдум, пак щеше да спечели Крим, но той избърза да се направи на мъж...

275

ттт

преди 10 години

"Военен ход в Източна Украйна силно ще увеличи опасността от политически, военен и икономически ответен отговор, достатъчно силен да застраши лидерите в Кремъл"Авторът си прави илюзии. И сега военния и икономически отговор е най-силни, който Запада може да направи."когато водещите световни сили прибягнат към военна интервенция срещу вражески настроено местно население"В Крим, а също така Одеса и Източна Украйна случаят не е такъв. Напротив, населението ги чака с надежда.

274

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 446Надявай се х. на пияни п. Според *** злобни и крадливи ***, които не знаят дори, какво е това закон, чутата от някъде фраза международно право е, да пуснеш фашистки бандити да избиват (с изстрел в главата и изпепеляване вж. дъртата държавна мошеничка, мераклийка с намотана около кратуната изкуствена плитка за внушаване на национална идентичност Тиквошенко) братята и сестрите ти, и ти да им обърнеш гръб и да им затвориш вратата на многовековната ИМ родина.

273

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЩе видим, от КАТ (САЩ) така казват, но дали? :)

272

Анонимен

преди 10 години

Русия катастрофира, но джуджетата в кремъл не признават това.

271

Анонимен

преди 10 години

А референдума в Италия е отразен тихомълком, защото нямал "правна стойност" ;) И той като Кримския.... 89% "ЗА" отделяне на Венето от Италия

270

Болярина

преди 10 години

не беше Украинска революция, а Украински преврат, платен от запада..

269

тал

преди 10 години

ама *** проставелке да беше и написала за 18-те избити през 1943г. край ЯСТРЕБИНО от които 6/ШЕСТ/ ДЕЦА като най малкия Стойне е на 7г.и най фрапиращото е че убийството е извършено от подпоручик йорданов -начален учител по образование,какво падение,ами да споменем и ВАСИЛ и САВА КОКАРЕШКОВИ от Белица,най брутално заклани и хвърлени на кучетата-точно от това ни освободиха БРАТЯТА, ама вие не го споменавате, искате това да се забрави - а за народния съд вижте списъка почти всички са евреи-ЗАЩО ЛИ

268

В Източна Украйна

преди 10 години

Руските войски ще влязат само ако има провокации и безредици. За сега само арестуват тихомълком проруските водачи на руснаците там. За съжаление това наистина ще е грешка и много неприятно нещо, както за Украйна, така и за Русия. По-мъдро ще е да оставят Укр. да се "порадват" на новите икономически мерки и само след половин година самите украинци ще свият сърмите на "майданците". В противен случай ще умират руснаци и украинци, а САЩ ще са доволни, че проблемите им намаляват с всеки убит човек.