243

Анонимен

преди 10 години

Само си представете ако тази лелка която я гони критическата имаше власт

242

От Майдана

преди 10 години

От няколко дена е публична тайна, че във централата на СБУ действат агенти на ЦРУ....Достъпа до четвъртия етаж е забранен за Украйнските агенти на СБУ !!!

241

РЕФЕРЕНДУМ

преди 10 години

КЪРДЖАЛИ, РАЗГРАД И СМОЛЯН ЗАЕДНО В ЕДНО.ЩОМ ПОДКРЕПИХА КРИМ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ И НАСРЕФЕРЕНДУМ И НЕЗАВИСИМОСТ.

240

259

преди 10 години

Референдум за какво? Искаш при Ердоган да ти спира достъпа до Интернет, да те бие по площадите, да граби както и султаните не са грабили, изобщо- да те върне 200 години назад.

239

Анонимен

преди 10 години

До БГреферендума за крим не е легитимен. Браво на руснаците че са си постигнали своето без да разпалват война.

238

Румбо

преди 10 години

Да-а-а,лудост и климакс едновременно!После се чудят кой проваля украинската "демокрация".Сами ще се сринат, както са тръгнали тия,не им е виновна Русия.

237

tuzarya

преди 10 години

ФАКТИТЕ: Само ще ви напомня за жертвите на Голодомор! Руснаците са взели храната на украинците и в следствие на това гладът, организиран през 1932-1933 г. от комуно-московските изверги, отне живота на 7 млн. украинци ! ФАКТИ !

236

до 265

преди 10 години

Дали е ***,не знам,но *** и Янукович наричаха в пресата ,,.двамата шизофреници''.

235

Shark

преди 10 години

Е добре сега, кой според вас е за санкции. Тая малоумница като нищо ще подпали някоя война, то на физиономията и е изписано че не е нормална. Ми да, щом дръзнаха да стрелят по собствения си народ на майдана какво очаквате. После пак Русия виновна. Как ще реагира ЕС на тези думи ми е много интересно, или може би ще я подкрепи, а!! Всички разумни хора вече прозряха че ситуацията в Украйна е една манипулация на САЩ и ЕС, но не знам дали САЩ и ЕС прозряха че номера им не мина.

234

Смях

преди 10 години

До капиталистМного са ми смешни троловете като теб който сляпо ползват опорните точки на ЦРУ...Във случая се опитвате да изместите темата от изцепката на Тимошенко !!!! А относно къде във света е най висока престъпността на глава от населението и също така със най много затворници, питай чичко ГУГЪЛ и ще останеш изненадан :)))) Сорос много сваля гарда, щом е опрял до такива *** който сляпо ползват опорните точки без да си направили труда поне малко до прочетат :)))))

233

gesha

преди 10 години

tova ne e li Boko priqtelkata :) daje se snimaha zaedno. Toi nali izneverqva na Rosica Plevnelieva s tazi ruska bamq :)

232

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 10 години

Джулия/Джилиан/ АмириКАНЕНко!!!

231

капиталист

преди 10 години

Престъпноста в Русия е 2 пъти по голяма от тази в САЩ....истината е гадна за вас

230

капиталист

преди 10 години

След Мюсюлманите с най промит мозък са Руснаците....познайте кои са третите.....

229

РЕФЕРЕНДУМ

преди 10 години

И В РАЗГРАД И В РАЗГРАД ЩЕ ИМА РЕФЕРЕНДУМКОЙ ЗНАЕ МОЖЕ ПЪК И СМОЛЯН ДА ИСКАТ?

228

капиталист

преди 10 години

В Либия,Афганистан.Ирак там се обучаваха терористи,учеха жени и деца камикадзета да избиват християни с бомби,учеха ги да взривяват влакове да отвличат самолети,да взривяват коли бомби.....Когато САЩ ги нападна уревахте света а сега Мирна Украйна я превзеха фашисти пляскате с ръчички.......вие си заслужавате бомбите

227

Анонимен

преди 10 години

До БГБългарските турци не са като вашите Десен сектор, Свобода и други такива организации. Не бъркайте обикновените хора с политиците. А вие обичате от времето на Бандера да изтръгвате сърцата на вашите съседи и да набучвате трофейни глави пред свърталищата си. Убави хора сте с две думи.

226

Анонимен

преди 10 години

Те трябва да бъдат разстреляни с атомно оръжие.Тази гъба на всичкото отгоре е неграмотна.

225

Анонимен

преди 10 години

Тимошенко да внимава какво говори, защото днес Музычко (зам-ръководител на Правий сектор, този който биеше прокурори, кметове и т.н. вижте в нета) е бил застрелян. Друг е въпроса защо тази новина, която гърми из цяла Украйна не е оповестена все още в България.

224

Капиталист

преди 10 години

Ленин е първият терорист в света а вие му направихте мавзолей,Сталин е избил Милиони Руснаци,част от тях интелигенцията на Русия а вие му правите паметници още,Няма как да подкрепям Руската политика,за това сега челмарите с брадите ви пляскат с ръчички и викат евала.....сами си го слагате