31

СОРОСОГНИДИ

преди 10 години

Родните соросогниди тази новина ги удря право в сърцето ,където най-много ги боли.Устите им се изкривяват,лигите им потичат ,посягат да хапят всеки който изрече думите РУСИЯ или ПУТИН.

30

горките

преди 10 години

До Балкански славянино колко си ***!По-голяма чума от русия няма! Отиди в някое руско селце, отиди след това в някое френско, германско, холандксо слеце...посмисли, ако можеш и ще видиш къде се живее и къде не ;)

29

Анонимен

преди 10 години

До горикитеНе са им промили мозъка.Ако искат да бягат към Москва или Санкт Петербург, сега им е времето и шанса.В Русия има огромно количество украински емигранти. Сега се опитват да узаконят престоя си в Русия. ЕС е още имагинерен. Докато Русия е на 1 крачка. После винаги ще могат да поискат обратно украинското си гражданство, когато им е изгодно. Да не ги съдим много строго - бедни са и се опитват да живеят по-добре.

28

Балкански славянин

преди 10 години

Искам да предупредя платените американски, еврейски, немски, френски, английски агенти-драскачи и *** да не врякта много срещу Русия, защото когато Русия освободи православна българия от американско-европейско-турско-еврейско робство,ще потърси сметка и от всички врагове на славянството.

27

гориките

преди 10 години

Това ми напомня на един филм, дето едно семейство примерно от Франция/Германия се върна да живее в съветския съюз! Е нямаше такава мъка...горките хора - на никой не го пожелавам! Но и като цяло тази новина ми се струва измислица...че защо му е на някой да бяга в русия? Толкова ли са им промили мозъците? :/

26

Анонимен

преди 10 години

Моля господата от Еврогейския съюз и Хамериканските щати да се вземат в ръце.Това е недопустимо!Хора да бягат от държава,която ще стане член на ЕС,та в ЕС и САЩ е демокрация,евроатлантически ценности,трети пол,гей бракове,все хубави неща...Защо бягате хора......

25

Шоп

преди 10 години

До БобиТе и сега ползват двигатели за самолети от Украйна и затова Путин искаше да ги прилапа - за да не плаща повече. Тази кампания си е чист пладнешки обир, но стана възможна не толкова заради силата на Русия, а заради подлостта на руснаците.

24

Руски лъжи

преди 10 години

На това може да вярва само путинската шизорусофилия. То според руснаците преди 3 седмици имаше 650 хиляди бежанци от Украйна в Русия. Някои наивни журналисти хукнаха към граничните пунктове да снимат потока бежанци. Там видяха, че не само няма поток, ами е пълно мъртвило по границите с Русия.

23

Анонимен

преди 10 години

Поредната нагла руска лъжа. *** не могат нищо друго освен да разпръскват лъжи. Има бежанци но от Крим в Украйна и то няколко хиляди за една седмица.

22

Анонимен

преди 10 години

До SharkАйде сега, чисто юридически, спрете хората да бягат към Русия.-------- Защо трябва да ги спират? Даже трябва да им помагат, аз бих им сипвал и бензина в колите ако обещаят повече да не се връщат.

21

ОРТ

преди 10 години

Смешници.....така и преди месец, уж бягаха в "матюшка" Россия......а се оказа, че е към Полша. Що не отидете и вие в крим, заблудени души...

20

Шоп

преди 10 години

Защо Украйна, която досега имаше абсолютно проруско правителство и проруски президент, е по-бедна от българия? Знаете ли, че години наред тези руски агенти са торпилирали икономиката и саботирали армията, за да може сега Русия да куса територии необезпокоявана? Къде е сега "украинският" президент Янукович - крие се при господарите си руснаци. Същото ни чака и с нашата пета колона. Трябва жестока лустрация.

19

Шоп

преди 10 години

До До SharkБългария и Латвия, вика вижте как прокопсаха тези страни----------------- Информацията за България тези *** я имат основно от филмчето на един български полуруснак - Димитър Здравков - полуидьот, жертва на аборта и на българосъветската дружба. На тези хора им се разказва как в България хората се палели от бедност.

18

Анонимен

преди 10 години

В Крим щели да раздават рубли на кило. Затова отиват!

17

Анонимен

преди 10 години

До 16Една жена гледала и виждала, една жена казала...... гледала руските медиии :)))Руската пропаганда е толкова смешна че няма накъде, че сме най-бедни в ЕС това е безпорен факт, ама я обясни ти, що така след като сме толкова зле, руската диаспора в Бг за последните 7 години се увеличиа 3 пъти, а в същото време Българската диаспора в Русия е намаляла 2 пъти :)

16

Анонимен

преди 10 години

До 4уденкоЧуденче,много си далече от истината.От известно време съм в твоя Запад.Работил съм и в армията на една от държавите в тази чудна Европа.Няма да продължавам.Позволи ми да имам друг поглед на нещата.Ама ти защо не си лягаш вече,а ?

15

Анонимен

преди 10 години

Спасяват се от евро чумата. Дано успеятНие дали ще оцелеем

14

До Shark

преди 10 години

Знаеш ли, много си прав! Онзи ден даваха репортаж от Луганск. Една жена направо плачеше - откъде накъде ще ме дърпат да влезем в ЕС, ние казва също гледаме и виждаме какво става по света. И направо ни даде за пример, България и Латвия, вика вижте как прокопсаха тези страни, като влязоха в ЕС. Яценюк иска да им отреже социалните добавки, да увеличи газта с 40%, той вика, е убиец и ние сме направо умряли.

13

Анонимен

преди 10 години

Бежанците в посока Крим и масовите празници сред населението в Крим, за пореден път доказаха, че евроидиотите са неадекватни.

12

хахаха

преди 10 години

"В Крим пристигат всеки ден над 200 бежанци от Украйна"ЧУДНА РАБОТА! ЗАЩО НЕ БЯГАТ В АМЕРИКА, АМИ В КРИМ? ОТ УКРАЙНА. ТЕ НЕ ЗНАЯТ ЛИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЯГАТ В АМЕРИКА И АНГЛИЯ? СПОРЕД МИТОЛОГИЯТА ВСИЧКИ БЯГАТ ТАМ!