156

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 231"а Карадере не се притеснявайте"... там новите свежи инвестиции са от вашите пари, но инвестирани от ГЕОРГИЙ ДМИТРИЕВИЧ СТАНИШЕВ, ПРЕЗ ЕДНА ОФШОРКА !

155

Мечопух

преди 10 години

Не бих си го помислил, но ръководителят на братската държава да не се окаже обикновен мошеник, когото служебното му положение изкушава да закъта настрана по някой груг долар или рубла за сметка на обикновените хора? Ако има милиарди, както казватхамериканците - значи е така. Неее, не вярвам, не може да е така. Нама как.

154

Анонимен

преди 10 години

До men 237 Да и нещастните американци масово емигрират в Русия на рахатлък !А ***(к)ин блокирал авоарите на Обама в рубли, в руските банки !

153

Анонимен

преди 10 години

А бе народе,Вие нормални ли сте?Резултатът от тези санкции ще е пълна нула!Кой милионер,милиардер или едър бизнес досега смятате,че не си е изпразнил и пренасочил средствата от американските и европейски банки?Борси и банки само по СЛУХ вдигат или падат печалби,вдигат или свалят лихви,а за тези санкции се говори 20 дни.И през тези 20 дни БОГАТИТЕ НАИВНИЦИ ще чакат някои да им блокира парите със санкции!Наивно!Ако ви кажат 20 дни предварително,че банката ще ви блокира парите Вие какво ще правите!

152

pesho

преди 10 години

Тия пак се опитват да се покажат...ами да спрат да търгуват с Русия и готово. Ама преди това да си видят стената на границата с Мексико...

151

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 2521944г. те "освободиха " България и от златото, което веднага беше закарано в Москва ! Да се знае, че още след Руско-Турската война, са взели от България 32 и 1/3 тона злато за окупацията на България !

150

Анонимен

преди 10 години

Тепърва руския народ ще разбере страданието от решенията на своя лидер. Имперските амбиции на Русия явно още са в главите на хора като Путин.

149

Българин

преди 10 години

Вече в ЕС няма политици със своето мнение. Ако Обама ще плювне,политиците от ЕС един друг искат да изварят да му хванат плювката! Смях! Извенявайте за грешки,съм бесарабски българин от г. Болград,Одеската област.

148

Анонимен

преди 10 години

До ХА-ХА-ХА !Пази Боже от такъв свят в който лидерът да бъде *** !

147

Анонимен

преди 10 години

Поздравления за целия нормален демократичен свят! Това е цивилизования начин да накараш някой да плати цената на безумията, които твори. Окупирането на територии на една суверенна държава не може да остане безнаказано и Русия тепърва ще разбере това.

146

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 256Taкива предсказания има само в руски сайтове и се появиха години след смъртта на пророчицата !

145

обикговен българин

преди 10 години

САЩ И РУСИЯ СА КОИТО НЕ ПРЗНАВАТ РЕШЕНИЯТА НЕ ООН,СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ,ОССЕ И ДР ИНСТИТУЦИИ.ТЕ САМГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА РАГЕДИИТЕ ПО СВЕТА.ДАНО КОСМИЧЕСКИЯ РАЗУМ ГГИ НАКАЖЕ.

144

koit

преди 10 години

6to v amerika po razli4no li e?...47 000 000 bedni...tam parite gi davat po ravno ,nali...

143

Анонимен

преди 10 години

Pisheshtite tuk 4erveni prostitutki sa olicetvorenie na ruskata naglost I nadmennost - edno kum edno .

142

Анонимен

преди 10 години

"Ванга предсказа избирането на Обама: Америка ще рухне".

141

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

Смешни хамериканци ! Безсилието на САЩ започва да се вижда все по-ясно и по-осезаемо от целия свят. Путин изобщо не се съобразява с Вашингтон. Ролята на световен лидер на американците вече е под въпрос.Светът се променя ! Това е най-нормалното развитие на нещата.

140

кухан

преди 10 години

До 248Ами мнго просто.Защото толкова са крали и експлоатират всякакъв човешки труд и сега промиват мозъци с I phone-чета и разни забавачници весели предавания и трепят и крадат още...в името на корпорации и кви ли не интереси..

139

driscoll

преди 10 години

фактът че до сега не е отразен протеста в София срещу застрояването на Кара Дере доказва че този сайт обслужва интересите на сегашната власт .... бъдете обективни

138

Анонимен

преди 10 години

Българи гледайте хубаво този човек от снимката, той ще ви освободи отново от .... цялото ви движимо и недвижимо имущество, както преди 70 години.

137

до 249

преди 10 години

Безсмъртния и за тебе имам въпрос.Кое е за предпочитане 70-годишния руски рай наречен България или 97 годишния руски рай наречен Болшевизъм-путлеризъм.