147

до 242

преди 10 години

То и Джугашвили съдил лекарите на процеси и директно в Главное управление лагерей,но накрая нямало часове наред кой да му помогне,но така завършват евреите.Путин,май и той като го гледам с кипа/ермолка в Ерузалем, на такъв прилича.

146

evgeni1234

преди 10 години

Кой съсипа страната ни във времето на "прехода",не са ли Американската злонамерена винаги към България-администрация ?

145

365

преди 10 години

Силата на САЩ не са "ключови сектори на нечия икономика", а пропаганда чрез неправителствени организации,чрез масовата култура,дезинформация, деморализация на населението, снайперисти по покривите. С икономически санкции САЩ не успяха да разрушат Куба за 70 години, а ще успеят РУсия ;-)

144

гледай

преди 10 години

5 мин всичко казват лооператив Озероyoutu.be/UySDT5AWD74

143

Анонимен

преди 10 години

Ленин е получил 9 инсулта накрая не е можел да говори и е гледал като *** има го на снимка в инвал количка бъдещето на путн

142

Мръсни хамериканци

преди 10 години

Ще видят те,заканили са се на другаря Путин,че ще наложат още по-сурови санкции на Русия.Фалирали хамериканци,печатат пари без покритие,всички червени джуджета ги ненавиждаме,бият ***.Санкции ще ни налагат.Ние имаме танкове и ракети...

141

Анонимен

преди 10 години

До АнонименShte stane,shte stanesamo stoi i gledai

140

Анонимен

преди 10 години

Ако зависи от мен,бих закрил всички президентства,парламенти,казарми и религиозни храмове в света.За 40000 години човешката природа изобщо не се е променила.

139

Анонимен

преди 10 години

Мечтай си!

138

Анонимен

преди 10 години

На САЩ не им пука нито за Украйна като цяло ,нито за Крим.Те ще получат достатъчно от Украйна за да набутат там най големите в света бази на НАТО.Точно под носа на руснаците.и така да обезсмислят руската ПРО.А руснаците дотук се бъхтиха повече от 50 години да я създадат и усъвършенстват.

137

Анонимен

преди 10 години

Мечтая си за свят без политици,банкери,военни и попове.

136

Анонимен

преди 10 години

До ЗА 225Aide da ne si merim koi kolko gaz ima...

135

evgeni1234

преди 10 години

Ами Джордж Сорос(дърт ционистичен Мошеник и спекулант) който по схема на ЦРУ създаде "Отровени общества" ? Кой не е чувал за Американския милитаризъм и проядената отвътре "демокрация" от най-злокачествения Карцином-Ционизма?Ами "Ран Ът" ? Ами така ли се "отваря вратата с корема " и задникът ти да се движи 5 мин.след нахранване с Биг бургери и прекарване с Кока Кола? Айде стига с Хегемонията на "Американската мечта" !

134

демос

преди 10 години

Обама като е тръгнал да раздава справедливост да не подминава и олигарсите от бандитското разграбване на България.Да им стопира банковите сметки,международен съд и връщане крадените пари на народа.Тогава можем да повярваме,че САЩ се бори за демокрация....

133

Анонимен

преди 10 години

Az si polzvam amerikanska gaz i nito putin me interesuva nito libia :)

132

Анонимен

преди 10 години

Санкции также распространяются на банк "Россия" Ковальчука, обслуживающий финансовые интересы российских руководителей - это пока первое коммерческое учреждение, подвергнутое санкциям Вашингтона.Банката на путин изгоря, по-рано блокираха банката на Лайнукович укрбизнесбанк с 60 млрд $Тия олигарси ги върнаха в 1 клас, работата отива към инсулт, цял живот крадрш и накрая за 3 дена инсулт като ленин

131

10-те най-силни

преди 10 години

ИКОНОМИКИ в света за 2013 година.САЩ-16,2 трилиона долара,Китай-9,Япония-5,1,Германия-3,6,Франция-2,7,Бразилия2,5,Великобритания-2,4,на осмо,но най-водещо място-Русия-2,2,колкото фалирала Италия 2,1 и Индия-2,0.Наобратно обаче.....Русия е трета.БРАВО.Сега и санкции-лошо,милиардерите ще избяга,още по-лошо,а и като западняците взеха да отказват да купуват газ от Русия най-лошо.Но Путин официално нали е милиардер,кво му пука.Все ще преживее някак сиромаха,да му мислят руснаците.

130

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"ИТАЛИЯ СИ ПРАВИ СМЕТКА ДА ВНАСЯ ГАЗ ОТ ЛИБИЯ НЕ ОТ ЩАТИТЕ "Vaznoto e che niama da e putinovata gaz

129

Анонимен

преди 10 години

До за 216A be slushai ko ti kazvat, triabva da te interesuva."resursite" na maika rusia

128

Анонимен

преди 10 години

,,Кучета си лаят а кервана върви..-"коменататори.