236

днес

преди 10 години

Само 7 години откакто сме в ЕС и на баба пенсията е вече 80 евро.Европейския съюз вдигна рязко стандарта -ходиш в магазина кеф ти хляб ,кеф ти кисело мляко по празници 2 3 пъти в годината хапнеш ирланско отлежало 20 годишно месце .За 25 години прогреса е видим и не мисля да коментирам повече фактите го доказват аз си лягам че пестя електроенергия за да имам пари за яйца и козунак по велик ден .

235

до 294 Хонорик

преди 10 години

Другарю, изглежда че си с много къса памет. Другаря Сидеров повтаря това което казва Путин поне от една година. Така ли не си чувал за плана Сидеров?

234

Анонимен

преди 10 години

До АнонименИ аз Искам германски или поне гръцки пенсии в БГ------------ Може. Само кажи какъв трудов стаж имаш, какво си работил и колко си внасял.

233

Анонимен

преди 10 години

До Анонименбез комисии от триполови психопати, без безумни директиви, без щастливи кокошки, без гмо храни ------------- Само не разбирам какъв ви е проблема със щастливите кокошки? А против ГМО какво толкова имате?

232

Анонимен

преди 10 години

Явно че Путин е открадна програмата Сидеров и сега нашироко започва да я експериментира в Крим преди да я въведе в цяла Русия, вече са на лице и първите положителни резултати, въведени са купони за хранителни продекти на територията на новата путинска придобивка.

231

Хонорик

преди 10 години

Кога ли някой политик в България ще го каже това?Никога!Тук най-много да си вдигнат техните заплати 2 пъти.

230

Анонимен

преди 10 години

глейте ко ще става сега,и другите области ще се надигнат и ще искат да се отделят ,да изчакаме малко.трябва да му се признае на Путин че е умен и хитър,БРАВО!!!

229

Анонимен

преди 10 години

Руснаците са нагледен пример, че мизерниците трябва да ги оставиш да си мизерстват. Мълчаха 20 години в глад и безработица, сега живнаха малко и почнаха пак да си показват магарията.

228

Анонимен

преди 10 години

И нашите пенсионери ще поискат да се присъединят.

227

Мозес

преди 10 години

Германия 25 години след обединението още няма единни заплати и пенсии - Изток-Запад.Все още източно-германците са официално по-бедни. А виж руснаците ще изравнят стандарта.

226

Кога почна възхода на Русия - с наритването на олигарсите - Ходорковски, Березовски, Абрамович... Бяха награбили природните богатства на Русия. Време е и ние да покажем вратата на канадците, които извозват златото ни.

225

До 281

преди 10 години

В Германия средната заплата е 2000? .Един хляб струва 1?,сиренето е 4-5 ? .Схващаш ли? Какви 50 лева сирене те гонят ?

224

алф

преди 10 години

Путин е велик ! Той изправи Русия на крака и я направи отново икономическа и военна сила,без да се навежда на ЕС и САЩ.За ралика от него нашите т.нар. политици започват речта си с " От ЕС казаха" или " от ЕС наредиха" За каква нционална политика говорим ?!

223

до 281

преди 10 години

Разбира се че е възможно, хляба 5лв сиренето 50лв заплатите 1000 лева, как да не е възможно.

222

алф

преди 10 години

А когато Волен Сидеров каза,че реално може да вдигне заплатите и пенсиите в България,сульовци и пульвци тръгнаха да обясняват че нямало как да стане...Всичко е възможно.Само воля трябва

221

ognyanz

преди 10 години

До 274: Когато Путин иска нещо в Русия да се случи, то се изпълнява. Всеки може сам да си направи сравнението с това, което се обещава и случва у нас.

220

Анонимен

преди 10 години

В Крим въведоха купони.

219

Анонимен

преди 10 години

И аз Искам германски или поне гръцки пенсии в БГ Нали сме в ЕС... Значи Путин дава ЕС не дава и не искам някакви *** да ми обясняват че трябва да се вдигне пенсионната възраст на 90 години защото нямало пари ......И пари има в банките а в хората няма търговските вериги са претъпкани и не могат да си продадат стоките И всеки производител реве че няма пазар а може да произведе 2-3 пъти повече продукция

218

Анонимен

преди 10 години

Едно е да искаш,друго е да можеш,трето и четвърто е да го направиш.Мъжки времена

217

Румбо

преди 10 години

Като в "Господари на ефира"-"Обещано!", сега да видим дали ще има "Изпълнено".Ще бъде прелюбопитно.