303

Леле че народ

преди 10 години

До СНАЙПЕРИСТЪТ А какво ще го правят тоя снаиперист? Ще го съдят ли ?

302

Стамболов

преди 10 години

Американските *** явно много обичат запада и умират да станат американци. За тях българската кауза не е важна, те за "чичо САМ" милеят. Да побързат. Хващат пътя и след 8000 км вече са в САЩ, където раздават американски паспорти на поразия. Все ще докопат по един. Ние тук в демократична България нямаме нужда от една пасмина Кириакстефчовци. Който се чувства западняк, да потегля за щатите. Там плажове няма, само дупки за нефт и шистов газ. Но нашите *** "западняци" ще свикнат с мизерията

301

Анонимен

преди 10 години

Западняците...западат! За това само вият на умряло! Много, ама много ще сгрешат да си навират носа около Русия!

300

СНАЙПЕРИСТЪТ

преди 10 години

първо е застрелял караулния на територията на украинското поделение. Когато натам са се втурнали местните е застрелял един от тях и трима е ранил. Кримските медии съобщават , че е задържан 17 годишен жител на Лвов. Издирвали втори. На границата с Украйна е задържан сътрудник на Украинската служба за сигурност с пари, явки и наркотици.

299

Стамболов

преди 10 години

Както виждате не съм много умен, но съм безкрайно циничен и е явно , майка ми е *** и аз съм *** травестит. Само те и *** са толкова ограничени, неуки и недалновидни. А що се отнася до сексуалната ми орентация, много добре се справям с мъжки д.пета.

298

Анонимен

преди 10 години

Народен съд за чужденците съсипали България за изминалите 25 години! Идва 9 септември.2!

297

Анонимен

преди 10 години

Честито присъединяване на православните християни от Крим! Сега Приднестровието е изразило желание за присъединяване към най-великата православна страна Русия. Да прощават англо-саксонците и българските им ***!

296

Анонимен

преди 10 години

На медиите не може да се вярва,важното Путин да е виновен

295

Смях

преди 10 години

youtubeПредставники ВО "Свобода" силою змусили ПантелеймоноваВидеото е на Украйнски !!!

294

....

преди 10 години

382 те не са толкова умни но за това ползваш интернет който те разпространяват, компютър който там е измислен и още няколко милиарда неща който само заради това че те споделят с теб си ги видял... те уважават МОЗЪКА това е разликата с простите руски комунисти ако искаш *** при тях ? да видиш какво става когато започнеш да успяваш

293

Смях

преди 10 години

Ново видео на Майданците от Свобода се завъртя във нета и беше излъчено от ZDF.... След като биха депутат от Донецк пред камера този път решиха да се саморазправят със Директора на Първи Национален Канал.... След като го съветваха известно време тои реши да си напише оставката....Това са "ДЕМОКРАТИТЕ" на Украйна зад който застана "демократична" ЕВРОПА :)))п.пМожете да видите във youtube как се налага "демокрация" :)))Представники ВО "Свобода" силою змусили Пантелеймонова

292

Анонимен

преди 10 години

до376 те американосите пращят от мозък добре че си го внасят от вън.и не не въобще не са *** и цинични

291

Анонимен

преди 10 години

Понеже няма да ни позволят РЕФЕРЕНДУМ, ние ще искаме РУСКИ ПАСПОРТИ!

290

...

преди 10 години

372 беше ти нужна 1 мин. да покажеш колко си увреден... докато беше комунист под кое влияние беше? преди 25 години какъв беше бедни ми човече

Руските *** явно много обичат майка Русия и умират да станат руснаци. За тях българската кауза не е важна, те за "матушка рус" милеят. Да побързат. Хващат пътя и след 500 км вече са в Крим, където раздават руски паспорти на поразия. Все ще докопат по един. Ние тук в демократична България нямаме нужда от една пасмина Кириакстефчовци. Който се чувства руснак, да потегля за руската тундра. Там плажове няма, само дупки за нефт и газ. Но нашите *** русофили ще свикнат с мизерията.

288

Анонимен

преди 10 години

Тази силно казано "новина " е по -скоро жълта, отколкото жълто -синя! А малко конкретизирайте!Нищо се не разбира! Кой по кого и какви са тия жени?Или целта е акцента да е "убит украински войник " + "конфликт с Русия "?Да ви и информационните манипулатори!

287

Даниел

преди 10 години

До Анонимен (370):Преди това се откажи от българското гражданство и поданство и си свободен да ходиш където искаш, ако щеш и на Луната. *** тук не ни трябват.

286

....

преди 10 години

какво е причинила комунистическа Русия на бедния, *** и селски български мозък... се вижда в коментарите ви...

285

pepi

преди 10 години

Ami tezi isturkani nomera ne vurvat veche,ako sega im se razmine skoro shte hvanat strelcite i shte izleze che sa hora na Iaiceniuk. Ne si igraite s Rossia, tova ne e Siria. nito Irak, Kosovo ili Libia.

284

Анонимен

преди 10 години

Единственото ни спасение е РУСКИ ПАСПОРТ за всеки българин! Така ще сме в едно с 15 милиона волжки българи и 10 милиона българохазари!