11

до 7

преди 10 години

И аз се чудя защо тия ЕРП-та още стоят в БГ, а не отидат в някоя нормална държава. Тук няма условия за бизнес - всеки те рекетира. Като мутрите едно време.

10

PGP

преди 10 години

Няма толкова нагли типове като Йорг Золфелнер и ЕВН ,той бил кредитор на НЕК, а дали пък да не е кредитор и на България?!Ама на нас г-н Золфелнер не са ни нужни вашите кредити, всъщност въобще не са ни нужни нито ЕВН нито играч като вас г-н Золфелнер,затова събирайте си партакешите и дим да ви няма към австрия.Нека министър Стойнев бъде твърд и да им бие шута веднъж завинаги от нашата Родина.

9

Анонимен

преди 10 години

Току-що съобщиха по новините, че ЧЕЗ е превело 80 милиона на НЕК.

8

до 7

преди 10 години

Благодаря ти за изчерпателното обясение.

7

hhh

преди 10 години

Неправилно се използва ЕРП или ЕРД (едно и също е) в случая - проблемът е с електроснабдителните дружества, а не електроразпределителните. Макар собственикът им да е един и същ, са различни юридически лица. Освен това, аз ако съм на тях, доброволно ще се откажа от тази лицензия, спазването на която ми носи само загуби...

6

Анонимен

преди 10 години

Абе *** не плаща а дава безлихвен заем. Поне не изопачавайте и без това глупостите на пелтека!

5

Анонимен

преди 10 години

Абе някой знае ли каква е разликата между ЕНП, ЕРП и ЕРД ?

4

Анонимен

преди 10 години

Никой нищо не знае и нищо не разбири но всички плюят изпаднали в транс. ДКЕВР реши през 2012-та (по времето на управлението на Герб), че добавките за зелена енергия трябва да се плащат от ЕРП-тата, ЕРП-тата заведоха дело и през ноември 2013-та ВАЦ определи наредбата, като незаконна. ЕРП-тата моментално си прихванаха разходи направени през 2012-та и 2013-та. Хайде сега ми кажете, кое правителство фалира НЕК?!

3

Някой

преди 10 години

Хаххаха типично по комунистически много шум за нищо. Али-бали.дрън дрън та пляс и т.н.

2

Дъбър

преди 10 години

"...спорни въпроси между България и EVN са въпрос на арбитражен съд към Световната банка във Вашингтон..." а защо не в Хага!?! ....Световна Банка и Вашингтон в едно изречение, относно търговски договори м/у държава и корпорация ме карат да настръхвам.... наще мамини политици пак се изхвърлиха кат ч*кия на мокър пясък.....най-много да отнесем съд от ЕРП-та, защото който подписвал и прибирал под масата не мисли въобще в преспектива

1

Пешко

преди 10 години

т.е. пак нищо