40

krisa55

преди 10 години

А зададените от псевдо президента въпроси за референдума са противоконституционни и показват, че президентът на страната ни не спазва Конституцията и законите на страната ни, това не е ли достатъчно, за да бъде подложен на импийчмънт и принуден да подаде оставка.

39

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКазват сайта бил на Пеевски и много хора не влизат вече тук отвратени от вписвачите на Кутев и Йотова! Ми май ще си стане сайт само за партийна пропаганда! загубиха много от това!

38

МРАВКА

преди 10 години

ТАЯ МАРИОНЕТКА ГОВОРИ ЗА ДОСТОИНСТВО.ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ТОВА ДОСТОИНСТВО СЛЕД КАТО НИКОГА НЕ СИ ГО ПРИТЕЖАВАЛ?МАХАИ СЕ НЕЗАБАВНО ТЪИ КАТО СИ МНОГО ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ.ПАРИ СИ ИМАШ,ЗАМИНАВАИ ЗА ИМЕНИЕТО СИ В ГЪРЦИЯ И НЕ СЕ ВРЪЩАИ.

37

Анонимен

преди 10 години

И с Елтън Джон да се срещне.

36

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДоган ли да пратим там или Пеевски, а може би СИДЕР АГА. *** платен червен ***....

35

Анонимен

преди 10 години

Снимката е *** , още по *** е образа в центъра . Хей главния от снимката не си мисли че управляваш държава на купон.

34

Анонимен

преди 10 години

"Днес БВП на България е 47% и имаме още много да работим", каза още държавният глава.===========================Испания, Гърция и Португалия са все фалирали държави от ЕС, които са процедура на банкрут.

33

Анонимен

преди 10 години

Абе докога ще търпим,всякакви недоносеняци да ни яхат и излагат и то за наша сметка ??

32

Анонимен

преди 10 години

Роска защо не направи референдума когато ГЕРБ беше на власт и имаше всички шансове да бъде приет? Защо го правиш сега, след като изборите минаха и след като Боко ти нареди? Популизъм ли долавям?

31

Анонимен

преди 10 години

Стратегията за българите в чужбина все още се дебатира!!Кога се е дебатирала бе,шушляк??Никога няма да се дебатира,защото има интерес българите в чужбина да се увеличават.Всека година ти изпращат и наливат в България 1 милиард евро,защо чрез стратегия не ги направите 2 милиарда!! Я *** като обикновен гражданин да ти свършат някаква работа,където и в което и да е българско посолство-внимание НУЛА!!Ще рече човек,че афганистанцИ или пакистанци искат услуга от българското посолство,не БЪЛГАРИ!!!

30

док

преди 10 години

От България: Мълчи е!

29

Референдум

преди 10 години

Трябва ли ни президент? Да+ НЕ-

28

Винету от Банкя

преди 10 години

Някакъв дебилен ***,като недоразумението Плевчо ще говори за референдуми?От къде на къде някакъв,като този ***,които даже не плаща данъци в България ще говори как да е устроена страната ни?А този *** и крадец трябва да отговаря също така,защо притежава незаконна къща на скалите!Референдум може да има примерно за: Да нямат имунитет такива *** като този *** и крадците от жълтите павета!Няма такова безгръбначно недуразумение,като това на снимката!

27

благодарение на

преди 10 години

този индивид започнах да харесвам Волен Сидеров, браво Рушене ти правиш невъзможното, дори и аз мисля да гласувам за Атака.

26

Анонимен

преди 10 години

Аз не съм гласувал за този. Да си върви по живо и здраво, при тези които му замазват мръсните пътеки. Върви при богатите.Остави нас бедните да си изберем свой път.

25

1948

преди 10 години

Има излъчване на девица

24

НЕ ГЛАСУВАМ

преди 10 години

Плевняк като не гласувам, защото не вярвам, че който и да е депутат е заслужил моето доверие - С КАКВО ПРАВО (ИЛИ ПОНЕ МОРАЛНО ПРАВО) ТИ ЩЕ МЕ ЗАДЪЛЖИШ ДА ГЛАСУВАМ НА РЕФЕРЕНДУМ ПО ВЪПРОСА ЗА "ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ" И КАК ЩЕ СЕ ОТЧЕТЕ МОЯ ГЛАС, КОЙТО ДЕФАКТО АЗ НЕ СЪМ ДАЛ, ЗА ДА СЪЩЕСТВУВА ТОВА ГЛАСУВАНЕ.ПО-ГЛУПАВ И ОТ ТИКВАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ.ПО ДРУГОТО СИ ИСКАЙ РЕФЕРЕНДУМИ.

23

Анонимен

преди 10 години

Я, Офшорко с нова екскурзия!?!Този път до Великобритания...Чакаме сега да раздаде мъдрости за референдума в Шотландия. По референдума в Крим вече се изказа и никой не му обърна внимание.

22

Киноцентър

преди 10 години

Мисия Лондон щеше да е доста по-интересен филм със сегашния президент. Дали пък утре английската кралица няма да е вярно някой шут ?

21

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев,измисления и нищо независим референдум за изборните правила го остави!Дай един референдум като държавен глава за членството ни в ЕС и НАТО!Стига сте лапали една шепа хора,парички от евродемократите в Брюксел,а впоследствие се оказва че всички трябва да ви плащаме комисионните и тарикатлъците!Оправи положението в Крим,хвана се за референдума.Е..ти жизненоважния референдум за българите,за промяна в изборния закон.Ако решаваме всяка промяна на закон с референдум,за чий ни е парламент!!