485

Анонимен

преди 10 години

Неизпълнени обещания за помощ от Запада...Напротив, 25 години болезнени -за народа- и непопулярни-пак за народа- но безалтернативни-за олигарсите- реформи...

484

Киро

преди 10 години

(Новости Крыма) Беспилотный летательный аппарат США, направленный в разведывательных целях, был сбит в Крыму. Беспилотник в небе над блокпостом Турецкий вал отслеживал позиции военнослужащих, сообщил Крымским новостям источник из среды казаков. Несогласованная техника была замечена силами народной самообороны и сотрудниками Беркут. По объекту был открыт огонь на поражение. Читайте еще: Почему США не будут воевать за Украину Еще один более тяжелый двухвинтовый дрон был подбит и упал за пределами охраняемого блокпоста. Стоимость каждого БПЛА составляет около $4,03 млн.Источник: ko

483

Анонимен

преди 10 години

Повече от написаното по долу показва, че разрухата и фалита на социализма лесно е забравен. Тогава нямаше пазарна икономика! Нито многопартийна система! Нито един безработен, което бе убийствено....

482

111

преди 10 години

Докато този злодей- Турция, която е между Европа и Азия не бъде унищожен Русия винаги ще бъде притисната малко или много. Всички мюсюлмани трябва да бъдат изгонени от Европа, могат да останат тези, които приемат християнстовото или поне спрат да изповядват исляма и имат самосъзнание на гражданин на страната, в кояуто живеят. А ***, *** и мелезите от такива смесени бракове заедно с белите им мъже и жени трябва да бъдат гонени без условия

481

JIGIT

преди 10 години

в началото на статията пише кого цитира статията. Ясно личи пропагандата, но все по-малко хора и вярват. Страните по Варшавския договор и членки на Съвета за Икономическа Взаимопомощ далеч не бяха руски републики - това е заблуда, която /или страха от която/ и до сега ползва атлантиците. Гоеполитиката си има граници, които не трябва да се пристъпват и една от тях е равновесието между континенталната и атлантическата политика. Всички беди напоследък идват от нарушаването на тази граница.

480

Анонимен

преди 10 години

Повече от написаното по долу показва, че разрухата и фалита на социализма лесно е забравен. Такива хора и такъв народ не заслужават свобода и демокрация. Нищо не пречи,на който му харесва да живее и работи в Русия да отиде, но се съмнявам. Всеки се натиска за на запад. Това, че ние не можем да се справим като народ е от масова простотия и невежество.

479

1914

преди 10 години

"Трагична история на руски нахлувания, датираща от векове" - започва с явна лъжа и продължава с емоционален пиар, предназначен за неграмотни западняци. Русия никога не е тръгвала на запад. А оттам колко са тръгвали на изток - поляци, шведи, французи, немци. Румъния е лукаво загрижена, защото смята Молдова за своя и чака сгоден повод да се обединят. Не са чак такива миролюбци, вижте спора им с нас за черноморския шелф. Балтийци и поляци си знаят - който най-много реве, най-много получава.

478

Румбо

преди 10 години

Да би мирно седяло,не би чудо видяло!САЩ поискаха да отхапят голям залък с Украйна,ама върви на задавяне работата.Няма прошка за пратените от тях снайперисти на Майдана!Целта им беше да смразят двата народа и почти успяха.Руси и украинци са като българите и македонците.

477

Анонимен

преди 10 години

Какво западът *** на умряло, съгласно хелзинкското споразумение границите на държавите бяха ненарушими. С походът си на изток западът предизвика разпадането на ссср, разпадането на югаславия, обединението на двете Германии /тогава това беше супер законно, а/, създадоха изкуствена държава Косово на сръбска територия, извършиха бомбадировки върху европейска държава Югославия нещо нечувано и невиждано, извъшиха военно нападение върху Либия и ИРак, извършват необявена война в Сирия.

476

Пешко

преди 10 години

И защо не виждам в нито една българска медия статии, които не са русофобски?!? Колко пъти руснаците трябва да помогнат на нашия безкрайно скапан народ за да спрем да бъдем русофоби?!?

475

Пешко

преди 10 години

През средновековието територията на Украйна не е съществувала. На тази територия се появява Киевската Рус. Това е първата Русия, т.е. чисто руска територия. Чак през 1917-18 Ленин дава на местните племена, защото по това време са си били племена, възможността да си направят република. Кръщават я УССР (Украинска съветска социалистическа република), да не се бърка с Украйна. Украйна е само име на територията, която означава: крайна, накрая, покрайнини, т.е. нещо като гето. Кого защитаваме?!?

474

Анонимен

преди 10 години

Крим е руска територия подарена от Хрушчов украинеца на Украйна през 1953 г., така, че сега се поправя една историческа несправедливост с присъединяването му към Русия. Предлагам след това да ни присъединяти нас към тях, стига вече това европейско робство

473

Анонимен

преди 10 години

Хайде, отивайте в ткзсе-то и после на опашката за хляб

472

До анонимен 558

преди 10 години

Много точно го каза! И да спрат с истерия и пропаганда. Путин да не е ***, че да напада страните от НАТО.Но Украйна, като член на НАТО, това вече не може да го допусне.

471

Нещастници

преди 10 години

До asdУрод ако не бяхме се натресли в Нато още щяхме да имаме оръжия да се защитим от Турция!!!!Сега с армия от третият пол....няма как да стане!НАТО ще те защити,колкото и ЕС !!!

470

щирлиц

преди 10 години

Грешка.Не Русия,а западна Европа и САЩ.

469

asd

преди 10 години

Светът е предварително разделен на сфери на влияние от страна на "великите сили". Това са страните разполагащи с ядрено оръжие и най-вече САЩ и Русия. Всичко случващо се покрай уж опитите за заплашване със санкции е цирк за медиите. Представете си как Европа ще скочи на Русия за някакъв си Крим или Молдова. Големите си взимат каквото поискат, защото са големи. Добре, че сме в НАТО, защото Турция досега да е посегнала на Кърджали и Родопите.

468

hahah

преди 10 години

Има страх само у промитите ЦРУ мозъчета!

467

НФБ

преди 10 години

До Анонимен,,.Франция отложи планираното за днес посещение в Москва на своите министри на външните работи и на отбраната Лоран Фабиюс и Жан-Ив льо Дриан иможе да анулира сделка за продажба на военни кораби на Русия, ...."ЕДНА МАНИПУЛАЦИЯ ОТ ФРЕНСКА ГЛЕДНА ТОЧКАА СПОРЕД РУСНАЦИТЕ ТЕ СЕ ОТКАЗВАТ ДА ЗАКУПЯТ ПОРЪЧАНИТЕ КОРАБИ И ТАКА ПРИНУЖДАВАТ ФРАНЦУЗИТЕ ДА СИ БЛЪСКАТ ГЛАВАТА КОЙ ЩЕ ПЛАТИ НА РАБОТНИЦИТЕ В КОРАБОСТРОИТЕЛНИЦАТА..РАБОТНИЦИТЕ СЕ ГОТВЯТ РЕЗОННО ЗА ПРОТЕСТ АКО НЕ СИ ПОЛУЧАТ ПАРИТЕ

466

Българин

преди 10 години

Дано сме ние, дано е България...следващите, освободили се от юдео масонските си господари, банки, заложни къщи, казина и дрехи втора употреба...***!