66

59

преди 10 години

Цецо Радара нали обеща, че ако се докаже подслушването излиза от политиката ?

65

МАГИ

преди 10 години

СМЕШНИКО, КАКЪВ СИ СЕЛЯНИН НЕ Е ИСТИНА! СТАВА ВЪПРОС ЗА ТЕБ ДА ЗА ТЕБЕ ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР! МУТРА БЕЗ МОЗЪК! ВЕДНАГА ОСТАВКА КАКВО СЕ ПУЛИШ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРИТЕ!

64

Анонимен

преди 10 години

За човек, чийто обичайни слова са "нямам подобна информация" все всичко знае бе да му се не види :D Боко със самолета срещу цецо да лети няма да може да го стигне по наглост и безочие.

63

Анонимен

преди 10 години

къде си бе карамфил, или зумбул беше !!!!

62

Анонимен

преди 10 години

До зумбул; ей не е ли по-правелно " ЗЮМБЮЛ: да се пишеш!!! случайно да си рязън!!! Много те боли за барбекюто нещо!!!

61

Някой

преди 10 години

До Анонимен 60Съвършено прав си,а и си се досетил какво имах предвид... ;)

60

работеща

преди 10 години

Ако това са елитни части,какво остава за неелитните?Жалко за спеца командос,но всеки,който постъпва в тези структури знае,че има риск за живота му.А това,че полицаите не са преценили лудостта и професионализма му с боравенето на пушка-за това може ръководителите да носят отговорност за ранените командоси.По БНТ излъчиха как тези момчета тренират-но на истински терен нещата май се оказаха други.Този случай доказа,че въпреки огромния бюджет на МВР,подготваката на подобни структури куца.

59

зумбул

преди 10 години

До Героти платен ли си? щото да си фен на герб си или платен, или много семпъл.. надявам се да си палтен,, цоко и боко имаха цял парламент 3.5 години и единственото, което направиха беше да бутнат барбекюто на доган. големият мъж не посмя повече.. тоест - инспектор флоран е безполезен клакьор. боко мутрето - нечистоплътен примитив. на маджо паркировача на коли. трафиканта на амфети. крадецът на коли боко будапещата.. жалка история

58

бобо

преди 10 години

за *** знаете ли,че на местото на престрелката са намерени над 500 бр.изстреляни гилзи!!1 айде сега *** да кажат колко са ранени и какви капацитети има в МВР по-специално в СОБТ!!?/

57

Анонимен

преди 10 години

Моля ви Цацаров вкарайте най после тоя в затвора.Искам съд за всички политически престъпници от прехода

56

Янукович

преди 10 години

Всички шефове - от най-малкия до най-големия - в системата на МВР бяха подменени от хора на БСП и ДПС/а предишните по същия начин/.Така никога няма да има приемственост и сигурност за хората, работещи в нея. А Лясковец е само поредното доказателство за стар милиционерски подход в една съвсем нова и различна среда.Не ми се мисли какво би станало, ако в къщата е имало истински терорист.

55

Анонимен

преди 10 години

До НякойПрост си и неможеш сам да си отговориш!!! докато малоумното население си мълчи и търпи,така ще бъде!!! ***,дай им да ходят на семинари и ... *** чакат и им се радват!!! ***!!!

54

optimist

преди 10 години

Другари, говорим за убит човек. Спрете за момент с БСП срещу ГЕРБ и разберете, че проява на достойство и поемане на отговорност се демонстрира с подаване на оставка както на гл. секретар така и на министъра на вътрешните работи. Ако не беше умрял човек ситуацията нямаше да е трагедия, а абсолютна комедия и цирк. Оставка на некадърниците Лазаров и Йовчев!

53

гражданин

преди 10 години

Най-малко ЦЦ има право да говори каквото и да е.Този,който само пуска слухове и после се покрива е крайно време да отиде в затвора.Защото той като беше министър даваше пълна и точна информация на гражданството.Аман от бивши шефове на МВР,секретари и пр.-нито не е доказал доходите си,живеят като Крезове.Нито един журналист не попита коментиращите "спецове" с какво се занимават сега след като са излезли от с-мата на МВР.Да се чудиш как все още има хора,които смятат ЦЦ за голям политик

52

Анонимен

преди 10 години

***-лайнета, човекът пита вярно ли е че си прикрива информация за повече ранени полицаи за да се потули случая! Вие сте ЗА да се потули случая, така ли? Ако е така, заминавайте за северна корея или направо при Димчо, няма какво да се дискутира с *** като вас!

51

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 53: Какви облаги бе ***!!!??? Докато има толкова безмозъчни същества като тебе,никога в България няма да се научат да носят отговорност!! Нали тази акция някой я е разписал,айде сега да си подаде оставката и на съд и в панделата!!! С какво тоя с химикала *** се различава от оня с пушката!!! Болни безмозъчни същества!! Е,затова ще *** в мизерия в България!!!!

50

Някой

преди 10 години

Няма такъв *** като този образ на снимката...До кога Българио,до кога ще те управляват само ***,интересчии и алчни гъ..лизци..?

49

bobo

преди 10 години

тикви,тикви,ама ако застрелят твоето момче като фазан няма така да говориш!!!!! ***!!! Кой ще отговаря сега за убитото момче!!! Даже и отговорност немогат да носят тея курвети,на Орешарски специалистите!!! Да му се пикам на експертите!!!

48

Анонимен

преди 10 години

ХОРА НЯМА НУЖДА ДА КОМЕНТИРАМЕ ЕДИН СЛАБОУМЕЦ КАТО ЦВ.ЦВ. !!!!ЧОВЕКА ТОЛКОВА СИ МОЖЕ.... ВМЕСТО ДА ПРЕКЛОНИ ГЛАВА НАД ЗАГИНАЛИЯ, ТОЙ ИЗПОЛЗВА СЛУЧАЯ ЗА ЛИЧНИ ОБЛАГИ !

47

9999

преди 10 години

Цецо съсел грозен ,отвратителен си не мога да те гледам