36

въздържал се

преди 10 години

Ко ? Не !!

35

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 45 Да де,ама губим излаз към бяло море,което е по-ценно от някаква си Южна Добруджа. Първия път като сме с Германия,губим беломирието Втория път като сме с Германия ,печелим Добруджа и комунизъм 50 години. Абе трябва да си пълен *** ,че да смяташ,че Добруджа(и то само малка част от нея) е по-ценна от излаз на още едно море. В момента черноморието ни осигурява мноого повече приход от Добруджа,която е изостанала,а ако имахме и бяло море то щяхме да сме по-добре

До Леле че народПрав си, че заради германците го отнесохме зверски два пъти. Но пък заради червените комунистически съвети загубихме цяла Македония, защото по заповед на Сталин я подарихме цялата на Тито и Югославия. Сега виж какво стана - Половината ни история открадната, военните ни гробища там разрушени, ние сме определяни като фашисти и окупатори, българските надписи в църквите изтрити, а по България всеки ден се сипят ***. За това ли трябва да сме благодарни на Сталин, СССР и Русия?

33

Прогноза

преди 10 години

Кучетата ще си лаят, а керванът ще си върви. За случая с Крим - Путин ще си го вземе в Русия, а САЩ и ЕС ще лаят няколко месеца, а след година всичко ще е история. Никой няма сметка от този конфликт и на финала ще надделеят икономическите интереси - както западът има нужда от руските пазари, така и Русия има нужда от платежоспособни купувачи на суровините й. Там където има много приказки, не следват действия, а по случая с Крим приказките са толкова много, че е сигурно, че нищо няма да последва.

32

до Прости истини 32

преди 10 години

Това изобщо не е вярно. Хората не са патици. И това което си написал и си обявил за сентенция е просто едно сравнение на хора с животни.Хората имат разум, а оттам и национална самопределеност. Това че си в случая на страната на Русия за мен е двуличие. Ако си Българин би трябвало да се самоопределяш като такъв и да имаш национално самочувствие, а не да гледаш на себе си или на другите като на "патици".

31

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 33 Заради твоите братя германците,загубихме цял излаз на море бе ахмак. Това само стига,че да ги направи по-лоши наши сющзници дори и от 50 годишния комунизъм. България е съсипана заради тъпите си политици,които не знаят какво да правят . Бяхме 2 пъти с Германия и все го отнасяме юнашки. Така ,че си затваряй плювалника и не се ежи много много

30

Румбо

преди 10 години

Русия има оръжие да унищожи и САЩ и Китай.Китайците много добре го знаят и въпреки че имат аспирации към Сибир и суровините му,си налягат парцалите.Политиката им е много добра-хем държат САЩ в напрежение,хем не подкрепят категорично Русия.Китай си прави сметката,че при една слаба или унищожена Русия,американците няма да ги допуснат до нейните богатства и ще им диктуват условията на политика и търговия.От друга страна не могат да си позволят да загубят тези пазари.

29

Наблюдател

преди 10 години

За тези с по-късата памет да напомня, че САЩ и ЕС се изпонадпреварваха кой да признае Косово по-напред (изконна сръбска територия), а сега голям зор да не се признае Крим (изконна руска територия). Нещо или аршинът е крив, или тоя дето мери не е наред.

28

Анонимен

преди 10 години

Спокойно САЩ и Китай тези дни са договорили съвместни военни учения. Русофилите много да не се пеняват.

27

Анонимен

преди 10 години

Руснаците никога не са ни били братя. Те ни съсипаха държавата и имаш наглостта да заявяваш че ни били братя. Вероятно не си българин за да го твърдиш. Нашите истински братя са германците. Те ни помагаха толкова много време до идването на червения башибозук и спасиха Варна от унищожение като изгониха руския черноморски флот бомбардирал 1 час града. Германия за разлика от Русия никога не е воювала срещу България. Ние сме генетично свързани и не сме славяни !

26

Прости истини

преди 10 години

"Ако една птица изглежда като патица, ходи като патица и кряка като патица, то най-вероятно това е ... патица." Горе-долу нещата около Крим се подчиняват на същата горецитирана сентенция - в смисъл, че ако на една територия живеят руснаци, говорят на руски и се чувстват като руснаци, то най-вероятно е тази територия да е ... руска. Дали ще бъде признато или не включването на Крим в територията на Русия, едва ли има някакво значение за самото население на полуострова - това е факт от 27.02.2014.

25

Анонимен

преди 10 години

Само да попитам - това оонето гласува ли резолюция да осъди незаконнот откъсване на Косово от сърбия и създаването на непризнатата и незаконн държава Косово.

24

Леле че народ

преди 10 години

Абе напоследък някой мъти водата на Китай и може би докато не разбере кой е ,няма да заема страна.То не бяха убииства,тоя изчезнал самолет. ако се окаже че пак САЩ има пръст в това,то Китай ще им е*е майката за доста кратък период

23

Анонимен

преди 10 години

Позицията на Китай е ясна.Да продължава да държи американците в шах.И ако се наложи да ги матира изневиделица.Но мисля че до там няма да се стигне.Путин яко издърпа на Обама ушите и скоро негърчето ще си седне на дупето.

22

АТАКИСТ

преди 10 години

ГЕНЕРАЛЫ ПЕСЧАННЫХ КАРЬЕРОВ!Такъв народ не може да го сломиш и да ти бъде роб! Би умрял по-скоро, но не и да бъде роб на някой!Наздраве за най-великите - нашите руски братя и сестри!

21

Историк

преди 10 години

Крим си е бил руска територия до 1954 година, така, че нищо толкова нелогично няма в това отново да бъде в Русия. Това, че в 1954 година Никита Хрушчов (етнически украинец) го "приписва" към Украйна е акт чийто смисъл по онова време е бил свързан единствено с вътрешнопартийни решения в рамките на тогавашния СССР и на практика не е имал каквото и да било международно значение.

20

до 19

преди 10 години

Фантастиката е на 2-ри етаж !! На кого ще продават стоката си китайците, на 700 млн. потребители от ЕС и 360 млн. от САЩ. или на 140 млн руснаци. Малко сметките не излизат, ще има глад в Китай, ще има революции. Другото са бля бля..приказки

19

Анонимен

преди 10 години

Китай ?Оппаааааааа ?Май извади жълт картон на Путягин...следва червения!

18

опс

преди 10 години

Абе , Китай нещо, а ??

17

Леле че народ

преди 10 години

От тая работа разбрах,че Американците са започнали да играят ва банк То тей ако се получаваше всеки път ,ама уви тоя път срещу тях не е Ирак. Русия може да е бедна страна,ама народа й е има нещо,което доста хора в България и ЕС са загубили,а именно национално достойнство Те руснаците какви мизерии са преживявали,каквито Запада няма и на половина да издържи Крайно време е Обама и началниците му,да разберат,че не може да контролират целия свят и че трябва да има баланс