89

ТЕ ВСЪЩНОСТ...

преди 10 години

..СА БИЛИ 5000 НО *** ГИ УМНОЖАВАТ х10! А ДРУГИДЕ - ЗА ПУТИН СЪОТВЕТНО СА РАЗДЕЛЕНИ НА 2 ИЛИ НА 3...

88

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

ИСТОЧНА УКРАЙНА ИСКАТ ДА СА СЪС РУСИЯ УТРЕШНИЯТ ДЕН ДА СА СИГОРНИ ЧЕ ЩЕ ГО ВИДЯТ А СЪС МЕЙДАНОВЦИ НЕ Е СИГОРНО НИЩО ТЕ СА ФАШИСТИ ТЕ И ИСКАТ ЕС. ПО НАТИСКА НА БЕНДЕРОВЦИ ДА ВЛИЗАТ В ЕС И НАТО.НАРОДА НА Е ПРОТИВ РУСИЯ .НО ТЕЗИ ФАШИСТИ ОБРНАХА ВСИЧО СГЛАВАТА НА ДОЛУ.ЗА УБИЕЦА СНАЙПЕРА НА СЕ ГОВОРИ НИКОЙ. ЧЕ УКРАЙНСКОТ ФАШИСТКО УПРАВА ИЗНЕСЕ ЗЛАТОТО И СЪКРОВИЩАТА НА УКРАЙНА И ПЛАТИ НА САЩ ГАРАНЦИЯ ИСКА ВОЙСКА

87

kremenaabv

преди 10 години

*** настъпи мотиката

86

БОЖИДАР

преди 10 години

ЗНАЕ ЛИ НЯКОИ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СА ЗАВЗЕМАЛИ БЕЗ ВОИНА НЯКОЯ ДЪРЖАВА ОСВЕМ БЪЛГАРИЯ А РУСНАЦИТЕ СИ ВЪРНАХА КРИМ БЕЗ ИСТРЕЛ И ИМ ДРЕМЕ ЧЕ ЕВРОПА И АМЕРИКА ЩЕ ИМ НАЛОЖИ САНКЦИИ АКО ПОСМЕЯТ РАЗБИРА СЕ ТОКУ ЩО СЪОБЩИХА ЧЕ ЕВРОПА Е ОТКАЗАЛА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА АМЕРИКОСИТЕ ЗА САНКЦИИ НЕ ИМ СТИСКА В ГЕРМАНИЯ РАБОТАТ ОКОЛО 200 000 РАБОТНИ МЕСТА ЗА РУСИЯ ТОВА ГО ПОТВЪРЖДАВАТ ГЕРМАНЦИТЕ

85

Йово

преди 10 години

До АнонименНе съм *** и никога няма да бъда. Не предавам родината си за дребни монети дори и в $ или ?. Не се давам без бой защото мене българска майка ме е родила и съм расъл в полите на Балкана. А ти анонимчо какво си?

84

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

ДА ЖИВЕЕ ПУТИН ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ТЯ Е НАЩА ОПОРА

83

!

преди 10 години

Въпросния митинг се казва "Марш Мира" и организаторите имат разрешение за 50000 души. Това се знае още от вчера! Полицията (*** както винаги и навсякъде) посочва 3000 човека. Опозицията (лъжци по принцип и дефакто) твърди, че митинга е 70000. И двата лагера живеят в лето 1989-то. Забравили са за компютри, цифрова фотография и хеликоптери и видеонаблюдение и елекртонни карти и онлайн камери!!! Реално митинга е около 22-24 хиляди души! В момента говори някакъв художник на микрофона. Та така......

82

за 75

преди 10 години

"туй е руското СДС"Не би трябвало да е така. "Единна Русия" е демократичната партия. Тия са "петата колона".

81

Анонимен

преди 10 години

Всичката в България я втасахме и започнахме да мислим на кои държави да даваме наклон на ..ра!!Мислете как и с какво да подобрим положението на сънародниците си в Украйна,в Банат,Западните покрайнини,в Македония,Северна Гърция не да се вживявате и разсъждавате като европейци,американци и руснаци,че горките повече милеят от Вас за майка България!!Едни били проевропейски и проамерикански настроени,други проруски , и КАКВО ОТ ТОВА??Сиромашията и беднотията я теглим заедно и е еднаква за всички!!!

80

дядо

преди 10 години

@89,същото можеш да го кажеш и за германската марка през 20-те г. на миналия век,не мислиш ли че асоциациите ти са меко казани неуместни ,да не кажа пропаганда ;)

79

дядо

преди 10 години

тези ,дет' пишете,че рублата не е пара и т.н.,господа качеството на парите се измерва с тяхното количество!Да не би турската лира да не е пара?Имайте ги МНОООГО,пък нищо че не са пари ;)

78

дядо

преди 10 години

@77,Вие господине сте абсолютно прав,но на "Красная площадь" са марширували единствено руски солдати,а на "мегданя" в Украйна маршируват гейпаради!

77

Анонимен

преди 10 години

До Бъндити си голям *** бе майна, кой ти ги брои тея рубли за пари в света.кат не щат да им се плаща в долари да го дух ат , те губят

76

Анонимен

преди 10 години

До Анонименее руснацит обичат американските джипове но не итехния начин на живот и не заблуждаваи народа защото аз живея тук 25 год и всичко това го виждам и чувам а ти ако си платен писарушка така ипиши или се представи със своето име

75

Йово

преди 10 години

Много ги боли *** през 2012 Путин забран много от *** организации и по този начин остави над 60 000 *** и анти-руснаци на улицата. Такива предателИ ги има и в Русия и в БЪЛГАРИЯ НО ТУК ГИ НАРИЧАМЕ 'ИНТИЛИГЕНТНИ И КРАСИВИ" всъщност са Антибългари, Амероканофили и ***!

74

монархист

преди 10 години

Браво, в Москва имало нормални хора, като сметнем и бройката ще излязат много повече от нашите *** избиратели...

73

Анонимен

преди 10 години

До дядоИнсинуация е,гледай ако джуджето пролее кръв в Украйна как ще станат 500 000 и ще има Евромайдан на червения плошчад!

72

Анонимен

преди 10 години

туй е руското СДС

71

?

преди 10 години

До Бънди,коя рубла ве ***? Дето пада всеки ден, е'бем то обезпечението, сложи 100$ в джоба и 100рубли в джоба и тръгни по света да видим къде ще ти вземат рублата и зелената хартийка. *** тъпанара си честно. Ае бегай отука, да та е'ба в кауна ***. *** да се мазнеш на Лилипутята да ти пусне 1 златна рубла в ***! хахаххахахха.

70

СЛАВА УКРАЇНІ !

преди 10 години

до 61 Sze ne wmerła Ukraina!(Ще не вмерла Украина!)Никакъв трънски диалект не е,а език на който говорят над 40 000 000 братя славяни!Но вие кагебистите,тях нещо не ги броите за славяни,или само когато ви отърва.