6

Анонимен

преди 10 години

Иване,Най-странно е това, че точно НАЙ-ЕЛИТНИЯТ отряд оплеска така нещата. Ако така се бяха представили по време на занятия в средно специално училище, просто щяхме чичковски и добронамерено да ги посъветваме, след като им мине абитуриентският бал да се насочат към някоя друга специалност, но не и към МВР, защото явно талантът им не е в тази сфера.

5

Анонимен

преди 10 години

Щото сте прости на гз , за това. За 1 човек и то обикновен направихте акция все едно нарко барон ще хващате. Тотална пародия и поредното доказателство , че от нашата полиция и *** за зеле не става !!! Банда корумпирани ***!!!

4

Иван

преди 10 години

Целият случай е доста странен, за усмирявяне на селския перко, не отива местния джандарин, а пращат най-елитния отряд от спец службите...тук има нещо по-дълбоко....

3

Анонимен

преди 10 години

Защо човекът който избави народа си от един *** не се лекува и той в София? По-малко човек ли е от биещите студентки,майки с деца и баби?

2

политолог

преди 10 години

Егати и Държавата щом като не се знае кой е премиер и кой командва парада. Сега всеки граби и взима заеми и пак граби. Явно това е цената , която трябва да плати народа за да разбере, че проклятието на България е БСП-ДПС-ДС / тесни социалисти /.

1

:((

преди 10 години

И децата разбраха, че има грешки. Разбраха го дори без да се наложи някой да им обяснява. Не знам как се работи в този институт към МВР, но май ще го оприлича на институт от БАН, изхождайки от изводите, които прави специалистът по-горе и моментът, в който ги прави /пост фактум и след като непоправимото се е случило/.Силно се надявам този институт на МВР и по друго да прилича на БАН - дано и в него има поне малко кадърни хора, които отвреме навреме да успяват да направят по нещо полезно.