219

St. John Red

преди 10 години

Мда... ако Безяк не беше пропуснал и Вура бе вкарал, вместо да удря гредата, при 2:1 Валенсия отиваха на разлика... което можеше да се случи и на Лацио в Рим, там резултата на плувремето трябваше да е 3:0 за Лудогорец.... факт е, че стадиона бе пълен с НОРМАЛНИ зрители, а не дрогирани олигорени търсещи побой... А иначе всеки си има лични пристрастия.... кръвта на всички е червена!!!

218

Анонимен

преди 10 години

Каквото можаха Лудогорец направиха. Още пет мача да играят с Валенсия, пет пъти ще паднат, както беше работата и с Базел. Не че са толкова по-слаби, ама не издържат на такова темпо, нито като бягане, нито като мислене. Първото полувреме особено, докато още имаха въздух и надежди и се опитваха да обърнат нещата, се виждаше как Валенсия светкавично вижда наште грешки и реагира, а ние когато имаме топката, се моткаме, оглеждаме се, задържаме. И да имаш добри футболисти, не става отбор, когато играят в слабо първенство и виждат сериозен отбор веднъж на три месеца

217

Анонимен

преди 10 години

За да имаше чудеса на този мач, трябваше Валенсия да са купили вратарчето на Лацио. Всъщност грешка, имаше малко чудо - такъв червен картон не се среща често.

216

ъ

преди 10 години

Моля всички цскa-ри и левскaри ,които подкрепят Лудогорец дa стaнaт фенове нa Лидогорец. A когaто софийските грaндове стaнaт пaк силни не сa ни нужни тaкивa фенчетa... дa си подкрепят пaк пилетaтa.

215

до 290

преди 10 години

между другото и аз не разбрах какво толкова имаше против Валенсия съдията ,че така ги колеше

214

Анонимен

преди 10 години

Вратарят се беше спекъл, а без Моци защитата е на ниво "Витоша" Бистрица и Боко Цървула. Другите юнаци толкова си (не) могат.

213

Анонимен

преди 10 години

Валенсия си свършиха работа и на реванша ще отбиват номера, така че спокойно Лудогорец може и да бият примерно с 2:1

212

Анонимен

преди 10 години

какво казаха в чужбина-един бг отбор с 5 победи и 1 равенство,направи нещо невероятно да стигне до тукбългария,това разбират навън

211

Анонимен

преди 10 години

ЕДНИ ИГРАЯТ СЪС ВАЛЕНСИЯ ДРУГИ ОПАШКАРСКО ДЕРБИ,ЦСКА -ЛЕВСКИ,И ПАК ЩЕ ИМА 5 НАРКОМАНА НА СТАДИОНА,ЧЕСНО МИНАЛАТА СЕДМИЦА МИСЛИХ ЧЕ СА НАКАЗАНИ ДА ИГРАЯТ БЕЗ ПУБЛИКА,САМО НАПУШЕНИ МОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ НА ФУТБОЛНИТЕ КАЧЕСТВА НА ГИГАНТИТЕ ОТ СОФИЯ

210

Анонимен

преди 10 години

Всеки, който разбира от футбол и е непредубеден, ще се съгласи, че нямаше дузпа, а пък червеният картон беше меко казано пресилен (е, ако съдията не е прибрал няколко пачки и луксозни компаньонки от Домусчиев де)

209

Анонимен

преди 10 години

Пак гледам има недоволни "патриоти" - къде видяхте българи в Лудогорец ? Има 4 българи там и общо взето нищо не правят. Не очаквайте от Месиджан или Марселиньо да се трогнат от пълния стадион или от изпълнението на Крисия ! И се запитайте защо в 21 век някой решил да даде милионите на Домусчиев? Кой го е обучавал, дали случайно е женен за рускиня.....

208

Анонимен

преди 10 години

Ако е хейт да кажеш, че отбор, в полза на когото са дали дузпа и (абсолютно незаслужен) червен картон, е паднал с 3:0 се е насрал, то тогава е дупедавство ако кажеш, че е играл добре.

207

Анонимен

преди 10 години

мъка-мъка

206

Анонимен

преди 10 години

ами ... понр наляха се някакви пари в Българският отбор.Валенсия са силни, обаче ние не се възползвахме от техните грешки а дори допуснахме много такива. Лично мое мнение .

205

Анонимен

преди 10 години

Приказката на лудогорчето приключи!Иначе тя беше фалшива още от самото си начало.

204

Анонимен

преди 10 години

Прибирам се и гледам - зИлената приказка свършила ахахахаха. Дотука беше "евробоеца"! Айде обратно на село! И не се връщайте!

203

Анонимен

преди 10 години

Аз не заведох сина си на мача днес. И не съжалявам, ама грам. Не искам да се учи на псевдо патриотизъм и да нарича разгрома победа.

202

Анонимен

преди 10 години

Я СЕ РАСКАРАЙТЕ СЪС ФАЛИРАЛИТЕ СЕЛСКИ ОТБОРЧЕТА НА ЛЕВСКИ И ЦСКА,ТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ВЕДНЪЖ НЕ МОГАТ ДА СИ ПОДАДЪТ,ЗАВИСТА Е ОГРОМНА,УНИЖЕНИ СТЕ,БАТКОВ ВЕЧЕ НЕ ХОДИ ПО МАЧОВЕТЕ ЩОТ СЛЕД МАЧ НА ЛЕВСКИ ОБИРА ОВАЦИИТЕ,ГОЛЯМ *** Е МУСТАКА,А ЗА ФАЛИРАЛАТА ОКРАДЕНА ЦЕЦКА ОТ ТАРИКАТ СОФИЙСКИ БАРОВЦИ НЯМА ДА ГОВОРЯ,САМО НАРКОМАНИ ХОДЯТ НА ЛУЕСКИ И ЦЕЦА

201

az

преди 10 години

Ей това българската завист и простотия няма втора,а,ама честно може ли да има толкова *** хора.Бях на мача добър футбол ама нямаха ден реално съм сигурен,че държаха топката повече от 60% ама като не вкарая ти вкарват така стана изпуснаха дузпа важна удариха греда и като цяло не им беше деня.Радвайте се и на това стигнаха до тук показаха класа и се заговори за наш футбол отново.Пожелавам и успех на реванша нищо не е загубено все пак а на тези които са написали тази статия да си го .....

200

Българин

преди 10 години

Чета Ви коментарите по-долу, и мога да напише само -да ви *** в мухльовците. Фен съм на ЦСКА, но на Лудогорец евала! Какво искате от този отбор?! Да спечелят купата на УЕФА ли???? Аре слезте на земята! Валенсия биха Барса!!!!? Палячовци! Само знаем да плюем! Какво направиха Левски и ЦСКА, е тяхното е трагично! Пак ше ви напиша-ПАЛЯЧОВЦИ.Толкова можем, къде ние първенството, къде ни е националния, къде са ни школите??? Е за това пишете!!! ПАЛЯЧОВЦИ!!