81

Анонимен

преди 10 години

Не, Русия никой няма да я напада. Ще бъдат нападнати нашествениците дръзнали да нахлуят в Украйна и ще бъдат избити. От там нататък е въпрос на преценка дали ще се стига го Владивосток или не.

80

Анонимен

преди 10 години

до 110Ами не може Русия без колите на запада. Прав си!Да е.а и смешния ти кавал!

79

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен104 ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ГНУСНИТЕ ЦИОНИСТКИ *** ОТ сащ ЩЕ СЕ МЕСЯТ ПО ЦЯЛ СВЯТ И ЩЕ ПОДПАЛВАТ ВОИНИ И КОНФЛИКТИ И ЩЕ НАВЛИЗАТ С ВОЙСКИТЕ СИ В СУВЕРЕННИ ДЪРЖАВИ.

78

Анонимен

преди 10 години

И жена ти ще работи а няма само да си клати краката и да пие кафе.

77

xax

преди 10 години

Колко необразован народ коментира в тоя форум, направо не мога да повярвам. То от години си е така, ама не ща да го разбера. Русия си копае гроба сама и всеки, който го отрича е болен русофил и верояно антибългарин. Никой няма да напада Русия - това е ясно. Но това, което ще и направят ще й се стори много по-неприятно от евентуална война. Само на газ и петрол, ако можеше да се кара щеше да е ок, ама май не може.

76

varg

преди 10 години

Отново предвидих голямата война,която се задава.

75

Анонимен

преди 10 години

до 105Значи ти си готов да убиваш руснаци за да останеш на работа и да изхранваш семейството си?***!

74

Анонимен

преди 10 години

Ще си смениш работата и няма да ги оставиш бе дръвник ***. Ще цепиш дърва по складовете.

73

Анонимен

преди 10 години

до 91Ами след като ти изтече задължителния договор при военните от 5 години не носиш никакви санкции при напускане, *** смешен! Напускаш като пич още на първия ден когато разбереш че искат да те пратят да се биеш срещу руснаци. Разбра ли бе, ***?

72

баси 'конфликта

преди 10 години

Не съм русофил ни най-малко, нито ми дреме за Путин...И все пак - от какъв зор някакви си държави, отстоящи на 1000-и километри, с 0% собствено малцинство в Крим, са тръгнали да се месят? И какво искат - 75% етнически руснаци да нямат нищо общо с Русия, защото някой си чичко в другия край на света решил да прави мръсно? Какво, ще накарат местното население да се само-избие ли? И дори и да остане временно Крим в Украйна, как ще накарат МЕСТНИТЕ да се съгласят с това?

71

Анонимен

преди 10 години

Ще е хубаво тогава Япония отново да нападне САЩ, че заради радиацията са им станали малки работите и не могат едно свесно пор да направят и само на хентай карат

70

Анонимен

преди 10 години

След като САЩ промени напоследък военната си доктрина и започна да съсредоточава военните си сили в Аззия заради нарасналата икономическа мощ на Китай ,то поднебесната вече имат едно наум и не напразно по всички международни въпроси в ООН им се препокриват напълно позициите с Русия ,китайците са изключително древен народ и няма да се вържат на лъжите на ционистите от сащ и ес на Китай му трябва Азия на Русия Европа и двете могъщи държави ще си взаимодействат да си вземат своето и ще сгазят запад

69

Анонимен

преди 10 години

Ние българите не сме славяни и нямаме нищо общо с руснаците. ФАКТ ! За разлика от тях Германия никога не е нападала и не е водила война срещу България. Руснаците 1915 година бомбардират Варна с техния черноморски флот и добре че са били тогава германците за да ги изгонят с 2 подводници.

68

Анонимен

преди 10 години

Никой не те задължава да правиш каквото и да било. Като искаш да ядеш ще ходиш по складовете да цепиш дърва и пак ще ядеш.

67

Анонимен

преди 10 години

П Дънов пише че рептиите ще подкукоросат турция да нападне гърция-за да за очне трета и гърците ще помолят русия за помощРусия ще разпилее турция ще я раздели на 3(гръцка арменска и руска част)Германия ще тръгне помага на турция щото има 6 турци в германия...

66

do 90

преди 10 години

франция,англия и германия ,сащ са расисти винаги са мразили славяните ,нас ни приеха за да разделят силните славянски страни после като унищожат руссия ще ни бият шута този расизъм срещу русия се разпалва отдавна те ни мразят и ненавиждат държавата сащ ни налага санкции с визов режим защо като сме големи приятели и се бием рамо до рамо в окупирани страни от сащ ни налагат санкции визов режим отверете си очичките мили деца не слушайте амереканофилските български журналистчета и политичета!!!!!!!

65

xax

преди 10 години

До АнонименДа, така е в армията - докато е мирно стоиш там и взимаш пари, а като започне война срещу страна, която ти е "симпатична" можеш да си подадеш оставката с 30 дни предизвестие. Yeah right ...

64

Анонимен

преди 10 години

До 87И като напусна армията какво правя тогава бе, шизофреник? Имам семейство и деца, които да гледам, ти ли ще ми ги гледаш иначе? Сигурно ще ми кажеш, че ще си намеря друга работа, е ще си намеря ама друг път, кризата при една евентуална война ще се задълбочи страшно много и ако сега е трудно да си намериш нормална работа, то в случай на война ще е невъзможно. ***.

63

Анонимен

преди 10 години

КОГА КРАЙ БРЕГОВЕТЕ НА СИРИЯ НАТО СТРУПА ЦЕЛИЯ СИ ФЛОТ ТО РУСИЯ НЕ САМО ,ЧЕ УСПЕШНО СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА НАТО ,НО РУСИЯ И БЕШЕ ПОДКРЕПЕНА И ОТ КИТАЙСКИЯ ВОЕННО МОРСКИ ФЛОТ,НА ЛИДЕРИТЕ НА КИТАЙ ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО,ЧЕ АКО УСПЕЯТ *** РЕПТИЛСКИ ДА СЕ СПРАВЯТ С РУСИЯ СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ СА ТЕ И КИТАЙ БЕЗ РУСИЯ ЩЕ Е САМА ,ЗАТОВА КИТАЙ И РУСИЯ СА ПРИНУДЕНИ ДА СИ СЪТРУДНИЧАТ И ПОМАГАТ И НЕ САМО ТЕ ,НО И ВСИЧКИ СТРАНИ ЗАПЛАШЕНИ ОТ ЗАПАДНИЯ КОЛОНИАЛИЗЪМ

62

Анонимен

преди 10 години

нато ще пусне 4-5 френски командоси в някои нива, а руските селяни бият не по-лошо от българските...ясна е работата...