9

Ивелина

преди 10 години

Дойде си пъзелчето на мястото!!! Затова Меркел и сие толкова искаха да го освободят от затвора и го приеха с разтворени обятия! Всичко това е заговор на ЕС за отслабване мощта на Русия и готвещият се Евроазийски съюз!

8

Путин им разказа играта на жидовските олигарси, но с помощта на други по-силни евреи. Кога ли ще му забият ножа в гърба. Сигурен съм, че просто чакат най-подходящия момент.

7

Анонимен

преди 10 години

BASH TAZI GAD ZIONISTKA DA DAVA AKQL.PROUMETE-CRIMEA SHTE E RUSKI.TAKA KAZAH I TAKA SHTE BQDE.NE ME INTERESUVA NITO CHERNATA ***,NITO FASHISTITE OT EU.

6

Тихомир Томов

преди 10 години

Как само говори евреина " за руснаците " а не за нас например . Където и да са родени те и предците им - никога не тачат дадената страна . Готови са да я сринат в подходящия момент .

5

Анонимен

преди 10 години

До бай БудалС тази разлика че референдума в Шотландия ще се проведе след 2 години информационна кампания, а не след 2 седмици :) и най-важното в Шотландия няма британски войници с маски и без опознавателни знаци

4

муспи

преди 10 години

Това дето се перчи пред православните стенописи е нищо, - Сорос му препоръчал в България да си разработи милиардите.

3

Христо

преди 10 години

Крадлив евреин лежал в затвора,за грабежи ..............

2

бай Будал

преди 10 години

Сравнение с ШОТЛАНДИЯ ??????? през м. септември ще има референдум в ШОТЛАНДИЯ за независимост от ВЕЛИКОБРИТАНИЯ....... ТОЯ май не е в час,че ЕС се разпада. Държавата УКРАЙНА е създадена по заповед на ЛЕНИН през 1922г. КАКЪВ ПАРАДОКС????????

1

Анонимен

преди 10 години

този юдей да го давате на фона на православни стенописи е светотатство!!!Рано го пусна Путин от затвора. Да внимава да не последва братчеда Березовски!