98

Нов референдум

преди 10 години

Информацията е невярна. На 2 март проруските демонстранти са около 2 хилязди, а не двеста. Вчера са били над десет хиляди. Не само че Областния съвет е техен, но има избран нов губернатор на областа - Павел Губарев. Подготвя се референдум за самостоятелност. Киевския пратеник за губернатор е изгонен. Полицията засега е неутрална. Беркутовските войници са аплодирани и са добре дошли в Донецк. Много красив град със сгради боядисани в бяло - те казват: Черни въглища копаем, бели домове градим.

97

Анонимен

преди 10 години

До 122Тикво прогнила,руските интереси ли те направиха член на ЕС и НАТО????

96

Анонимен

преди 10 години

Аврора ля ляля ляяяя , Алора ля ляля ляяя , Аврорааа Аврораа Аврара ля ляля ля

95

до 114

преди 10 години

Афганистан и след като руснаците дадоха 15 000 убити и 55 000 ранени дадоха на заден.Сега Украйна,но ,,со кротце ,со благо'',УКРАЙНА не е сама.Русия създаде и съществуваше само с пояс от сателитни страни,опасано от всички страни,ако има ядрена война,не дай Боже,ракетите да падат по-далече от тях.Това и и ще бъде руската доктрина.Колкото до България,ние сме стъпката им към Проливите,затова има толкова руски партии у нас.

94

До 117

преди 10 години

Тикво прогнила, ако тази държава беше оставена на мира през поседните 25 години точно от Руските интереси, които ти така високо цениш - в момента нямаше да сме на това дередже. Главата ти е в изхода на храносмиателната ти система.

93

до СОЦИАЛИСТ

преди 10 години

Да много против. НИКОГА ВЕЧЕ ПРОДАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ НА РУСИЯ!!!!НИКОГА ВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ ПРИКРИТ ЗАД ЗАДКУЛИСНИ СДЕЛКИ.НИКОГА ВЕЧЕ ЧЕРВЕНАТА ***!ДА ЖИВЕЕ ЕС И БЪЛГАРИЯ. БРАТСКИ ОТНОШЕНИЯ С ГЕРМАНИЯ!! ЕТО как звучи като лозунги ?Божееееее все едно гледам грамофонна плоча от 60-та година с предаване за организиран парад в някое село и лозунги за просперитет.

92

Анчо Шукри

преди 10 години

Българите приличат на Лейди Гага.

91

Анонимен

преди 10 години

До 111Не може да лижеш европейски и американски *** 25 години и да искаш евтина РУСКА газ за този период бе плондер!!!!С нас ядеш и пиеш,с други се е.....!!!Така не СТАВА льохман!!!!

90

До историк 2

преди 10 години

ХахА явно ти можеш да достигнеш само до такива медии за Лейди Га Га и т.н. И явно предпочиташ да четеш медиите на пеевски и статии за Фолк певиците. Има достатъчно исторически книги с документи от архиви и подобни, за да водя подобен разговор с толко нискообразован човек. Чел си ама история явно на фолк културата, като гледам в истинската история си бос като ... да не казвам. Ай със здраве, пък дано по-рано се затриете един друг с корупция и злоба, та да живне тази държава.

89

Историк 3

преди 10 години

До Анонимен 109Посочи държава, която Русия е завзела. С факти, моля

88

Анонимен

преди 10 години

До 101 мдааМдааааа,Мак или Уиндоус!!!Как да ги избереш и на какъв принцип,ако спрат РУСКИТЕ РЕАКТОРИ на АЕЦ-а???Ако спре руската газ за ТЕЦ-овете???ИЗБИРАЙ,кое ще ти помогне в тези случаи-Мак или Уиндоус!?!?!?!?!?

87

Анонимен

преди 10 години

Станишев изчезна , да не е имигрирал в Украина

86

До 96

преди 10 години

Льохман, тя цената беше в пъти по-скъпа и преди да влезнем в ЕС. Германия да не е в Евразия бе плондер?

85

до 91

преди 10 години

Най ме дразнят е такива с омраза от 10 поколения назаде!А ти знаеш ли кои е гонен след 44?Ако не знаеш да ти кажа всеки дето е правил золуми ?Стига сте защитавали повечето жертви ,че както са били и про-германски и са убивали за щяло и нещяло ,не са били по-стока!А годината е 2014 не 44.

84

Анонимен

преди 10 години

ХахА смешни сте. Един исторически факт не давате, с който да подкрепите тезата си, че Русия е защитавака някога наши интереси. НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО НЯМА И ДА СТАНЕ. Говорете си измисляйте си ... квото искате правете, историята е по-силна от вас. И ако говорите за САЩ - те поне действат с резолуция от НАТО и/или ООН. Докато Русия просто навлиза в някоя държава и я завзема.

83

Гладен

преди 10 години

До мдааБиг Мак е най-добро.

82

Do 93

преди 10 години

Кой плюе по Русия бре бунак?! Щото някой плюе затова до момента сме обвързани като РОБИ в сибирска колония с Русия. Стокхолмски загубеняк! Ти го млатиш с чика, оно ти вика обичам те!

81

НФБ

преди 10 години

До АнонименКАТО ГЛЕДА ЕДИН РАЗУМЕН ЧОВЕК АМЕРИКАНСКАТА И ЗАПАДНАТА ПОЛИТИКА И ТЯХНАТА НЕСИГУРНОСТ...КАК ДА СИ ДЪРЖА ПАРИТЕ В АМЕРИКАНСКИ ИЛИ ЗАПАДНИ БАНКИ..ВИНАГИ ЩЕ НАМЕРЯТ ПРЕТЕКСТ ДА ГИ БЛОКИРАТ..ДА НЕ ТИ ДАДАТ ВИЗА И РЕАЛНО ЕДИН ИМОТ ЗАКУПЕН ТАМ СЕ ПРЕВРЪЩА В ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ..И ПАРИТЕ И КЪЩИТЕ СА ТИ ОТИШЛИ НА ВЯТЪРА..АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ-ДЕМАГОГИЯ...

80

Историк 2

преди 10 години

До До историк"ХАх", "мах" кукуригу ... История съм учил, чел и мислил върху прочетеното. Пожелавам високи интелектуални висини с четенето на "чужди независими медии". Тези медии са за: п.дерасите, Лейди Га Га и всички останали "достижения" на Западната култура.

79

Измамата

преди 10 години

Най-голямата измама е ,че нещо се е променило в България.Комунистите приватизираха държавните предприятия,построени с народни пари, и станаха индустриалци?или ги продадоха срещу комисионни,оставиха на българския народ ,,масовата приватизация'' и го ограбиха по времето на Луканов,Видинов и Беров,като създадоха банки и отнеха и последните пари,надежда,на бедния българин и сега ,,и богатите плачели'',купили имоти по Средиземноморието,яхти,самолети.НАГЛОСТ,ИЗМАМА,БЕЗОЧИЕ,ГНУС и ПОКВАРА.