238

Знаещ

преди 10 години

До Анонимен--251 ; Защо се срамувате да кажете за Руските бомбардировки през ПСВ.Нали те ни Съсипаха черноморието. Първите бомбардировки са извършени от Югославия --1941 г. Да си чувал нещо?. САЩ и Англия ни бомбардираха , но СССР ни окупира ,което е по--страшно. Тяхната бомбардировка започна от ДЕВЕТИ и още не можем да се оправим от нея.

237

Знаещ

преди 10 години

До Антон--266 ;Ами това може да се реши много лесно.Даго съборят или махнат от там и няма да го драскат.Комунистите да отделят част от откраднатите имоти , да си направят музей на комунизма да си обират ЧУКОВЕТЕ И СЪРПОВЕТЕ ида ги сложат там.Да издигнат по висока стена че да не ги виждаме.Те да ходят там да ги гледат и да се просълзяват от умиление.

236

Знаещ

преди 10 години

До недоволен--248 ; Ти наясно ли си че и в двата случая --1920 и 1939 г. АГРЕСОРА Е РУСИЯ.Тя нападна и в двата случая Полша.След ПСВ Полша става независима.Създадена е след Версайския договор. Русия и Германия я наричат; ВЕРСАЙСКОТО . 1939 г Същите си я разделят--32% за Германия и 68% за Русия.

235

Generalplan Ost

преди 10 години

Руснаците избили няколко полски офицери-националисти...Според Generalplan Ost, е трябвало да бъдат изтребени или изгонени 80-85% от поляците, 50-75% от чехите, 50-60% от руснаците, намиращите са в европейската част на СССР, други 15-25% е било планирано да бъдат изпратени в Сибир. 25% от украинците и белорусите е трябвало да бъдат избити, други 30-40% от украинците и други 30-50% от белорусите е трябвало да бъдат прогонени на изток.

234

3

преди 10 години

абе тая фашистка *** от дсб не разбра ли че загубиха войната? ***, загубихте войната. нацизма беше победен. боичките и знаменцата няма да изтрият историята фашаги долни.

233

иво

преди 10 години

До Анонимен 262,, Много си *** Сашееее " . Поне от едното любопиство ( да не се излагаш ) да беше погледал в нета за какво иде реч . Ама *** си е тъпо .

232

Доколенков

преди 10 години

Боли ме к.... и за червеноармейците, и за поляците, и за Катин!Нека си гледаме в нашата гаванка

231

Анонимен

преди 10 години

До petter.bojinov Ти какво искаш, някой да им оплете топли чорапи, при положение, че са нахлули да унищожат държавата им?

230

Registriran

преди 10 години

До Анонимен 257 много точно във Виена там чалга културата не е на почит, и предполагам 90% от студентите не си пишат името със малка буква, а тук стават рано да имат време за повече простотии.

229

Анонимен

преди 10 години

До petter.bojinov:)))) ***... Значи лошите поляци нападат, добрите червеноармейци ги обръщат в бяг, но лошите ги издебват и бягайки се връщат и ги уморяват от студ. И всичко това става край Варшава, кой знае защо. Истината е, че Ленин праща комунистическата армия да покори Полша, която току що се е освободила от руско робство.

228

petter.bojinov

преди 10 години

Когато атовете се ритат магаретата страдат - не сме си научеили поговорките.Преди за Катин не се сзнваеше много сега се знае половината.Исдторията запачва сле д първата световна война. виждайки гражданската война в Русия поляците решават да я нападнатл. Руснаците ги обръщат в бяг. В преследването се отдалечават от обозите си. Поляците се връщат и пленяват 18 000 войника, които са оставени без топли дрехи на голо поле в мразовита зима..След като се знае зца Катин редно е да се знае и за това.

227

Анонимен

преди 10 години

До $$$$$след битката при Варшава ,спечелена от маршал Пилсудски са пленени около 70 хил червеноармейци----------------- Какво са търсили червеноармейците при Варшава, която е столица на Полша?

226

Анонимен

преди 10 години

До ВидялВ центъра на Виена има паметник на Съветската армия. Никой не рисува върху него. -------------- А трябва.

225

Анонимен

преди 10 години

До недоволен Това е новата лъжа, че поляците избивали червеноармейци. Първо не е вярно, никого не са избивали, второ червеноармейците са нападнали Полша и са си изяли боя.

224

Анонимен

преди 10 години

До недоволен Полша не е избивала никакви военопленници.

223

Анонимен

преди 10 години

В интернет се появила запис на разговор на върховния представител на ЕС по външните работи Катрин Аштън и външния министър на Естония Урмас Пает, която се оказала в разпореждане на Службата за сигурност на Украйна.Двамата европейски политици обменили впечатления за ситуацията в Украйна. Урмас Пает споменава за това, че снайперите, стрелящи срещу хората в Киев, били наети от лидерите на Майдан. Той разказва, че всички улики, които му показали, свидетелстват, че и протестиращите, и сътрудниците

222

Анонимен

преди 10 години

Когато Фъндупкова сложи камери по паметниците тогава ще спрат да ги мацат !Сега и аз се надъхах да оцветя паметника в Южния парк на американските летци дето са съсипали Българи и най-вече София от бомбардировки по време на втората световна

221

Анонимен

преди 10 години

До !!! 243Кретенчо - дбра или лоша тоа е Българска история , но за теб тя е без значение .Твоята история явно я пишат зад океана така ,че в Вългария твоите дедиса тези пукнали при бомбардировките на София . Така ,че върви при дедите си в тяхната земя - ,,доброволно завзета,, от унищоженото коренно население.

220

ViturStSt

преди 10 години

До РазпутинТова е разликата в Щатите отиват кадърните и който може.

219

ViturStSt

преди 10 години

По тошево време разправяха, че дъвките турбо са заразени с холера от турците щот с в нато.Пак никой не купуваше дъвките "Идеал"