7

Анонимен

преди 10 години

Своеволията и наглоста на власт имащите нямат край.В Пазарджик например всички завои на дясно в центъра са забранени с цел хората да не могат да паркират зад блоковете които не са синя зона и естествено полицаите дебнат в засада и налагат здрави глоби. Вместо да си вършат работата за която са назначени а именно да осигуряват безопасността на движение и ред.Но на кого да се оплачеш как общинските съветници да си увеличат заплатите естествено на гърба на народа.

6

ТPE3BEH

преди 10 години

Няма далавера, затова махат камерите. Корумпираните ченгета се отчитат на шефовете си, а те пълнят партийната каса

5

пю

преди 10 години

пак ще им пълним гушите.бяха се поспрели малко ама сега идва жътва.то комунистите друго какво да измислят

4

Злопаметна

преди 10 години

ММмммооолляяяяя?! Абе ей, комунисти, пак ли ще има "Кво ще ни почерпиш, ама ние сме трима"? Живея близо до околовръстното в София, през нощта младежи правят гонки, пълно е с паметници и цветя до каски където са се претрепали младежите, само камерите ги озаптваха донякъде. И сега какво? Връщаме корупция в КАТ, защото камери рушвет не взимат. Ега ти и правителство, нарочно ли искате младите да се изпотрепят а корумпирани катаджии да дебелеят докато станат на теглото на Пеевски?

3

Венелин

преди 10 години

В храстите им е мястото на чакалите.

2

Добър платец

преди 10 години

Ами вече платените, незаконни, фишове кога ще ни върнат парите? По телевизиите казаха, че хиляди граждани си искат парите обратно ! Може ли някой да каже как ще стане това ? БЛГ !

1

Анонимен

преди 10 години

ее пак ли да отделям от бюджета си за корумпирани ченгета.