187

езичник

преди 10 години

ей *** вече се видя кой е антихриста. описанието му в Откровение точно отговаря на сещ. не съм кумунист понеже тогава не съм бил роден още, но цял живот гледам как издевателствате над всички народи на тая планета включително и обикновенните американци. вие сте антихриста и даджал и локи и дахака и всичкото зло на тоя свят. но помнете- скоро ще ви приседне . ще ви дойде от където най-малко очаквате.

186

Бесен

преди 10 години

До Fago : Историята младежо, или не знам какъв си ни показва много добре, много неща. Отиди малко се поразходи по света , за да видиш как живеят хората. Всичко останало са пропагандни , остарели , комунистически измислици наложени ти от татко ти или дядо ти живял под ботуша на най - голямото зло в историята на човечеството. Ама как да го разбереш ти , като ти е промиван мозъка от най- ранна възраст. Пак ще повторя , като не ви харесва света отивайте в Сев. Корея , там всичко си е по старому.

185

ай какая красота

преди 10 години

Да ама "Leadway" се казва фирмата от която сте наети, не е "матрьошка" ООД.То и името му е Путин... , а вицепрезидента на САЩ се казваше ДИК Чейни! Не че нещо, ама да е ясно, кой е Путин кой е Дик!

184

fago

преди 10 години

До ВасилевВасилев, върви да правиш компания на Бесния. С вашата псевдопазарна икономика ограбихте - да, именно вие и такива като вас! - България и я превърнахте в сметището на Европа и подлогата на САЩ в Европа. Вие и такива като вас унижихте и продадохте собствения си народ, ако изобщо някога сте били част от него. Чупката от България! Тя може и без мас.

183

Щукар

преди 10 години

Мужиците щели да отвърнат! От тях само насилия и погазване на човешкото достойнство.Те са далеч от човешката цивилизация.

182

Анонимен

преди 10 години

Какво става, когато мечката тръгне из гората ?*** се качва на дървото и започва да вдига шум.

181

fago

преди 10 години

До БесенНа бесните не им е мястото сред незаразените от антируски бяс нормални хора.И ако на бесните не им харесва, че повечето нормални люде осъждат безскрупулното, безочливо и неадекватно поведение на техните американски идоли, то точно те трябва да напуснат най-сетне България. Защото именно те са главните виновници за сегашната ни национална катастрофа. Вече си свършиха работата - да бъдат любезни да ни освободят от присъствието си.Чуваш ли, Бесен? Go home!

180

er

преди 10 години

Я помислете ,както повечето тук приказват ,че Путин е загубил всичко и е на колене!!Какво има да губи един загубил всичко човек и при конфликт кой ,ще реве повече ?Руснаците и сега живеят трудно , но представете си атомна война в САЩ и Европа.Така ,че всичко е само приказки и оправдателни причини за вече случващото се - вдигане цената на петрола,златото и храните и пак хорицата го отнасяме ...

179

Анонимен

преди 10 години

Фалшивата американска загриженост за евроинтеграцията на Украйна не заблуждава никого.

178

Бесен

преди 10 години

До всички по - долу , некомпетентни , лумпенизирани руско - турски ***. Умирайте от яд , че хората си живеят в 21 век, а вие в началото на 20, умирайте от яд , че Америка съществува и ръководи света , а и не на последно място, като не ви харесва света заминавайте за мама Русия и татко Сев. корея , нещастни необразовани хорица , възползващи се от облагите на Западната цивилизация и в същото време хулещи и плюещи всичко.

177

чудя се

преди 10 години

Ще има ли ся трета световна както каза Баба Ванга мир на праха й или няма да има ?

176

евлата

преди 10 години

Путин на маймуни ги направи!Я го вижте тоя макак на снимката - има още дълго да крещи отчаяно!

175

берия

преди 10 години

КАТО ЧЕТА ,КАКВИ ГИ ДРЪНКА ЧЕРНИЛКАТА СРЕЩУ ПУТИН СЕ СЕТИХ ЗА ВРЕМЕТО СЛЕД ВОЙНАТА ВЪВ ВИЕТНАМ.В БЪЛГАРИЯ ПРИЕХМЕ МНОГО МЛАДЕЖИ И ДЕВОЙКИ ,ХЕМ ДА УЧАТ ,ХЕМ ДА РАБОТЯТ. ТЕ БЯХА ПЪЛНОЛЕТНИ ,НЯКОЙ ОТ ТЯХ ОСТАНАХА ЗАВИНАГИ В БЪЛГАРИЯ. ТА ,ЕДИН БЪЛГАРИН СИ ХАРЕСАЛ ЕДНО ВИЕТНАМЧЕ И ГО НАЛЮБИЛ ,ТЪЙ АМА ТЯ СПОДЕЛИЛА С ЪС СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ ОТ ВИЕТНАМ .ТЕ СРЕЩАТ БЪЛГАРИНА И МУ ИЗВИКВАТ В ХОР:"ТИ СИ ЛЬОЩ,ТИ СИ ЛЬОШ" ,ТОВА МИ СЕ СТОРИ ,ЧЕ КАЗВА ОБАМА НА ПУТИН ,СЛЕД,КАТО ИМ БРЪКНА В РАНАТА НА САЩ -ХЕГЕМОНА .

174

НФБ

преди 10 години

ПО ПРИНЦИП РУСИЯ НЯМА СЕРИОЗНА АРМИЯ КАКТО ГО КОНСТАТИРАТ ЗАПАДНЯЦИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ..ТОВА СЕ ВИДЯ СЛЕД ПАДАНЕТО ТА БЕРЛИНСКАТА СТРАНА..ГЕРМАНИЯ...ПОЛША ..ЧЕХОСЛОВАКИЯ..БЪЛГАРИЯ..ВИДЯ СЕ СТЕПЕНТА И ВИДА НА ВЪОРЪЖЕНИЕ НА БИВШИЯ БОЛШЕВИЩКИ ЛАГЕР И СЕ ОЦЕНИ ЧЕ ПОВЕЧЕ НЕЩАТА СЕ ПРЕЕКСПОНИРАХА ЗА СИЛАТА НА РУСИЯ..НО ЕДНО ГОЛЯМО НО...ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ ДУХА НА РУСКИЯ ЧОВЕКЧОВЕКА Е ОПРЕДЕЛЯЩ А РУСНАЦИТЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБЯТРАНО ИЛИ КЪСНО АМЕРИКАНСКИЯ ФИНАНСОВ БАЛОН ЩЕ СЕ СПУКАНЕ ПРОДАВАЙТЕ СУРОВИНИ!

173

До 228

преди 10 години

Видяхме я мечката :) Къде са им базите в Средиземно море, къде им е Сърбия, къде им е Ирак, а скоро и Украйна? :)))))))))

172

Анонимен

преди 10 години

Путин е на колене и това е очевидно. Каквото каза Запада всичко му взе. След като изгониха руснаците, след Ирак, Либия, Сърбия, запалиха им чергата в Сирия, а сега и Украйна. Държава, чиято икономика е 8 пъти по-малка от тази на САЩ може да служи само затова - за подигравка.

171

атаманов

преди 10 години

Тръгнала *** с мечка мед да яде

170

Анонимен

преди 10 години

ИМА ЛИ ОЩЕ НАИВНИЦИ ДА ХОДЯТ В МАК ДОНАЛ ..KFC...ИМА ЛИ ОЩЕ НАИВНИЦИ ДА КУПУВАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ШЕВРОЛЕТ, ДОДЖ КРАЙСЛЕР..ФОРДПРЕДПОЧИТАМ ЯПОНСКИТЕ КОЛИ ДОРИ КИТАЙСКИТЕ ДНЕС СА ПО ДОБРИ ЗА МАЛКО ПАРИ И ИНДИЙСКИТЕ СА СУПЕР ЛЕСНА И ЕВТИНА ПОДРЪЖКА БЕЗ ЕЛЕКТРОНИКА КОЯТО Е НАПРАВЕНА САМО ЗА ДА ПОСЕЩАВАШ СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ГАРАЖИ

169

ГА НОСИХТЕ КУРАБИИ

преди 10 години

Ни рИвахте, сега що рИвете

168

ЩОМ САЩ РИВАТ

преди 10 години

а ПУТИН е весел - значи работата си е ОК