52

Анонимен

преди 10 години

А не е ли по-добре по един депутат да осинови всяко училище. Сутрин че го ранат с баничка и бозъ, на обяд мазен ориз с тридневна зелена салата, вечер - е, може малце винце с бобец. И от време на време - шамари, те учениците така и така са тренирани вече, тамън че превъзпитат и дупетатите, Nice, a?

51

...

преди 10 години

Една земя припита с кръв, не се продава на турци, американци и руснаци и друга пасмина.

50

плювньо ошфороглу

преди 10 години

"Подкрепете грижата за историческите паметници във вашия град, село, във вашия квартал, до вашето училище, читалище или парк. Нека всяко училище "осинови" поне един паметник".Това е призив на класически комсомолец.Дай личен пример,извади от крадените пари в офшорките и "осинови" ти първи паметник,а ако всички крадци на жълтите павета,които окрадохте държавата "осиновите" по един ще трябва да поръчваме нови!Не стига,че ви купиха хората палати,ами и наглеци като тоя говорят за "осиновяване"

49

Анонимен

преди 10 години

ТЕЦ Варна е на ЧЕЗ и е в окаяно състояние,както всички ТЕЦ-ове без Гълъбово.Върхът на наглостта е ,че на тези ТЕЦ-ове им се плаща за студен резерв/разбирай за да не работят/от парите на данъкоплатеца вместо да се инвестират средствата другаде.

48

Анонимен

преди 10 години

Да ти таковам и демокрацията, масоно-юдейска. Марионетка, ***.

47

Анонимен

преди 10 години

Тоя ***,пък за какво се е борил?

46

Анонимен

преди 10 години

Случайно ли е че днес на 3-ти март по НВО излъчиха последователно два унизителни за Бългагрия филма - "Хотел Рай" и "Бетонни фараони" (и двата са за *** в България).

45

до ПАК

преди 10 години

Напротив!! В момента всичко е руско!:) Купуват се заводи от руснаци и земя също се купува от руснаци:) ТЕЦ Варна го купуват руснаци за твое сведение:)

44

stalin

преди 10 години

ти па за кво са бориш бе,бай Расиме?

43

Лела Ванка така каза

преди 10 години

ТРЕТО ОКО-ДУХОВНОСТ И РЕАЛНОСТ ЗА ЖИВОТА НИ!ЛЕЛЯ ВАНГА КАЗА-НАРОДА ЩЕ СЕ СЪБУДИ И ЩЕ ДОБИЕ ОНЕЗИ СЪПРОТИВИТЕЛНИ СИЛИ С КОИТО ДА ИЗКОРЕНИ ВСЯКО ЛИЦЕМЕРИЕ С КОЕТО ГО ДЪРЖАТ БЕДЕН И БЕЗПРАВЕН.ЩЕ Е СТРАШНО ЗА ЛУСТРОСАНИТЕ ПОЛИТИЦИ С МАРКА 24 ГОДИНИ КОИТО УПРАВЛЯВАХАЗАТВОРИТЕ ЩЕ СА ПЪЛНИ НО И ЩЕ ИМА ОБЕСЕНИ ПОЛИТИЦИ ПО СТЪЛБОВЕТЕСЛЕД ТЕЗИ СЪБИТИЯ КОИТО ЯСНО НАЗРЯВАТ СЛЕДВАЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ В БГ ЩЕ ЧЕТАТА ОТ УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ ПОД МОТО-НЕ ПРАВЕТЕ КАТО ТЯХ ЗА ДА НЕ УСЕТИТЕ ЮМРУКА НА НАРОДА!

42

varg

преди 10 години

На България не й е нужна демокрация.

41

Анонимен

преди 10 години

ZZarstvo Balgaria i Tarnovska Konstituzzia

40

До Росен

преди 10 години

Изчисти ли? Наготви ли? Изпра ли? Изми ли чиниите? Изхвърли ли ***?, че се занимаваш с мъжки работи!

39

Анонимен

преди 10 години

"За нас свободата - национална, но и лична, има особена стойност, каза президентът Росен Плевнелиев"Роска, я пусни една пералня най-добре

38

М.Ататюрк

преди 10 години

Незнам дали ще ме подкрепите,но на всички ни омръзнаха разни псевдо-демокрации,права и тем подобни,ние сме балкански народи..Обичаме да си живеем,както ни се иска,без някой да ни налага каквото и да е било,разни права,равенства,от които лъха лицемерие и двуличие в изобилие.Ние не искаме да вземат нашето,както ние тяхното,нашата природа,ракийката ни,нищо с което ние се окачествяваме,било то турци или българи..Искаме да си запазим обичаите,традициите,а не да ни нареждат разни глупости,благодаря Ви

37

zzz

преди 10 години

Боже , срам ме е даже да го гледам тоя червей !Предизвиква само погнуса !

36

Чехълчо идиота

преди 10 години

Абе това ли беше недуразумението,което си организира тайни срещи с турци? Това нищожество говори за чужда власт?***,били сме под турско робсто,а не под чужда власт?Оставка на този никаквец с офшорките,срамно е подобно недуразумение да е президент!

35

Хор

преди 10 години

До КорКой те е поробвал бе, прабаба ти робиня ли е била? Аман от *** - патриотари!

34

КОИ

преди 10 години

Мюсю президен КОИ ви накара да признаете незаконното///демократично/// правителство във Украина и КОИ ви накара да предадете БЕСАРАБСКИТЕ НИ БЪЛГАРИ КОИ,КОИ,КОИ,КОИ,КОИ,КОИ,КОИ

33

Анонимен

преди 10 години

Посегателството над паметниците трябва да бъде осъждано. Не може всеки *** да ходи и да дращи по паметниците има други начини за изразяване на недоволство. Много просташко и грозно е да оскверняваш миналото.Тези драскачи как ще се чувстват ако някой италианец изрисува паметника на Ив.Вазов в Рим както на него му скимне, защото не знае кой е това и за какво се е борил или нещо не му харесва. Най-малкото, всеки паметник е изкуство и някой го е сътворил и е нужно уважение. Всеки може да дращи