49

Вирджиния до 50

преди 10 години

Да, наистина така прави. Путин е доста мълчалив, за разлика от истеричният запад, а и когато има подобни напечени ситуации и дипломатите на запада са в истерия, той се занимава със съвсем второстепенни неща като например-среща с учениците, обсъжда условията на труд на фармацевтите, за реформите в туристическия сектор и т.н. а това определено вбесява запада още повече...

48

Анонимен

преди 10 години

Срокът на годност на Руската империя изтича. Каквото и да правим, каквото и да говорим историята следва своя неумолим ход. Няма да помогнат нито московските ***, нито всемогъщия император ***, нито носталгията по социализма.

47

До 47

преди 10 години

Че Путин винаги си мълчи. Не си ли забелязал, че по принцип много,много не говори?

46

Анонимен

преди 10 години

Сега ще има терористичен акт в Русия и ще кажат че Запада е виновен Путин иска полицейска държава в Украйна само се дуе .

45

Дълга памет

преди 10 години

До АНТИМУТРА--33 ;Не са Турци .Татарите са Българи .Така им викат Руснаците.Вижте колко ни уважават само.

44

Анонимен

преди 10 години

Путин, тия работи ги говореше докато оная черна мармозетка Обама не каза, че въоръжено нападение ще има гибелни последсвия. Не очаквах император *** да се стресне толкова много, но ето че цял ден мълчи като риба.

43

jane

преди 10 години

"По думите му командирът го упълномощил да се обърне към медиите спешно да пристигнат на мястото и да документират атаката." Значи са готови да се бият до смърт в името на клетвата си, но иначе спешно се обръщат към медиите да дойдат да снимат саможертвата им??? Айде стига бе! Нещо светът ни се сбърква все повече и повече. Факт е, че са им предложили да се предадат и като са отказали, просто са се оттеглили. Едва ли е защото ги било страх, нали имаше хиляди руски военни в Крим...

42

Анонимен

преди 10 години

До СпешноДорде стигнеш и ще трябва да се връщаш!

41

сд

преди 10 години

И да има етнически Руснаци кой ги закача за нещо,никакво оправдание нямат братушките да влизат в Украйна с знаеме ги как оправят положението те първо артилерия после танкове после пехота после ,една берлинска стена 70 год комунизъм айде сърбаме им още попарата а пък Украинците как са ги гъзили само те си знаят,където са минали 100 години оправяне няма

40

Дълга памет

преди 10 години

До Луд кашик--22 ; През ПСВ воювахме в Доруджа с непобедимата руска армия.Ген. Колев ги кла като зелки руските казаци.Той спаси гр. Добрич от клане и опожаряване. С Ген.Тошев ги гонеха до БУКУРЕЩ.

39

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТДо като им свърши тоалетната хартия!

38

Анонимен

преди 10 години

Това беше краят на Русия. Да вдигнеш оръжие на славянска държава, с която до преди 20 години сте били едно. Това и турците не са ни го правили. Путин беше последният президент на тази държава.

37

смело сърце

преди 10 години

Браво на Украйна,а вие се засрамете ,че не оценихме свободата си и доброволно се потурчихме.Къде са сегашните Ботев, Левски загинали за идеята, има само поп Кръстю, завиждайте на украинците.

36

ПУТИН

преди 10 години

Украйна е част отг Русия и си я взимам!Аз съм Путин и ще си правя каквото си искам!

35

Анонимен

преди 10 години

Ти па за риболов не спори В мътна не става

34

АНТИМУТРА

преди 10 години

Браво народе на Уркрайна не се давайте на Турците!

33

Спешно

преди 10 години

Не на Московчани, а на украинските фашисти.Който искат да стане анархиа,в мътна вода много риба се лови.

32

Влади-Мир

преди 10 години

Всичкото хубаво, ама от днес Крим вече си имат ВМС и 2.3.2014 ще го смятат за рождена дата на този вид войски."Командующий военно-морскими силами Украины Денис Березовский на пресс-конференции в Севастополе заявил, что присягнул на верность крымскому народу." А и Донбас май вече иска Референдум?!?пп Както споменах по рано: Разликата между хохлите и руснаците , е че едните се бият до първа, а другите до последна капка кръв.

31

Айде

преди 10 години

СИМФЕРОПОЛЬ, 2 мар РИА Новости. Дислоцированные в Крыму украинские военнослужащие перешли на сторону крымских властей мирно и без единого выстрела, сообщил РИА Новости источник в органах власти Крыма."В течение сегодняшнего дня большинство военнослужащих вооруженных сил Украины, дислоцированных в Крыму, перешло на сторону властей крымской автономии, при этом переход был абсолютно мирным, без единого выстрела как со стороны военных, так и со стороны сил самообороны", сказал источник.

30

АНТИМУТРА

преди 10 години

Турците в Украйна искам да кажа "руснаците" искат да се присъединяват към Русия искам да кажа Турция!Изобщо не съм знаел, че руснаците са толкова отвратителен народ щото това дори турците не го правят!