578

До 699

преди 10 години

Попитах нещо *** на бсп 699 да отговори руснаците българи ли са? И кога ще говори истината за историята на Украйна и защо манипулира с ниската си интелигентност хората?

577

evgeni1234

преди 10 години

Всичките външни министри на България са били и както Вигенин-евреи ! Росенчо и затова много се е загрижил за ЕС! Не знаете ли,че Израел се води към Евросъюза,дори и неформално без да има членство в него ? А Борисов гонеше(както луд брули круша)А.Петров ,понеже имал "имане-даване" с поръчки от Израелското посолство-превантивни мерки -да не би да пропее! А иначе неофициално наш Бойко е от почетните "Ухери " на Мосад! Щом и Джон Кери и той евреин,значи вече съдбата на Украйна е 'опечена" с помоща разбира се с "най-меките пръсти" Росен Плевнелиев"-привърженик(Всичко е любов)

576

Анонимен

преди 10 години

Киеваска Рус е средновековната Украинска държавност. Украйна има своята история,а днес е суверенна държава. Македония като създаване на държавност-по изкуствен път няма нищо общо с Украйна,която има своята история.

575

Анонимен

преди 10 години

Какво правят руските агресор в суверенна Украйна?

574

анонимен

преди 10 години

до 694 - сравненията ти нямат нищо общо с реалностите... Чувал ли си за Киевская Русь, двата народа са толкова близки, че разлика между тях почти няма в историческото им развитие. Какво общо има тук развитието на САЩ и България или на Германия и Турция.... какво толкова различно има между българите и т.нар. македонци.... ако става въпрос за сравнение, може би това е по-удачното...

573

До 700

преди 10 години

Името руси се използва за наименование на днешните украинци дълго време след разпада на Киевска Рус и Галичко-Волинското княжество - средновековна украинска държава, част от Рус, което създава объркване с днешните руснаци

572

До 699

преди 10 години

Има украинска нация, произхождаща от Киевска Рус в средновековието. Абе вие чели ли сте някога нещо,за д аспорите, манипулатори. Украински език се изучава и в БГ в СУ!!! Има ези Украински!! А руснаците ползват българската писменост- те българи ли са ***?

571

Анонимен

преди 10 години

Руската империя и болшевишките престъпници се опитват да асимилират украинското население.

570

Анонимен

преди 10 години

уКРАЙНА Е ДЪРЖАВА ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО ПОД ИМЕТО кИЕВСКА рУС

569

Анонимен

преди 10 години

Украйна е създадена като държава в средновековието,а НЕ ОТ БОЛШЕВИШКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ,КОИТО СЪЗДАДОХА МАКЕДОНИЯ!!!!

568

До 692

преди 10 години

Руснак не е в дома си в Украйна. Украйна е суверенна република!!!! То има много българи в Чикаго САЩ, това означава ли ,че трябва да завладеем Чикаго от американците *** комунистически манипулативен. В Германия има милиони Турци, това значи ли ,че Турция си е у дома в Германия и може да прати танковете там.

567

Анонимен

преди 10 години

До АнонименУкрайна е създадена като държава след БОЛШЕВИШКАТА РЕВОЛЮЦИЯ, също като Македония. А ако говорим за средновековни държави това не е сериозно. Имало е Търновско и Видинско царство,като и на Добротица. Айде да възстановим тогава трите български държави! Да теглим границите,а? В Средновековвието е имало Османска държава. Айде да я възстановим и нея тогава! Що пък не? Имало е държави на ацтеките и инките в сегашните САЩ. Айде да ги възстановим и тях,а? А Византия що да не възстановим?

566

анонимен

преди 10 години

когато си у дома, никога не може да си агресор... руснак в Украйна е много близко до реалността, когато има милиони живеещи руснаци там. Но американец в Украйна?.... това какво беше?...

565

Анонимен

преди 10 години

А защо като е агресия на САЩ в Сирия, и то невероятна.... защо половината министри и дипломати на Сирия преминаха на страната на САЩ:)?....

564

Анонимен

преди 10 години

Какво правят руските агресори в суверенна Украйна?

563

До 688

преди 10 години

Това го говореха на конгресите на КПСС от 50-те години,ако не знаеш. Какво стана - Русия същата бедняшка страна, Китай също. А САЩ с най-висок стандарт на живот отново.

562

анонимен

преди 10 години

като е агресия, и то невероятна.... защо командващият ВМС на Украйна премина на страната на Русия:)?....

561

Анонимен

преди 10 години

Напротив,манипулаторе, Източна Румелия не е съществувала като отделна държава, докато Украйна е.

560

3МАРТ

преди 10 години

ЧЕСТИТО ВИ ОСВОБОЖДЕНИЕ БРАТЯ,ЗАГЪРБЕТЕ РАЗЛИЧИЯТА И ИЗПЪЛНЕТЕ КУБРАТОВИЯ ЗАВЕТ

559

Анонимен

преди 10 години

Как може да сравняваш Древна Македония с древна история пр.н.е. ,която няма доказателство за връзка с изкуствено създадената от Сталин Македония 20 век. с Украйна,която има своята самостоятелна история от средновековието,като впоследствие украинското население е асимилирано от руската империя и СССР.