28

neni4a

преди 10 години

До kurmushevДа кажа.Днеска от Газпром са заговорили за искане на дълга на Украйна към тях,който е 1.5млрд долара.За капак на това,може хубаво да им двигнат цената.

27

Анонимен

преди 10 години

Само не разбрах кой се е притеснил? :)))

26

Мижи да те лажем

преди 10 години

С нищо не са по-различни от европейските и американски сепаратисти)))) Всички си гонят интересите. И СССР и САЩ и ЕС. Всички са един дол дренки. Русия (СССР) смазва всяка опозиция. А пък на Запад уж имало демокрация. Ама да не забравяме какво разкри Едуард Сноудън, как великата демокрация (САЩ) не спазва личното пространство и свободи на хората.

25

Анонимен

преди 10 години

Руснаците изчакват обстановката да се нажежи до червено и после ще пристигнат с танковете като миротворци. Рускоговорящите ще ги посрещнат с хляб и сол. Референдумите ще озаконят нещата и всичко ще приключи. Историята на Русия е такава - от свиване към разширяване и обратно. Свиването свърши, сега малко разтягане, после пак свиване и така.

24

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДа не би власта в киев да я взеха въоражени и униформени без отличителни знаци?Със щабове по бтри и сателитна връзка.Цялото нещо беше на един площад по малък от нашия пред народното.Различавай гражданите и народа от платени от русия външни наемници

23

Анонимен

преди 10 години

Разпада се тази държава, на по-малки области

22

Анонимен

преди 10 години

"Когато се постараеш да направиш мирната революция невъзможна правиш насилствената неизбежна"

21

Анонимен

преди 10 години

ТЕЗИ КОИТО ВЗЕХА ВЛАСТТА В КИЕВ, ПО КАКЪВ НАЧИН Я ВЗЕХА???????? С ДЕМОКРАТИЧНИ И ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ЛИ?????????? НА ТОВА МУ ВИКАТЕ РЕВОЛЮЦИЯ!!!!! А ТЕЗИ КОИТО ВЗИМАТ ВЛАТТА В КРИМ ПО АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ НАЧИН, КАК МУ ВИКАТЕ??? АГРЕСИЯ???? А АЗ НА ТОВА МУ ВИКАМ ДВОЕН СТАНДАРТ И ЛИЦЕМЕРИЕ!!!!

20

Анонимен

преди 10 години

Да си направят референдум по въпроса кой в каква посока иска да се дупи и да си станат поредната Северна и Южна Корея или Източен и Западен Берлин.

19

Анонимен

преди 10 години

Няма да има война бе, вие луди ли сте. Кой нормален оял се западняк, ще тръгне да се бие заради някакви *** от Източна Европа. Хората искат дрога, алкохол и секс, а не да лежат по окопите и мужиците да стрелят по тях.

18

до 14

преди 10 години

"Янукович си пере парите в европа без особенни затруднения.Както и всички руски олигарси.Самите те предпочитат да инвестират в ИСТИНСКА ИКОНОМИКА а не в измислена така путинкса. "Ти прането на пари истинска икономика ли му викаш :))))

17

neni4a

преди 10 години

Айдее,пак преиначаване на реалните събития. От какво да са притеснени в момента руснаците? Всичките въоръжени които са на улицата са местни. И другаде не са писали за митинг в Симферопол. Знам единствено,че в ДОнецк има про-руски митинг. Путин е по-скоро внимателен отколкото притеснен. А в КИЕВ ,отдавна са на памперси.Нито пари им дават ,нито нещо са постигнали.В последните дни са деветата дупка на кавала.Обаждат се уж,ама без нищо по-съществено

16

Анонимен

преди 10 години

Спасявайте се братчета че голям глад ви чака в ЕС

15

Анонимен

преди 10 години

Просто хората не намират за особено достойно да разчиташ на чичко паричко да те храни а предпочитат да си изградят собствна работеща икономика, въпреки ,че е трудно.Само финансово независимия човек е наистина независим.Където държавата държи цялото препитани е на хората винаги е мизерии и диктатура.

14

Анонимен

преди 10 години

Тук въпросът е, кой с кого иска. Ако Крим и Източна Украйна искат да са с Русия, а не със Запада, ние не можем да ги съдим.

13

Анонимен

преди 10 години

Янукович си пере парите в европа без особенни затруднения.Както и всички руски олигарси.Самите те предпочитат да инвестират в истинкса икономика а не в измислена така путинкса.

12

до 1

преди 10 години

Ами обратното ли да се случи - да попаднат във властта на едно правителство издигнато с преврат, което дори не е мнозинство в Украйна и се е наложило над другите само заради агресията си. Явно ориентирано към запада поради неизвестни причини, които най-вероятно са, че са мафия и искат да си изперат парите с ЕС. Смятам че придобихте понятие на какво приличат "законните управляващи в Украйна" в момента.

11

Анонимен

преди 10 години

мачкай тая *** измислена украинска нация

10

Анонимен

преди 10 години

Да ви светна ,че истинската съдба на Украйна зависи пряко от мнозинството в нея.Те сами ще си изберът пътя ,но при тях разликата сравнени с нас е ,че няма да им се налага като единствения възможен изход.

9

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЗапочва третата световна война... По повод 100 години от започването на първата световна война ...