20

соросоид

преди 10 години

Другари ...ще го кажа още веднъж на българскиНикой не ви е виновен, че сте изпаднали, отритнати от обществото, отчаяни шушумиги. Вие сте жертвено поколение -да, но вашата жертва е към бащите ви - комунисти ... не към запада или евреите.ако го кажа на руски ще ме разберете ли ?

19

дядо мраз

преди 10 години

99 процента от подкрепящите държавният преврат от 18-20 февруари в Украйна, нямат и бегла представа за историята на страната, на населението, дори и на географията и историческото наследство. Много от тях си нямат и представа, че отмененият от новата власт закон за регионалните езици пряко удря по националното самосъзнание на 250хиляди официално, и неофициално над 1млн етнически българи, в настоящият момент граждани на Украйна.

18

аз съм българче

преди 10 години

В Киев и на запад стоят на тръни, чудят се какво става, вече се проявяват ранните признаци на параноя, а Путин нищо не казва, военни формирования без маркировка поемат контрола над Крим без местна съпротива. В Севастопол украинската армия няма желание да се меси, а руската армия официално провежда учения на границата хахахах

17

Гост

преди 10 години

До 19: Ей, момченце, Беркут са украински спец-части.

16

Анонимен

преди 10 години

Колко са смешни руснацитее целият свят им се смее пратиха беркут после беркут на колене иска прошка пратих военни провериха летището няма никой не сме пращали военни комуниста не може да управлява той е некъдърник

15

Гост

преди 10 години

А не, във Венецуела не. Вчера ЕС изпратиха и там делегация да им реши проблемите.

14

дядо

преди 10 години

Интересен е факта,че голяма част от нашите хентелегенти проТЕСТИСИ коментираха по време на протестите в Украйна,че вече искат да живеят на изток,а иначе са прозападно настроени,това не само според мен се дължи,че там раздаваха вече кинтите,а тук кранчето секна ;) .Сега спокойно могат да отидат във Венецуела или Сирия!!!

13

Анонимен

преди 10 години

Укаринците и ЕС-совците вече ги хваща параноята - и даже на снимка отпреди година да видят униформа с калашник почват отчаяни да викат че руснаците ги превземат :)На страха очите са големи!

12

neni4a

преди 10 години

До Варна Обадил се от един от кенефите в България. Каква ирония

11

Гост

преди 10 години

Да, между Олимпиадата И Параолимпиадата шоуто не спира.

10

Анонимен

преди 10 години

Никой не е окупирал летището, това са лъжи на украинските ***, които като Саакашвили просят западна помощ. Имало е 30 човека в униформи без отличителни знаци, дошли са на летището за 20 минути и са си заминали. Никаква окупация не имало.

9

Дядо Мраз

преди 10 години

Лъжите на украинските неофашисти не спират. Няма и да спрат. държавен преврат не им стига, искат да разпалят и братоубийствена война.

8

Анонимен

преди 10 години

7 Браво 7 за това да си оставиме старите манипулатори за това Главния прокурор същия който определяше протестиращите като терористи се изявяваше по портретите като патриции , оооооооооооооооох къде си Цезаре да видиш какви червени *** те имитират

7

НФБ

преди 10 години

До АнонименНА СНИМКАТА Е ЖЕНА В КАМУФЛАЖНО ОБЛЕКЛО С ПЛАСТМАСОВО ОРЪЖИЕ ИГРАЧКА НА ДЕТЕТО И..

6

Анонимен

преди 10 години

4 А те не си личат от 100 км , като на времео русолявите вонни консултанти във виетнамската армия

5

НФБ

преди 10 години

МИРНИ ДЕМОНСТРАНТИ С КОКТЕЙЛИ *** ВЕРИГИ И ЛОВДЖИЙСКИ ПУШКИ ИЗВЪРШИХА ,,РЕВОЛЮЦИЯТА,, В КИЕВНЕКА КАЖЕМ ИСТИНАТА ЗА ТЕЗИ МИРНИ ДЕМОНСТРАНТИНЕ ЧЕ НЕ СА ИМАЛИ ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРАТ...ДА ИСКАЛИ СА ПО-ДОБЪР НАЧИН НА ЖИВОТ..НО НЯКОЙ ИЗПОЛЗВА ТЕХНИТЕ ИСКАНИЯ И ГИ НАСОЧИ КЪМ АГРЕСИЯ КЪМ ТЕРОРИЗЪМ.. 80 ЗАГИНАХА..ТЕ НЯМАШЕ ДА СА МИНИСТРИ И ТЕЗИ ДЕТО СА НА БАРИКАДИТЕ НЯМА ДА СА МИЛИОНЕРИ...ДРУГИ СА ЗАД ТЯХ..ГОЛЕМИТЕ МАНИПУЛАТОРИ

4

Анонимен

преди 10 години

2 Този пък ходи сери в златното гърне на Янукович и се разкарай от тук

3

Анонимен

преди 10 години

Руснаците не са толкова глупави, че официално да окупират част от Украйна. Просто пращат части на спецназ без отличителни знаци.

2

Анонимен

преди 10 години

Този на снимката извънземно ли е ? Няма пагони , няма нищо. Това армейско оръжие ли е или пъдарско ?

1

Анонимен

преди 10 години

Този на снимката е ХУМАНИТАРЕН РАБОТНИК от ордена на Майка Тереза , а бе тези *** съвсем взимат света за канарчета