178

:)

преди 10 години

НАТОВ-ци, замесени в 2 настоящи войни, да реват за световен мир звучи като проституки да искат спазване на най-високи морални норми...

177

Анонимен

преди 10 години

До до 193 от славянин Какво по-точно за украинския шовинизъм? Нали не закачат някого навън? Това, което правят, си е тяхна вътрешна работа.

176

Колев

преди 10 години

До Анонименблагодаря за съвета мисля да остана.Няма да се дам толкова лесно.АТАКА-ПОБЕДА

175

Анонимен

преди 10 години

Земята на народитеКомунистите *** на са.ун

174

Шоп

преди 10 години

Това, че са без опознавателни знаци какво означава? Че ги е шубе да се идентифицират. Играят си на провокацийки, белким някой се върже и им посегне първи, иначе самите те не искат да поемат инициативата.

173

Vankata

преди 10 години

До АнонименАбсолютно точна констатация, и евтиният морскии транспорт от САЩ, само ще дозакове последния пирон в ковчега на Русия - Украйна се разцепва, това е сигурно, Полша печели най-красивите жени, поляците от край време имат проблеми там, точно с това, а Русия се окопава срещу Исляма, но пък ЕС задържа статуса на Периферията си и богатеят баснословно корпорациите му, докато и последният балон с надуе на макс и си изтеглят капиталите и ЕС се разпадне!!!:)

172

Колев

преди 10 години

До АнонименСвобода за народите долу ЕС и натовския империализъм.Европа на народите.

171

Анонимен

преди 10 години

Ами колев отивай където искаш сега стената е съборена

170

Колев

преди 10 години

Мен никой не ме попита искам ли в NATO.Не ме попита искам ли в ЕС.Това дали е демократично?

169

Анонимен

преди 10 години

СВОБОДA ЗA НAРОДИТЕ ДОЛУ РУСКИЯ ШОВИНИЗЪМ, ИМПЕРИAЛИЗЪМ И НЕОКОЛОНИAЛИЗЪМ! ВЕДНAЖ ЗAВИНAГИ ДA СЛОЖИМ КРЪСТ НA ИМПЕРИИТЕ ОТ МИНAЛОТО, РУСИЯ Е ПОСЛЕДНAТA РAЗПAДAЩA СЕ ТAКAВA, ДA ПОМОГНЕМ НA ДЕМОКРAЦИЯТA И МИРA!

168

Анонимен

преди 10 години

УНИАН со ссылкой на информированный источник сообщает о том, что на внешний рейд Балаклавской бухты под Севастополем подошел ракетный катер Черноморского флота (ЧФ) РФ. Тем самым фактически был заблокирован выход из бухты в море кораблям и катерам украинских пограничников. Кроме того, на улицах города Севастополя появился еще один бронетранспортер морской пехоты ЧФ РФ на площади Ушакова, у здания Матросского клуба ЧФ РФ. В информагентстве отметили, что уточнить информацию в пресс-службе Черноморского флота РФ не предоставляется возможным.

167

Анонимен

преди 10 години

11:47Российские танки находятся в 15 км от границы с Украиной. Об этом сообщает Интерфакс-Украина со ссылкой на источник в военных округах. Российская сторона нас проинформировала о том, что в рамках проведения учений вблизи границы с Украиной будет находиться военная техника, сообщил собеседник агентства.

166

сауди араб

преди 10 години

Вервай си, ние инвестираме в бъдещето, а русия кво прави, напада по малки народи и ги заробва? Няма народ в света да иска доброволно да е в съюз с комунистическа русия. Ако има кажи коя е? Пък за моя мозък не се кахъри, гледай си твоя. Вземи заедно с руските ти приятелчета да съберете тоалетна хахртия и я пратете на мъдурото във венецуела,че скоро ще стане както при нас по времето на комунизма. Ще има да цапат стените в тоалетните, щото вестниците са скъпи. путин да не би да е избран честно?

165

Анонимен

преди 10 години

203+ Турция има голям терминал за втечнен газ, но ни играе игрички не ни дава изграждане на газопровод и внос от там, иначе отдавна да сме решили този въпрос с внос на азерски и катарски. Колкото до Донецк и Харцыск, Русия дълги години източваше Украйна чрез него. В същност това е и легендата за Украинската икономика и проруските протести в Украйна. Изглежда руснаците знаят, че това няма да е задълго, защото построиха нов завод за тръби. Неговото производство е по-скъпо обаче.

164

сауди араб

преди 10 години

Вдигам добива на нефт и ръшша, ке клекне, даже ще се наака. Веднъж го сторихме по времето на ссср, сега може пак да го повторим. един 1$ да не стане 1 мил.рубли. Не се перчете много, щото тоя път няма прошка.

163

Анонимен

преди 10 години

120 народа земите им и богатствата им сигурно пак са на русия не ви щем олигарсите за посредници ще купуваме от тях нека се замогнат

162

Анонимен

преди 10 години

205 Кой ти ликвидира икономиката бе тупако , стига олигофрения смотабяци ниедни , кава иконоки *** имал че да се ликвидира и кого толкова интерсуваш ча чак и да ти ликвидира , абе вие наистина се взимате на сериозно

161

Анонимен

преди 10 години

Майданските снайперисти - къде сте бе - що не стреляте по спецназовците - нали сте големи украйнски патриоти :) Хайде бе - един камък метнете, да ви видим сега! Каквото търсихте - получихте, потапяйте се!

160

анонимен

преди 10 години

НА 199СЕГА БЪЛГАРИЯ НА КАКВО ДЕРЕЖЕ Е?ПО-БЕДНА Е ОТ ЦЪРКОВНА МИШКА,ТАКАВА Е БИЛА ПРЕДИ 9-ТИ СЕПТЕМВРИ 1944Г.ЗАСЕГА БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА ВЪВ ЕВРОПА!!!!!ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА Е ИМАЛО РАБОТА И ХЛЯБ,А СЕГА КАКВО ИМА??????ЕДНА МИЗЕРИЯ И БЕДНОТИЯ!!!!!!ЕВРОПА НИ ИЗПОЛЗВА НАС,ТЯ НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА СЪЗДАВА ДОБЪР ЖИВОТ НА ХОРАТА ВЪВ БЪЛГАРИЯ.ЗАПАДНА ЕВРОПА СИ МИСЛИ САМО ЗА ТЯХ,ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА,А САМО ГЛЕДА КАК ДА ГИ ИЗПОЛЗВА ИКОНОМИЧЕСКИ И ДА ЗАВЛАДЯВА !!!!!

159

Анонимен

преди 10 години

До ДесенНие като сме под Американска опека, цъфнахме и вързахме. Глад, мизерия, безработица, болна нация, най - бързо изчезващата в света. Да благодарим на Американските ни "приятели" че ни ликвидираха икономиката, образованието, здравеопазването и армията.