74

Анонимен

преди 10 години

В ответ на заявление исполняющего обязанности президента Украины Александра Турчинова, который назвал сегодня захват правительственных зданий в Крыму преступлением, вице-премьер России Дмитрий Рогозин предложил ему арестовать самого себя.Read more: ntv.ru/novosti/848680/#ixzz2uY2yIxaR

73

Анонимен

преди 10 години

НЕ РAЗБРAХ " ПЛAНA РAНЪТ" ЗA УКРAЙНA ЛИ Е ПОСЛЕДНО, ИЛИ ЗA БЪЛГAРИЯ, ХA, ХA МAЙ БЕШЕ " ПЛAНA СИДЕРОФ" ХA, ХA

72

Бай Ганьо

преди 10 години

Имали бол пари, дали.

71

Сивия

преди 10 години

Украинците, понеже се правят на много отворени, сега ще си плащат газта по пазарни цени и тия 35 милиарда няма да им стигнат дори само за газ за първата година.

70

Анонимен

преди 10 години

ХA, ХA РAЗСМЯХ СЕ ОТ СЪРЦЕ.., ЕДИН ФAЙТОН,ТОЗИ ФAЙТОН БAЯ ФAЙТОН ЩЕ ДA Е! 7% СA ТОВA ОТ ГРAЖДAНИТЕ, БКП- ТО ТИ Е 17% ХA, ХA, ХA

69

маалата сигантия

преди 10 години

АБЕ КАКАВ МВФ БЕ? ДА ИДВАТ У МААЛАТА И ШЕ ИМ ДАВАМЕ КОЛКО САКАТ МИЛИОНЕ БЕ. ДАЖЕ НЕМА ДА САКАМЕ ДА ГИ ВРАШТАТ. ОТИ СА УБАВИ НОГО УКРАЕНКИТЕ. САМО ШЕ СИ УМЕШАМЕ РАСИТЕ САС МОМЕТАТА И ГОТОВО. А ИНАЧЕ АКО ЗЕМАТ ОТ МВФТО СИ Е Е.АЛО ***. ОНИА ШЕ ГИ СКАСАТ ОТ ЛИХВИТЕ. А ПА ЗА ОСТАНАЛЕТЕ ДА НЕ ГОВОРИМЕ. ШЕ ИМА ДА СИ РАБОТАТ И ДА СИ ПЛАШТАТ ДО ДЕСЕТО КОЛЕНО. ДА ДОАТ ДА ВИДАТ У БУГАРСКО КАК НЕ ЗАРОБИА ТЕА ОТ МВФТО. НАПРАО НИ ЗАКОПАА НАДОЛЕ С ГЛАВЕТО. АМА КАТО ИМА ПРОС НАРОД ТАКА ШЕЕ.

68

Marcos

преди 10 години

До кукурузЩе ядем EU кукуруз и EU хляб и други ЕУ *** по ISO стандарт.

67

Сивия

преди 10 години

Тук на разни зомбита, още им се привиждат комунисти. Лечение трябва, много сериозно при това.

66

Анонимен

преди 10 години

Ако конфискуват 12-те милиарда долара откраднати от семейството на Янукович и ще дръпнат много бързо напред. България не конфискува на никое комунистическо величие парите и допусна въпросните величия да я яхнат и ограбват и съвсем закономерно се закотви на опашката на Европа.

65

дядо

преди 10 години

Бе кога избраха власт,кога започна да заробва държавата с кредити от ***?Големи ,ама ултра,мега,мощни *** излязоха украинските ***.

64

кукуруз

преди 10 години

А какво би станало, ако EU наложи квота на зърнодобива в Украйна ?

63

Лицето

преди 10 години

Утре Янукович ще разкаже всичко.

62

до 83

преди 10 години

Нали си чувал за четерите конника на апокалипсиса!Това е третия конник на апокалипсиса!

61

до 83

преди 10 години

Мумията се завръща. Скоро и по украинската телевизия. :-)

60

Анонимен

преди 10 години

КAК ТAКA ГО НЯМAЛО КОСТОВ, НЕ Е ВЯРНО РЕФОРМAТОРИТЕ СA ГЛAВНО ДСБ- ПAРТИЯТA НA КОСТОВ! СAМО СЛЕД ТРИ МЕСЕЦA ИМAМЕ ВAЖНИ ИЗБОРИ ЗA ЕВРОПA И ТAМ РЕФОРМAТОРИТЕ ИМAТ ДОБЪР ПОТЕНЦИAЛ, ЗAЕДНО С ГЕРБ

59

мерил лийч

преди 10 години

Е сега им влезна на украинците. Вече ще спазват "Строга финансова дисциплина". Да им честито. (тук звучат звуците на 9-та симфония)

58

фен

преди 10 години

Това на снимката какво е?!?!? Ужас...

57

ТОЙ КАЗА

преди 10 години

А спомняте ли си преди около 15 години МВФ и Иван Костов какво сътвориха в България?!Колко бързо поискаха помощ от МВФ и колко бързо МВФ се отзоваха..... Смея се с глас.....Сега ще започнат масовите приватизации и Украйна има да връща дълг до като съществува....Да им е честито!

56

Сивия

преди 10 години

На новото правителство, което САЩ и ЕС назначиха в Украйна, му е наредено да "установи", че парите на държавата са изнесени от предишните управляващи и веднага да "помоли", за "спаситетелен" заем от МВФ. Естествено парите ще им бъдат отпуснати, само при условие, че ще бъдат дадени на точно определени западни концерни и в никакъв случай няма да се допусне до населението да стигне дори цент от тези милиарди.

55

Анонимен

преди 10 години

Русия нищо повече не може да даде на Украйна от това което им даде през последните 300 години. Бедност, изостаналост, голодомор и робство. Единственият шанс за украинците е да скъсат решително с Русия и да станат самостоятелна и независима държава. Нека руснаците си вземат Крим и източна Украйна. Само след 10 години разликата между западна и източна Украйна ще е както между Западна и източна Германия преди 25 години.