12

Анонимен

преди 10 години

Тая *** като садам и кадафи така завършват *** на запада

11

Анонимен

преди 10 години

HAVE YOU SEEN THIS MAN ?

10

"пропуснато&quo

преди 10 години

Следя развоя на събитията особено пропуска на медията да пише,че бивши украинци станали изреалци и били в изреалската армия са били сред участниците в преврата срещу конституционно избрания украински президент.International Business News"Ukraine protests:Israeli ex-officer 'Leads Militant Group"

9

Анонимен

преди 10 години

Янукович отново ще се върне на бял кон. И украинците ръцете ще му целуват. Сега беснеят тези *** по мегданите,ама сетне ще си платят и горчиво ще съжаляват.Янукович пак ще се върне,а тези които сега го изгониха ще лежат в тъмните влажни зандани оковани с тежки вериги.

8

Анонимен

преди 10 години

W A N T E D !

7

Анонимен

преди 10 години

А бееее сички ли сте платени тука нема да четем тея коментари тука повече, призовавам никой да не влиза в безмислени спорове с платени спамаджии, амежду другото Янукович- убиец!

6

До 3

преди 10 години

а знаеш ли, че Турчинов, който сега изпълнява президент на Украйнае педесятен пастор и ревностен християнин а Янукович, който почиташ издаваше заповед за избиване на невинни хора!!

5

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Получи се нещо като - *** получи ъперкът от Кличко в долната челюст... - и изпадна в ногдаун...

4

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До триумф на лъжатаТриумф на истината и справедливостта... - мога да ви кажа отсега версията на Янукович пред съда в Хага... - Путин ме заплаши и ме накара... - и ще бъде прав...

3

чистката започна

преди 10 години

Поздравлението на Янукович за Рождество Христово е махнато от сайтовете,където той говори за прослава на Исус Спасителя и християнството като основа на единството на Украйна.Да си припомним,че крайната цел е унищожение на християнството,срещу което се води световна революция,вкл.мюсулмани,които почитат Исус и подкрепят християни като в Сирия.

2

Анонимен

преди 10 години

Да бе, колкото в Нюрмберг съдиха "съюзниците" за военните им престъпления...Всичко е фарс, една шайка бандити срещу друга, и накрая по-големите бандити печелят и си избърсват ръцете с трупове.

1

триумф на лъжата

преди 10 години

Няма съмненеие-ръката на сатаниазма е зад събитията,при които крайни радикални екстермисти палиха,тероризираха и убиваха сили на реда и би трябвало поне да споделят вината ,но когато са обявени за"герои"за тероризма си и всяка нова статия започва с целящото психологически да втълпи на читателя,че Янукович е виновния за кръвопролитието единствено,нещата са ясни.