99

Има ли

преди 10 години

червени фашисти-рот фронт?Жалката ***,пишеща тук,активизирала се от няколко дни вижда едно ясно бъдеще-Когато мечката играе в комшията,ИДВА И У ВАС.УКРАЙНА ще ПРОМЕНИ и петата колона -Задунайска губерния.Благодарим УКРАИНЦИ.

98

Анонимен

преди 10 години

Фракця Парт регонв оприлюднила у Верховнй Рад заяву, згдно з якою засуджу втечу та зраду Вктора Януковича, покладаючи на нього вдповдальнсть за трагчн под в Укран.

97

до славянина

преди 10 години

Cina-cion славянено това ти подсказва оня *** и твар дето те провокира.Евреина знае от кога са *** там.поогледай се в нета и ще откриеш китайски *** японски *** украйнски български.И второ ние не сме славяни.Виж последните генетични изледвания

96

Калин

преди 10 години

Само един ден го няма и почна да им липсва и си го искат питат за него.

95

Така се прави

преди 10 години

Заповед за арест на бившия министър на събиранията и на главния прокурор на Украйна.Янукович го чака същото.НАРОД.

94

fhd

преди 10 години

АХАХАХАХА КАКВИ ЖАЛКИ МАЛКИ ЧОВЕЧЕТА ПИШАТ ТУК ,ВСИЧКИТЕ УБИЙСТВА ГИ НАПРАВИХА АМЕРИКАНСКИТЕ НАЕМНИЦИ ПРЕОБЛЕЧЕНИ С МИЛИЦЕЙСКИ УНИФОРМИ И С ЖЪЛТИ ЛЕНТИ НА РЪЦЕТЕ ДА СЕ ОТЛИЧАВАТ ,А ПРЕСТЪПНИЦИТЕ КОИТО УБИВА УКРАИНСКИ МИЛИЦИОНЕРИ ИМ БОДОХА УЧИТЕ И РЯЗАХА РЪЦЕ СА СЪЩИТЕ НАЕМНИЦИ ПРЕОБЛЕЧЕНИ С ПОСЛЕДНА МОДА КАМУФЛАЖИ ЗАЩИТНИ ЖИЛЕТКИ И КАСКИ ИМАХА СНАЙПЕРИ И ПИСТОЛЕТИ ТАЗИ ЦЯЛАТА ИНСЦЕНИРОВКА Е ТОЛКОВА ЖАЛКА С ЦЕНАТА НА УБИТИ УКРАИНЦИ С ПРОМИТ МОЗЪК ВЛЕЗТЕ В ЕВРОПА И ЩЕ ВИ КУПЯТ ЗАВОДИТЕ ЗА ДОЛАР .

93

Бандера

преди 10 години

На майданите ако са истински първо трябва да разрушат къщите на олигарсите и да се настанят в тях след което да ударят банките и ам посолствотвото като в либия да разрушат всички жидовски имоти ,да разберат къде живеят *** и да ги избият до крак.Да хванат всички жидо комунисти фашисти и хомосексуалисти и като сталин да им вземат банковите сметки.

92

Анонимен

преди 10 години

В Китай няма комунизъм, в Китай има див, първобитен, пещерен капитализъм.

91

Шоп

преди 10 години

До Анти ЕСОтивам да гушкам едно руско котенце------------ Така ли наричаш малката си полу-руска пишчица?

90

анонимень

преди 10 години

122, на вас какво ви влиза или излиза от събитията в Украйна?Ама наистина на тъпите гребери,от време на време трябва някой да ви напомня, че преди десетите май бяхте заклети КОМУНИСТИ !!!!

89

Made in Varna

преди 10 години

Станишев, доана и вейсел сайдероглу трябва да са ни много благодарни, че сме толкова културен и търпелив народ. И ако имаха поне малко разум, освен лакомията и безочието, щяха да се оттеглят за отрицателно време. Докато не е станало прекалено късно, както с дружката им янукович...

88

До червените тролове

преди 10 години

Повикайте доктор Ох Боли за Янукович. Комунистическия сатрап ще умира бавно и мъчително и не го сравнявайте с Кадафи и Садам - те са светци в сравнение с този ***.

87

Анти ЕС

преди 10 години

Чао от мен, *** ***. Отивам да гушкам едно руско котенце. Вие лайте за еврейските ви господари. Утре пак съм на линия и ви мачкам, мръсни англо-саксонски ***.

86

Анонимен

преди 10 години

В Китай няма комунизъм.

85

Укрaiнi

преди 10 години

Янукович будет повесен нa площaди Незaвисимость, ето близко!

84

анонимен

преди 10 години

Вестник "Днес" - вестникът който умее да манипулира хората с лъжливи статии.

83

Анонимен

преди 10 години

Янукович е на гости на хубава рускиня, хапва си свинско със салатка и водка.

82

Анонимен

преди 10 години

До Прощание славянкиЖана Бичевская е някаква последна инстанция ли? Те повечето славяни вече са в ЕС.

81

Справедлив

преди 10 години

Да го търсят в някоя дупка с вентилация като Саддам или Кадафи ... и като го намерят ... какво се прави с убец на собствения си народ по чиято заповед са застреляни 77 човека, а над 800 са осакатени и ранени.

80

Анонимен

преди 10 години

Гaлеонa нa янукович нямaт прaво дa го конфискувaт, товa е боен корaб от руския военоморски " флот", бил е нa плaнов ремонт в езерото и в понеделник зaстъпвa отново нa службa нa путинко и Рф! тоя гaлеон, не е гaлеон, a крaйцер- сaмолетоносaч- подводницa, със скрити писти зa сaмолети миГ, Су, Ту, Aн и прочее! aко не вервaте, четете Строго секретно, тaм пишaт руски експерти- ченгетa и aнтигейове, aнти ***, русофилитици, упс русофили и прочее!