394

Анонимен

преди 10 години

Islqma e nai-novata i nai-retrogradna tcovekonenavistna i falschiva religiq na sveta.V nqkoi strani e zabranena sys zakon.moxamed bil na lunata nqma go tam amerikancite irrusnacite bqxa tam xaxaxa

393

Анонимен

преди 10 години

Да живее майка България!Амукел *** сокереса гьотверени такива!Сикем джисини сизин!

392

9667

преди 10 години

До софиянецВ тази твоя конституция пишува ли нещо и да не се обиждат хората на етническа и религиозна основа?

391

Дака

преди 10 години

Мазен турски ***.Така те мразя, че дори дедите ти треперят в гроба.Ония дето нашите деди ги трошиха при Одрин, Дедеагач,Лозенград и т.н.Не се *** с твоя етнически мир, че покръстването при бай Тошо , ще ти се стори честване на рожден ден.Не плаши гаргите бе ***. То турци в България няма,има разпадаща се общност остаряла.*** са опастността за България.

390

софиянец

преди 10 години

До Студент в Германия Да оставим намира Азия и Конфуций. По-добре кажете каква е германската конституция и какви са германските закони - позволяват ли предизборна агитация на майчин език, различен от официалният немски език, на държавни политически избори- напр. за членове на Будестага или на местните парламенти?

389

софиянец

преди 10 години

До 421 - Кой го забранява? НО- В Р. БЪЛГАРИЯ ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК Е БЪЛГАРСКИЯТ И СПЕЦИАЛНО В ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ ЗА ДЪРЖАВНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗБОРИ, СЕ АГИТИРА САМО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! Така, че - местан много да внимава какви ги къдри! ЕЛЕКТОРАТА НА ДПС НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, КОГАТО НЕ УЧИ И НЕ ПОЛЗВА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЗА ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕТЕНДИРА, ЧЕ ПОНЕЖЕ НЕ ИСКАТ ДА УЧАТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, ПРЕДИЗБОРНАТА АГИТАЦИЯ ЗА ДЪРЖАВНИ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ВОДИ И НА ТУРСКИ ЕЗИК!

388

не може

преди 10 години

Майчиния език е свещен , не може да бъде забранен

387

Студент в Германия

преди 10 години

Само ще оставя това за размисъл: Един ден Конфуций докато е вървял из едно село видял край пътя двама да се карат, обиждат и бият. Попитал ги той, защо са толкова злобни. Отговорили: "Злобни сме, защото сме бедни и мизерни!". И, той им отговорил: "А, да не би да сте бедни и мизерни, защото сте злобни?" и продължил напред...

386

Доколенков

преди 10 години

Лютфийчо, ти си болен бе комшу!

385

софиянец

преди 10 години

Който не изпълнява конституционните си задължения, с какво право претендира за нарушени граждански/ конституционни права и свободи в Р. България и с какво право твърди, че е "борец за права и свободи"? НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЧЕРПЯТ ПРАВА ОТ НЕПРАВОМЕРНО ПОВЕДЕНИЕ- това е правилото на правната теория в целия ЕС. "Юристът" местан да вземе да си "припомни" предмета "конституционно право",в който се изучават тези неща.Ако не- марш към СУ на лекции по този предмет, преди да си позволи да говори на гражданите!

384

Анонимен

преди 10 години

BRAVO SOFIQNEC NATRIVAI NOSA VSEKI PYT S KONSTITUCIQTA DA SE RAZBERE 4E DPS E NEZAKONNA TERORISTI4NA KOMUNISTI4ESKA ORGANIZACIQ

383

софиянец

преди 10 години

До 9667 КРБ Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и ЗАДЪЛЖЕНИЕ на българските граждани.(2) Гражданите, за които българският език не е майчин, имат право наред със задължителното изучаване на българския език да изучават и ползват своя език.(3) Случаите, в които се използва само официалният език, се посочват в закона.Чл. 58. (1) Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите.(2) Религиозните и другите убеждения не са основание за отказ да се изпълняват задълженията, устан

382

Анонимен

преди 10 години

O6TE EDIN PLATEN AGENT SE POQVI ASTREB NE MU VQRVAITE NA TOQ

381

Анонимен

преди 10 години

DOTUK MESTAN NARU6I MASA 4LENOVE OT BYLGARSKATA KONSTITUCIQ I AKO IMAME ISTINSKI BYLGARSKI UPRAVLQVA6TI TOI E PRESTYPNIK E ZA ZATVORA NE ZA PARLAMENTA.TOVA E ISTINATA KAZAX.

380

9667

преди 10 години

До Анонимен 412Прав си, че българският трябва да се владее от всеки един български гражданин. И особено от етническите българи. Всеки ***, който пише с латиница и големи буви по форумите, трябва да се налага с 50 бича на гол гръб!

379

Анонимен

преди 10 години

TUK E IMOMENTA DA KAJA4E AKO NQKOI OT DPS NE ZNAE BYLGARSKI DASKALYT PO BYLGARSKI MESTAN DA GO NAU4I.BYLGARSKIQT E ZADYLJITELEN V BYLGARIQ PO KONSTITUCIA.

378

Анонимен

преди 10 години

AMI AZ OTKOGA PEQ NAPI6ETE LIUTVI MESTAN V NETA I GO VIJTE BYLGARSKIQ DASKAL AGENT SAVA KVI GI PRAVI

377

evgeni1234

преди 10 години

И разбирате ли защо тарикатите като "Мести" и наш Бойко се активират все-повече в такива "паралелни времена" ?

376

софиянец

преди 10 години

Така, че от моя гледна точка, хипотезата за купена диплома за юрист става 99% вероятна. Възможно е и друго- да е изкарал следдипломна квалификация "право"/ като цветанов/. Това обаче не е равносилно на юрист- т.е. човек с такава диплома не може да бъде адвокат, нотариус; ЧСИ; ДСИ; съдия; прокурор; юрисконсулт; следовател или съдебен помощник.

375

софиянец

преди 10 години

Сега погледнах биографичната справка за него в уикито и да- виждам, че пише:"...Завършва Българска филология във Великотърновския университет Кирил и Методий (1985) и Право, работи като учител в Угърчин, Ловешко и Момчилград. ..." Това е просто смешно. Не виждам логика човек, завършил право, да работи като учител. За да е правоспособен юрист, местан трябва да притежава и Удостоверение за правоспособност за юрист от Министерство на правосъдието - знам, защото аз съм юрист.