5

Анонимен

преди 10 години

В украинските социални мрежи, които следя с интерес по този повод пишат, че Америка в добрият си стар навик с дясната ръка подкрепя, а с лявата ръчка. "Не ме гледай какво правя, а слушай какво ти говоря"

4

Към старото ново

преди 10 години

И как ще изведе Янукович страната "към ново бъдеще" /американският посланик в Украйна явно е добре запознат със соцтерминологията/, през пламъците на братоубийствена война ли? На правителствените войски е дадена заповед да използват бойни средства срещу демонстрантите!

3

Анонимен

преди 10 години

Да, САЩ е за демокрацията, но на САЩ не им трябва силен Европейски съюз, пък и Путин е труден противник. След такава упорита съпротива е ясно, че Украина не иска управлението на Янукович. Сега, с отказа на американците да подкрепят съпротивата на народа срещу статуквото, резултатът ще е или жестокото й смазване, вече с карт бланш на САЩ, или продължаване на стълкновенията до победа на опозицията. Но тя ще е кървава победа.

2

Анонимен

преди 10 години

Американците са големи ***, навсякъде подклаждат конфликти и се месят където не им е работа. Кадафи и Садам не може но Янукович нека остане, нека този диктатор и руска *** изведе страната към светло бъдеще. Птууу, ***!

1

Анонимен

преди 10 години

а усетихте янки че при подкрепа за фашизоидите ще сгафите много.това е добре.внимавайте за русия.сега и ес ще даде заден ход.иначе газова криза в европа форевер.