72

Анонимен

преди 10 години

DIVACI I VARVARI STE VIE DETO SASIPAXTE MASA NARODI I KULTURI

71

ами

преди 10 години

Дали е юда не знам,но със сигурност не е БЪЛГАРИН!

70

Анонимен

преди 10 години

CURKVATA SVETA SOFIQ DETO Q SASIPAXTE NA DJAMIQ 4IQ SOBSTVENOST E A?

69

Анонимен

преди 10 години

NIE BYLGARITE VSE SME DALI NE6TO NA SVETA A VIE TURCITE OSVEN DETO SYSIPAXTE VIZANTIISKATA KULTURA I PAMETNICI NI6TO I SEGA PONEJE IMA INTERES KUM VIZANTIISKATA I GRYCKA KULTURA ROVITE RUINITE NA SYBORENOTO OT VAS DA GI POKAZVATE

68

9667

преди 10 години

До Анонимен 75На турски "***" значи учен, знаещ, културен човек. Един вид противополжното на "вулгарин" - циничен, ***, невеж.Дали си чувал, че думата "вулгарен" произлиза от гръцката дума "вулгар", което пък е гръцката дума за българин?

67

Исмаил

преди 10 години

Това само неверника Баба Гуси може да го направи.....мъже в сутиени.

66

9667

преди 10 години

До Анонимен 73Извинявам се, ако написаното от мене си го възприел като обида към българите. Просто се опитвам да съм на ниво с тона на българите към турците, че и с две чертички по-мек!

65

Анонимен

преди 10 години

Майка ви д**ба турска на всички, ей *** тука е България!

64

ЛК

преди 10 години

До marsianИмате свой бизнес, достъп до субсидии и Евро програми повече от нас, и пак проявяваме толерантност. Вие сте най търпимия от нас етнос. И не знам за каква свобода още ще се бори Доган, Местан и Хафъз.Във Франция е забранено на обществени места да се ходи забрадени, това е забранено дори и в Турция.В България не сме би наложели такава забрана, като се има в предвид , че живеем на християнска територия. Та вие имате всичко, какво още искате, да не би да си смени имена.

63

анонимен

преди 10 години

ДЕ ДА БЕШЕ САМО ТОЗИ?! ОБСТРЕЛВАНИ СМЕ ОТ ВСЯКЪДЕ С ТУРСКА ПРОПАГАНДА---ПУСКАШ, ТЕЛЕВИЗОРА---САМО ТУРСКИ,ФИЛМИ,ИЗЛИЗАМ НА ЦЕНТЪРА САМО ТУРСКА РЕЧ,СЪЩОТО Е В УЧИЛИЩЕ,В БОЛНИЦА,В БАНКИ,ПОЩИ,МАГАЗИНИ,ГАРИ,АВТОГАРИ!!!ТУРСКИ СТОКИ,ТУРСКА ИКОНОМИКА,ТУРСКА КУЛТУРА!!ДОКОГА ???И ПИТАМ, КОЙ,КОЙ,ДОПУСНА ТУРЦИЗИРАНЕТО И УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ??!!

62

ЛК

преди 10 години

До marsian Ние сме дори прекалено толерантни спрямо вас, имате равен достъп до образованието, до здравеопазването, до изборите, до парламента, до държавните институции, до армията, до полицията, и най вече сме толерантни до религията ви. Изповядвате я спокойно, строите джамии без да ви са забранява и пречи, това е нормалното в една демократична държава. Имате дори и новини на майчин език което е против конституционно. Но и затова имаме толерантност. Не разбирам какво още искате. Да сме роби.

61

Анонимен

преди 10 години

Ястреб слагай килимчето за молитва, време ти е да се покаеш и да помолиш резания си шеф да ти прости обидите към бедните ***, шото и то е хора! Удри челото силно и *** нагоре в щраусова поза, после квото измътиш пак ще те мразим до изпотяване и дано скоро ти откаже някой орган, че да има файда от цялата ненавист дето ти фърламе

60

Борислав Георгиев

преди 10 години

Да се отнеме Българското гражданство на юдата

59

Анонимен

преди 10 години

Niakoi zabraviha Bunovo, a veche sporiat za Yudite...

58

Анонимен

преди 10 години

V Bylgariq turci nqma samo tur4ee6ti se *** pomaci mestan kuv tur4in e tolkoz i druggite

57

marsian

преди 10 години

До Гневен българинКазал съм България,но няма да търпя и уважавам "националисти" и псевдопатриоти като теб .

56

Анонимен

преди 10 години

Koe e poveche - nevezzhestvoto vi ili naglostta?

55

9667

преди 10 години

До Гневен българинЩом отвори дума за диващина, аз ще се оттегля от спора. Не искам да навлизам в областта на тясната специализация на българина. С моето невежество по тази тема, няма как да не ми оскубеш перушината!

54

marsian

преди 10 години

До Гневен българинВ спора се ражда истината ,но как да спориш с *** .

53

marsian

преди 10 години

До BGАко прочетеш повечето коментари ,ще видиш че не ние обиждаме ,а сме обиждани .Което естествено няма да търпим ,може да сме турци ,но преди всичко сме хора ,а не животни .Научете се да бъдете толерантни и нещата ще се оправят .Не очаквайте всичко от нас .