115

дядо Димо

преди 10 години

Българиноо работиш ли работиш ли за 300 лева в капиталистичеката ни родина докога ще бъдеш роб на 24 годишния криминален преход и на мутрите и бандитите заграбили теб и семейството ти !

114

Умерения

преди 10 години

Изчетох достатъчно простотии в този форум. Не зная кой плаща на групичката, натоварена със задачата да предизвика на всяка цена етническо противопоставяне?!?!?Но нека не забравят, че българският народ е мъдър и няма да допусне българи да се бият с българи, само защото изповядват друга религия!

113

Анонимен

преди 10 години

БОЛЕН Е ЗА ПСИХИЯТРИЯТА

112

123

преди 10 години

В ЕС на това му се казва ИНТЕГРАЦИЯ, ако не могат да се интегрират турците, да се изнасят от държавата. Тук е България и да развалят веднага партията си и всички скандални искания!

111

миротворец

преди 10 години

Какво точно разбирате под мир в България? Те да ни крадат,лъжат,да не ни зачитат за хора? Ако на това казвате мир, май ще грабваме сопите.

110

Анонимен

преди 10 години

Левски е Апостол но Волен е по велик! Нека почитаме съвремените борци на България като Господин Сидеров!

109

Анонимен

преди 10 години

Като са не знам си кое поколение турчин тук, да стават вече българи и да спрат да се правят на друг етнос. Да развалят етническата партия и да си бъдат българи, това е. Или да си хващат багажа.

108

Иван

преди 10 години

предварително прочетох всички коментари и се ужасих от неграмотността и глупостта на "писателите" ! "Уважаеми", вие не знаете нито историята, нито близкото минало /преди 25-30г./, нито знаете що е това патриотизъм, гражданско общество, нито сте чели Конституцията. Уви , пълна простотия и безграмотност. Това се е отразило на писанията Ви. От тях смърди на ***, на алкохол и ***. Може някои и да не са такива, но пък за сметка на това са болни от омраза към всеки който е против ББ и ИВ.К !

107

Бенковски

преди 10 години

бунт бунт на уружие братя българи да тръгнем по пътеките на апостола и да изметем БСП,Герб и ДПС българоубиици

106

Пурко

преди 10 години

Че БСП имат *** това е ясно, но ГЕРБ по нищо не им отстъпват в тролската война! Даже си мисля, че са повече! По коментарите ще ги познаете и по плюсчета-минусчета....

105

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Браво на Рашидов.А за "антибългарските и противодържавни" изказвания на "оня" пишман депутат мога да кажа, че тя цялата им партия е противоконстипуционна, защото само се определят като етническа, а такава е ЗАБРАНЕНА от конституцията на България.

104

задължително е!!

преди 10 години

Да се опази мира в България..........задача 1 за всеки разумен гражданин на страната.

103

Анонимен

преди 10 години

До до 102;Не е вярно , там никога не е било бугарско до 1885 година. В Делиормана не е имало и един бугарин преди 1878 . Нашето ще си е наше, а каквото остане ще е ваше, ако ви го оставят другите де...Българското царство не е слизало от Балкана на юг . Само за да грабят и опустошават са слизали. Поради това на юг нямате и една крепост. Както нямате и един град-всичко е или грацко или турско .

102

Анонимен

преди 10 години

Не се зблуждавайте,в България скоро ще има гражданска война.Ще бъдат утрепани всички,които са виновни за грабежа на страната последните години,ще видим и набучени глави,Не плачете за Украйна,ще бъде отсечена дългата ръка на Америка.Защо Тиквата се бори усилено за власт,защото го е страх,.Нема да има прошка за никого,ще им заседне ограбеното.

101

Анонимен

преди 10 години

Вие виждали ли сте как Местан играе и се забавлява със своя електорат. Там няма камери, няма журналисти. Само "анадолци". Отнася се с тях като със ***. Говори перфекто бг. Има красива жена.Всичко е за пред медиите. Истината е страшна. Тези хора не са като нас.Скоро колелото ще се завърти за българите, но при тях нещата ще останат напред във времето. Всичките ще ги ползват за война. Накрая близо 80% ще умрът. Не случайно турската армия е доста сериозна сила. Днес няма никакво значение живата с

100

krisi

преди 10 години

PO GOLQM SELQK OT TEBE ,,EFENDI,RASHIDOF,, NQMA.TURSKA SGAN.MARSH OT NASHATA RODINA.

99

копчо

преди 10 години

ако някой се е чудил досега : кой управлява България?! .. мисля че днес вече получихме ясен и кратък отговор..на деня,в който обесиха Левски..по-брутална подигравка с Българите никой не си е правил..доган ни се изплю на цялата нация в лицата..и ние си търпим,щото сме рая..а станишко и онова белокосо шизофренично джудже си лапат кинтите и въобще не им пука..

98

ДЪБЛИН

преди 10 години

Българи,българи-до къде стигнахте,турците да ви командват и плюят в собственият ви Парламент.Ако можете поне се замислете-ЗАЩО И ЗА КАКВО ЗАГИНА ЛЕВСКИ.Слава на теб Дяконе,тези селяни не те заслужават.

97

Анонимен

преди 10 години

Искат турски телевизии, турски филми, новини на турски... В един момент разбират, че нищо не разбират. Нито турски език знаят, нито са турци, още под малко ги искат в Турция. В крайна сметка живеят мизерно. Е, да не са като ***, но май накрая *** ще излезе по-умен от тях понеже не работи и цял живот нито той, нито дядо му са бачкали. А, те се ровят в пръстта гледат животни, тютюн и накрая нищо. Масата вярва на техните вождове, които се отнасят с тях като овце. Виждали ли сте как Местн губ

96

гуфи

преди 10 години

хехе,нищо неочаквано..дпс пак наведоха бсп..атака вдигнаха малко шум и се покриха тихичко (че иначе ше им спрат кранчето и как ше позлатяват пръстчето)..да е ясно на всички (и то на годишнината от обесването на Левски) кой управлява България..