11

Д благогоев / дедо

преди 10 години

Хич не му пука за българите важното е да има повече депутати в ЕНП -- и понежи Боко му е единствена надежда се е хванал за него па дали може или не няма никаквзначение ,,,,европеиско дебелоочие в деиствие !

10

КАПО

преди 10 години

Щом тая *** е разтревожен, значи сме на прав път!ЕНП - партия с мафиоти, апартаментаджии, осъден от европейския съд за убойство премиер, който те подкрепят...след като МАФИОТИТЕ ОТ ЕВРОПА СА РАЗТРЕВОЖЕНИ ЗА ВЛИЯНИЕТО СИ В БЪЛГАРИЯ, ЗНАЧИ ВЪРВИМ КЪМ ИСТИНСКА ПРАВОВА ДЪРЖАВА И ПРОСПЕРИТЕТ.

9

Анонимен

преди 10 години

Този дядка е изперкал. Опазил ни господ От Престъпниците. От герб

8

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ ПЪТ ПОЛОЖЕНИЕТО Е НАТОПОРЧЕНО. ВНИМАВАЙТЕ КОГАТО СЕ НАВЕЖДАТЕ ДА НЕ СТАНЕ МАЛКА ГРЕШКА С ГОЛЕМИ ПОСЛЕДСТВИЯ. ТО БОЛКАТА НЕЕ ГОЛЯМА ЩОТО ХАЛКИТЕ ВИ СА РАЗШИРЕНИ АМА СРАМА Е ГОЛЯМ.

7

алчност и лакомия

преди 10 години

Трябва да се придържаме към Европейските ценности: безработица, корупция, липса на морал, расизъм, еднополови бракове, липса на човещина, арогантност, алчност и лакомия на монополите и на банките!

6

тролбус

преди 10 години

До Анонименважното е че знам аз на къде отивам

5

Анонимен

преди 10 години

До тролбусаз не съм сигурен дали някой знае накъде вървим, но знам че нищо хубаво не ни чака

4

СВОБОДНО МЯСТО

преди 10 години

България е прекрасна страна. Ако сложим БОГ пред нея е истинско и велико. Но след нея няма място за партии. Единствено народът,който живее и се труди,но той живее в нея. България на българите.

3

Антисоросоид

преди 10 години

Само защото не искам да ми изтрият коментара, няма да псувам Дол на сексуална ориентация или заради това, че прилича на ***. ЕС вече се изражда и прилича н СССР, партиите ни се държат като секции на Коминтерна, а брюкселските бюрократи са новата номенклатура.

2

Анонимен

преди 10 години

Жозеф Дол: Положението в България ме тревожи "Загрижен съм за икономиката, за гаранцията за правова държава"????????????????????222Жозеф се тревожи, пък аз се чудя нали БСП каза че ще се оправим те като дойдат на властза какво е разтревожен Жозеф партията майка нали работи за социалната политика ,за ДДС-та на фирмите ,жандармерия пуснаха ,закона за хазарта приеха ,тютюнопушенета щяха да върнат,кодекс пишат от седем месеца НЯМА НИЩО ТРЕВОЖНО ТУКА

1

тролбус

преди 10 години

щом ЕНП се тревожат значи сме на прав път и има шанс за България да се пребори за друг по добър живот