32

Станисшев

преди 10 години

"Лесбийка съм, писна ми да крия!"И аз. И на мен.Но като се крия така ме възбужда.

31

Някоя си

преди 10 години

До катяГоспожице, каквото и да крещите за себе си, то се заглушава от това, което сте в действителност. В предишния коментар имахте мъже, сега пък имате един мъж, ама те били на килограм и пр. Никой не осъжда горкото момиче, а просто изразяват досада, че ни занимават със себе си. А и мястото, на което е направила "признанието" дава признаци за PR, а не за откровение.Успокойте се, поемете дълбоко въздух и издишайте звучно. Няколко пъти. Едва след това се опитайте с нов коментар :-)

30

катя

преди 10 години

До Някоя симъжете ги има на килограм,разбирачои мъж имам,за щастие с по-голяма култура.нали осъждате тази жена всички тук,че е казала истинатамисълта ми е,че всички сте кухи философии ви харесва да се подигравате,обаче живота поднася изненади

29

Някоя си

преди 10 години

До катяКого мразя, госпожице? Или вие вдигате показалец срещу мъжете. Та моя съвет беше да си намерите МЪЖ до себе си, а не мъже - пак не разбирате, за какво става въпрос :-)

28

Фактология

преди 10 години

Факт е, че, ако лесбийки решат да имат "собствено" дете, трябва да прибегнат до семето на "мъжете" (които, разбира се, са "лоши"). По същия начин и на другите еднополови им се налага да прибегнат до женска утроба. Т.е. каквото е нормално по природа (за по-възприемчивите - създадено от Тоз горе), не може да се промени. Може само да има опити на имитация. Съзнавайки това, се чувстват слаби да признаят слабостта си.

27

катя

преди 10 години

До Някоя симъже имам,ама да мразите така,не е нормално.като ви дойде проблема във вашата къща,тогава други песни се пеят.затова внимавайте какво говорите.просто един принцип.

26

high

преди 10 години

Какво се правят на жертви обратните, аз не мога да разбера. В повечето случаи хората не харесват това явление, но нито ги бесят, нито нищо-какво са се размрънкали. А да обвиняваш хората, че не те харесват си е типично за обратните-те имат доста здраво тоталитарно мислене, според което всеки трябва да люби и тачи тяхната ориентация, а децата задължително трябва да се осиновяват и обучават от тях. Все едно аз да анатемосвам хората, които не харесват рок и да ги пребивам с камъни, същото е...

25

Някоя си

преди 10 години

До катяНе съм длъжна да доказвам, че съм жена. А и трудно бих могла под формата на анонимни коментари. Но съм от тези, за които феминизмът е отживелица и стои доста комично в съвременния свят. Намерете мъж до себе си вместо да повръщате наоколо, както Ви го е казала другата коментаторка.

24

Анонимен

преди 10 години

До Широка усмивкаДа, доста е антипатична, някаква гадна, с едни такива гуреливи очи, естествено, станала е лесбийка, защото мъжете не я харесват, нещо гнусно има в нея

23

катя

преди 10 години

До Някоя симного разбирачи всички сте супервсеки е такъв,какъвто искавъв всеки мъж се крие една жена(НЯКОЯ СИ)

22

Анонимен

преди 10 години

Днешните Содом и Гомора са два огромни града разположени на два континента. Бог още малко ще ги понася, а после огън и жупел.

21

Анонимен

преди 10 години

Много е сладка и страхотна актриса. Изобщо не ме интересува каква е, стига да продължава да прави хубави филми (Inception, Juno, Hard Candy).

20

Анонимен

преди 10 години

До Джотопроменя се номерираното - сори! Така явно трябва да е по-забавно.

19

Някоя си

преди 10 години

Въпросната катя драстично не разбира, за какво се говори.

18

Джото

преди 10 години

ааа да беМоето писание е относно новината и заглавието ,а не на предходния коментарНинчето Добревчето е сладкасамо да остави вампирските глупости,че за мене по-тъпо нещо в киното от вампирските едва ли има.Поздрави!!!!

17

Широка усмивка

преди 10 години

Тя една жена ... :D

16

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 17Сакън, недей - Добрев е осъзнато на правилния бряг.

15

катя

преди 10 години

До усмивкато като било високо гроздето било киселоедна жена по-малко за мъжетеусмивката на криво сега!

14

Джото

преди 10 години

Много важноаааада не забравяи пръц

13

Анонимен

преди 10 години

на мен ми заприлича на нина добрев