43

Иво

преди 10 години

Горките ОЛАФ. Толкова много се интересуват и понеже сами не могат са решили чрез атака да изразят притесненията си. Боже, моля те оттърви ни от тия ***, защото се видя, че сами няма да се махнат.

42

Анонимен

преди 10 години

До 47По скоро ще празнуват Свети Вазелин!

41

Анонимен

преди 10 години

НАЙ-ХУБАВОТО КОЕТО АТАКА МОЖЕ ДА НАПРАВИ Е ДА СЕ СЪБИРАТ С ДПС ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН. ВСЕ ПАК ТОГАВА ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО !

40

CNN

преди 10 години

Официално от днес Волен Сидеров е новият мюфтия на гр.София!

39

Беба

преди 10 години

Приятели,погледнато наистина няма за кого да се гласува?Само за АТАКА.и АЗ МАЙ ЗА ТЯХ ЩЕ ГЛАСУВАМ.ДОСЕГА ГЛАСУВАХ ЗА герб,НО след като излезе за Цветанов и Борисов информацията се отказвам от тези крадци.ГЕРБ се оказаха крадлива и лъжлива клика

38

Momo

преди 10 години

Само на мен ли ми прави впечатление, че всички са против ГЕРБ и техните кадри?!Грозно е!Може и така да е било, но да не би онези от БСП/ДПС да са "вода ненапита"?! Едва ли...АТАКА от ден на ден ми се сриват в очите.Все едно ГЕРБ са нааааай-лошото нещо за България. Пф...

37

Петър Георгиев-гр.Тр

преди 10 години

Атака,че за кого други.Само за тяххххх

36

seriton

преди 10 години

Това за Плевенлиев естара информация за имота в Гърция и другите партенки. Сега се вади пак на бял свят да се размахва като прани ***. Иначе съм абсолютно сигурен, че е сгафил някъде и може да бъде разобличен. Има само едно условие:ПОЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ! Но да си говорим право то няма чисти, които и да разследват ще намерят нередности-ББ,волен, догану, станишеф и прочие ЛИЦА. Въпроса е едни-кога и на кой му е удобно да се смъкват гащите:)Гледай Бисеров от шеф на парламента сега престъпник,непослушен

35

Миленка Драганова

преди 10 години

точно така покажете им кирливите ризи на тези, които доведоха държавата ни до пълен крах!!! Атака в момента има уникалния шанс да стабилизира всичко онова, което те съсипаха.

34

Анонимен

преди 10 години

Относно демографския проблем:Според "Атака" той може да бъде преодолян с рязко повишаване доходите на българските граждани.Аз пък предлагам да се гласува: Продължителност на живота минимум 1000 години!Ще създадем съответно министерство, съответен бюджет, наши хора министри и готово.

33

Анонимен

преди 10 години

Олигофен,атака била партията.....ти си срам за България бе,та дори да си скопен евнух-***.Жалка и продажна *** си ти ,спри да ми пишеш в нета за смешното си продажно-турско сдружение на ***-Атака!Отвращаваш ме бе,жалко подобие на ***,най-вероятно си един мислител и добре изглеждащ поне колкото жалкото подобие човек-жаба Чобанов!Вън,Вън,Вън!

32

varg

преди 10 години

Плевнелиев бъди мъж и си подай оставката да не си идеш като Боко с камъни.

31

баба Вера

преди 10 години

ПЛЕВНЯТА,ПОМАКА ДА СИ ХОДИ!ПРИЛИЧА НА УЧЕНИЧКА!СМЕШЕН ***!НЕАДЕКВАТНО ЧОВЕЧЕ,ЧЕТЯЩО ОТ ЛИСТЧЕТА.ГНУС МЕ Е ОТ НЕГО.ПО НЕКАДЪРЕН Е ДОРИ ОТ ЖЕЛЕВ!роско,ще те плесна по челото!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30

Анонимен

преди 10 години

Атака се оказа най-лошата инвестиция на Доган

29

ТЪНКАТА фИДОСКА

преди 10 години

АТАКА е партията...Другото е гмеж.Е,много ви се искаше герберасти и сини Волен да развали НС ,защото на др.Борисов не му харесват силите.Но,не би.Да подкрепяш ГЕРБ 2 години и да ти вземат депутатите и субсидията...Това може да го направи само Цецо Магарето и Боко Летеца.Браво на Волен!Дерзай!С теб сме!На изборите ще им покажем кой колко процента има!Така ще им покажем,че на Тиквата ще му се вдигне кръвното.АТАКА-ПОБЕДА!!!герб-ГРОБОКОПАЧИТЕ НА МАЙЧИЦА БЪЛГАРИЯ!ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС,ПЛАЗМОДИИ!!

28

НЕатакист

преди 10 години

Ей,тия вредители пак изпълзяха на светло..............

27

Анонимен

преди 10 години

Evil Dead 3

26

Луфтханза

преди 10 години

Kъде е Шитеров? Нещо изчезна от радара откакто вече няма законово право да бие български граждани заедно с орангутаните си. Кротува нещо извъднъж...

25

ИСТ

преди 10 години

ДПС насъсква АТАКА като куче на синджир да лае срещу президента, Погледнете им изкривените от злоба физиономии,

24

КУТСКИ ТРОЛ

преди 10 години

КУТЕВ РАЗДАДЕ ЛИ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ