156

rustam

преди 10 години

До художника тая спогодба е от 1970 година малко герберско олигофренче

155

rustam

преди 10 години

Герберчета олигофренчета големия *** пак се *** в гащите

154

художника

преди 10 години

До ДръндерОтровни клюки плъзнаха и по адрес на разжалвания наскоро дипломат от кариерата Милен Люцканов. Освен като състудент на Жан Виденов от МГИМО в Москва, последният от тройката замове на злополучната министърка на външните работи Румяна Желева, назначен от кабинета Станишев буквално дни преди изборите, нашумя и като замесен в афера с пране на милиони лири в Ирландия.-------Същия тоя Люцканов е подписал въпросното споразумение с КНДР през 2010г.Това червените сте ***!!!

153

rustam

преди 10 години

До Анонимен о не обиждай талибаните тия *** са несравнимо по прости както и фюрера им за жалост

152

Анонимен

преди 10 години

Този откакто откри че има фейсбук не спира да пише глупости.

151

тъподИВА

преди 10 години

ама тая Веселина Йорданова е много *** сигурно не знае за следното -МИНИСТЕРСТВО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИПРОГРАМАза сътрудничество в областта на науката, образованието и културата между правителството на Република България и правителството на Корейската народно-демократична република за периода 2010 - 2013 г.(Одобрена с Решение 712 от 1 октомври 2010 г. на Министерския съвет. В сила от 20 октомври 2010 г. тва го е подписал Боко майсила и сега реве уж възмутен заедно тъпите му журналисти

150

Анонимен

преди 10 години

избирането на гербавите да управляват беше тест за идиотизъмуспешно издържан от населението на територията на централните балкани

149

Анонимен

преди 10 години

не се разправяй с гербавите те са по-долни и от талибанитедокато не се измете тая гербава помия няма оправянезабравили че правителствонто на боко палето на американския пасланник подписало споразумението и сега *** като прасета - гнусна работа

148

rustam

преди 10 години

ПРОСТОТИЯ и пак простотия тъпака Борисов е потресен от това което е подписал преди три години и още нещо когато същия Тоя *** се изказа за ,,матряла'' той е имал предвид същия Тоя матрял който гласува за партията му . Или *** избирът ***

147

Анонимен

преди 10 години

Води ни Партио води ни към светли бъднини води заедно с КеНеДеРе да стигнем нови върхове

146

Дръндер

преди 10 години

Продлъжение на 205 Държавен вестник 87, от дата 05.11.2010 г.Министерство на външните работиПрограма за сътрудничество в областта на науката, образованието и културата между правителството на Република България и правителството на Корейската народно-демократична република за периода 2010 - 2013 г.Това според вас кой го подписа?А? По-добре си мълчете и не се излагайте! Колкото до това, че БСП са го подписали, това си е голям гаф!Но именно ГЕРБ да протестират срещу това подписване е перверзия!

145

Дръндер

преди 10 години

До партиен член 185Ама вие герберите наистина имате много къса памет! ВИе новини не гледате ли бе? Не знаете ли че първо Бойко е подписал това споразумение, но тогава телевизиите бяха контролирани и не излезе нищо! Но който може да чете да потърси в близката библиотека Държавен вестник 87, от дата 05.11.2010 г. Пуснете го в гугъл! Пордължавам:

144

Дръндер

преди 10 години

До Анонимчо 201Искам да ме чуеш ти и останалите платени драскачи на ГЕРБ и БСП. Не всеки, който си изразява мнетието проти Бойко или Станишев е платен. Със сигурност има такива, но аз не съм от тях! Никой не ми плаща, а грешките ги правя понякога, защото реагирам емоционално! Айде писна ми да се обяснявам на *** герболетки!

143

екзалтиран комунист

преди 10 години

Другари.Демокрацията е пагубна за партията ни.Опозицията вече не е контролирана.След 9.09.1944 година под мъдрото ръководство на БКП прочистихме трънливия път на партията към светлото комунистическо бъдеще ,като избихме хиляди опозиционери,а други ги натикахме в каменоломните на концлагерите.Трети ги интернирахме в затънтени селища.Без приемни изпити вкарахме децата на нашите другари във ВУЗ .Тия възпитаници на партията сега управляват властта и икономиката .

142

inatut

преди 10 години

Къде са Кутевчетата и Курнелчетата? Изпълзяхте ли мишоци, хайде - Боко, Цецо, раз-два-три, че надникът тече..

141

Анонимен

преди 10 години

До ДръндериЗКам да се научиш да пишеш! Плащат ли за коментари с правописни грешки от БСП?

140

Анонимен

преди 10 години

Гейберски ***, прочетете ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК от 05.11.2010год. за да видите, кой е сключил това споразумение с Корейската Народна Демократична Република!!! То бива да сте *** и късопаметни, но вие надминавате с малограмажния си ум и щрауса, чийто мозък е по- малък от окото му!

139

Анонимен

преди 10 години

Малййййййй, Ореха ще има да чака пари от Европа. Това правителство бавно но сигурно ни превръща в "консервна кутия" с червен етикет на който пише "Промоция" но тя важи само за Корея, Русия и Китай!!!!

138

Анонимен

преди 10 години

Тъй като у нас вече няма Белене може би това сътрудничество ще доведе дотам,че неудобните да бъдат пращани в Северна Корея за обмяна на опит в техните трудово-възпитателни лагери,от които няма да могат да избезат.Паритята е пълна с номера и подмолни мръсотии,така че няма да е чудно да изпратят "учители","лекари" и т.н. в севернокорейските лагери-уж за обмяна на опит или за "оказване на помощ и укрепване на българо-севернокорейска дружба" ..Но тъй е-като никъде не те искат-сам да се натресеш.

137

бум

преди 10 години

Комунистите са големи ***. Там вътре в партията не трябва да има различно мнение от вожда. Първанов враг, Бойко враг... кво става?