27

Анонимен

преди 10 години

иване кажи си .....

26

Анонимен

преди 10 години

До 19. Точно това е грешката на привържениците на ГЕРБ. Защото си мислите ,като Ви погалят по главата и Вие си казвате "Те са хора като нас". Е не са. Те съсипаха държавата за 4 г . от своята некомпетентност. Но мислеха ,че ще управляват вечно и могат да си правят каквото искат. А престъпника може да прави само престъпления.Него не го интересува народа.

25

Анонимен

преди 10 години

Другарю, не с лошо, не бива така!

24

1_българин

преди 10 години

Б.Б. и Цветанов играят театро. И засега много добре. Още вчера , когато Цацаров не отрече за Сарафов, а призова Цветанов за данни се разбра ,че Цветанов има доказателства.....И то не само за това. Работа вече е кой кого.....Сега Цацаров става зависим от Б.Б. и от това дали ще спре или няма да спре Цветанов като носител на доказателствата...срещу Цацаров пък и срещу други които вече треперят........

23

Поли

преди 10 години

Ясно е че Борисов иска вече да се отърве от Цветанов и да го пусне по бобслея ,защото ще му обърка изборите, но е *** и не може. И двамата имат компромати един за друг!

22

до 13

преди 10 години

Е ти отиваш на работа от 8.30, оттогава пускаш тоя коментар почти във всяка политическа тема :)))))

21

до 20

преди 10 години

Станишев най-много иска да разгледа патлака на Борисов и да си поиграе с него

20

Анонимен

преди 10 години

Станишев най -много иска да разгледа тефтерчето на Борисов

19

до 14

преди 10 години

Що ви естрах от Бойко и от Цецо ?Те са хора като нас

18

морски

преди 10 години

Защо не спряха престъпника Цветанов да не се среща със световния диктатор Барак Обама?

17

jane

преди 10 години

Аз искам да знам, като какъв точно Обама го кани на закуска ЛИЧНО?! Цв. Цв. в момента не е абсолютно никакъв за това правителство, няма някакви особени филантропски или професионални изяви, тогава от къде на къде ходи да си закусва с америк. президент? Какво точно ще обсъждат, времето по източното крайбрежие? Замислете се какво е правил там, какво е обещавал и какво ни готвят. И си спомнете скандала с Украйна и кадруването на правителството. Това не става само там.

16

до 14

преди 10 години

и аз се чудя на привържениците на БСП ,като зная ДОГАН ги направлява в действията й ,И РАБОТЯТ ПО СХЕМИТЕ НА ДОГАН как вярват че бсп е нормална партия

15

Анонимен

преди 10 години

Цветанов и Пеевски са се срещали 40 пъти в МВР! Вижте писмото на депутата от ДПС до медиите! Борисов пак ще се прави на ударен с мокър *** по празната тиква.

14

Анонимен

преди 10 години

Чудя се на привържениците на ГЕРБ. Нима не знаят ББ какъв е бил от 1990-2000 г.- криминален контингент. И какви са били приятелите и близките на такива лица /и те се виждат по снимките/ престъпници. И какво очакват от такъв човека да управлява държава- компетентност по икономика, финанси , социални дейности, едва ли. В главата му и на ЦЦ бяха само пиар, далавери, разделяне на народа. Просто се взеха на сериозно, а престъпника си остава престъпник, не може да се промени.Само се чудя на хората.

13

Анонимен

преди 10 години

Само един въпрос ще ви задам и отивам на работа. Имаше ли хора за затвора от предната Тройна коалиция - имаше. ГЕРБ осъдиха ли някой - не осъдиха. Имаше ли хора от ГЕРБ за затвора - имаше. Настоящата Тройна коалция осъди ли някой - не осъди. Какво повече да говориме, трябва да си тотално сляп за да видиш че го играят комбина и ни правят на балъци. Ама *** народ в България - дал Господ.

12

40 пъти Цвъко

преди 10 години

и това прасе Пеевски са се срещали в кабинета му. Сигурно са играли белот....

11

Анонимен

преди 10 години

Цецо един път да си отвори устата столетницата ще получи удар

10

Анонимен

преди 10 години

Ало ,Бисеров ,ало Петно ,ало Доган пратията майка има огромна нужда от вас

9

БЕСЕПАР

преди 10 години

Днес ми е 20547 -я платен коментар против герб, мисля вече да преключвам

8

zeus

преди 10 години

Интересно ми е какво ще напишат тук платените коментатори на ГЕРБ, че ситуацията е сложна:)