159

Анонимен

преди 10 години

Първо да изметем *** дето ни управляват и защитават ***, а като им избушим главите следва един рейд в гетото. Землянките и оборите, в които живеят *** ще горят като факли. Ще има и псевдо-българи дето ще се потресат от това ама те са си страхливи по природа тъй, че ще си сменят бързо ориентацията.

158

ети

преди 10 години

До 173До колкото знам и в Германия е така заварваш някого в двора си без да си го поканил стреляш и след това викаш полицията да си прибере отпадъка. Казвате си по едно чао и до там този няма какво да ти дири в имота. Докато и при нас не стане така няма да видим бял ден.

157

Пънк

преди 10 години

Тези *** крадат и жп релси въпрос на време е да се случи трагедия с много жертви.Петко Еленков да се вземе под полицейска закрила в следващите 5 години!

156

АнгелKo

преди 10 години

Гледах един документален филм от САЩ как един мъж прибирайки се заварва съпругата и сина му завързани,и двама въоръжени с ножове тарашат дома му.Без да се замисля вади законното си оръжие е ги разстрелва и двамата..От щатската полиция го наградиха с медал за храброст.Стана медийна звезда в последствие,и в едно интервю призова всички Американски граждани да действат смело в подобна ситуация и да несе оставят на бандитите.Еххх КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ!!!

155

Анонимен

преди 10 години

За съжаление това е бъдещето на България.

154

недоволен

преди 10 години

И на този , който ме е изтрил и на него ще го набутам. Ще го духаш брато, няма да ти се размине. *** на ***, братски руски поздрав.

153

Абдулкарим

преди 10 години

Волен още ли се крие под масата или пак е на екскурзия в екзотична страна?

152

Анчо Шукри

преди 10 години

Кой тва бе?

151

Анонимен

преди 10 години

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ВОЛЕН СИДЕРОВ,ВЪНШЕН МИНИСТЪР МАГИ ТАШЕВА И ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР -ПЕТКО ЕЛЕНКОВ,ХА ДА ВИДИМ ТОГАВА ДАЛИ НЯМА БЪЛГАРИЯ ВЕДНАГА ДА ДРЪПНЕ НАГОРЕ

150

тъй тъй

преди 10 години

Българите си остават проклети хора...Бог си знае работата................Така е..Знае си бог работата, затуй крадливия *** потегли към небитието...:)

149

до шокри мокри

преди 10 години

Българите голям го вадите, ама само по форумите и на маса, след няколко ракии..........................Не се успокоявай ***...Доста и действат, нали помниш героя от квартал Миленково, как за 5 мин. интегрира 3-*** като теб..ще стават все повече и повече, споко пече се хлебчето...:)

148

анонимен

преди 10 години

Българите си остават проклети хора...Бог си знае работата

147

Анчо Шукри

преди 10 години

Българите голям го вадите, ама само по форумите и на маса, след няколко ракии.

146

Случаен

преди 10 години

Хайде и ние българите да спретнем бунт против ***, че в Сливен от военен обект са откраднали специален кабел, който струва милион на държавата. А питат ли *** откъде ще ги вземе тези пари държавата да възстанови този кабел. Хайде всички българи чакаме справедливост от това правителство. Да защитим и ние българите избитите, изнасилените и ограбени от ***. Хайде и ние на бунт. И докъде ще стигнем тогава. Това ли е решението. Ако искат така *** така ще стане. Вземете мерки.

145

161

преди 10 години

Ми да минем довечера през протеста им... с танковеНе стига че крали ами и претестират че човека си свършил работатаМалко им е , всеки който краде на МЯСТО

144

Анонимен

преди 10 години

Ubieca na detenceto , qvno e bil kravojaden pedofil ! Po na dola kato cheta komentarite na nqkoi horica prosto im lechi che sa ot toq rod , kretenopedofilcheta ! Koito neshtat i da chuqt za rajdaneto na deca bez znachenie ot kakav rod sa ! Bolesta e neizlechima na seriinite ubiici kato toq izvarshitel , koito moje pak dago izvarshi na nqkoe detence ! Za tova ne zashtitavaite seriini ubiici na deca !

143

Анонимен

преди 10 години

Орден "Стара планина" за Петко Еленков и нов калашник с много патрони!

142

съжалявам

преди 10 години

До IwaПравата са за ромите,Иве-те крадят,убиват,изнасилват,имат по 100 висящи дела,ама им храним циглената,родени от *** на 13 г.,плащаме им ток и вода и се гаврят със старите хора по селата,защото има продажници,готови за паница леща да ги защитават.Българите са беззащитни в собствената си държава,докато парламентаристи вият от НС,че децата на малолетния *** трябва да вземат детски,докато родителите им вземат детски Виж и БХК.,които крещят в транс,защитавайки престъпните ***,

141

фактите

преди 10 години

Ако България нямаше ***, щяхме да сме средноевропейска държава. Само за 2012г. 3 200 000 000 ни струват преките социални плащания, над 1/6 от целият бюджет на държавата!Ако сумираме преките+непреките загуби на година минава над 10 МИЛИАРДА!Тост България за 10г. е загубила над 100 МИЛИАРДА заради този *** тумор!!!Мисля, че няма какво да се добави....

140

Николов

преди 10 години

#153 Дете,дете-колко да е дете.Като краде и го бият(убиват) е дете,а като се прибере да праска *** ннна 12-13 г. е голям мъж.Айде да се уважаваме.