17

работещ в Швейцария

преди 10 години

Всичко това се случва заради масата французи, които работят в Швейцария. Швейцария е многократно по-развита от Франция и това принуждава много бедни французи да емигрират там. Дори се заселват в немскоезичните райони(75% от населението) без да знаят грам немски, а това дразни много консервативните немскоезични, това обяснява разделението. Така или иначе на един общ референдум решават винаги немскоезичните за сметка на другите заради големия им брой, което мисля, че не е много справедливо.

16

До Анонимен 11

преди 10 години

OK, така е, кажи сега колко много се кефиш че някакви си 300 000 000 европейци (вкл 7 000 000 българи), ще страдат от тези мерки. Всъщност по интересно е, защо виждаш нещо смешно в това, нима ти или твоите близки не са засегнати??? Повярвай ми, първите които ще го отнеста сме ние (вкл. ТИ и твоите близки)

15

Анонимен

преди 10 години

Някой беше казал : Европейският съюз е съвременният Съветски съюз - по форма и съдържание ?

14

Анонимен

преди 10 години

Напомням, че Швейцария не е в ЕС, ако някой е забравил. ;)

13

Анонимен

преди 10 години

Lind е швейцарски шоколад, а Милка е немски. И Милка въобще не е популярна марка шоколад в Белгия и Холандия.

12

Анонимен

преди 10 години

И швейцарците нашибаха ЕС, след като американката Нюланд им го каза в прав текст "FU* EC" !Само че за това нашите ибрикчийски медии мълчат като пукали.Виж да бистрят политиката с разни НПО *** еша им няма.

11

Анонимен

преди 10 години

Are sega , daim teglqt chertata na Shveicarcite vsichki europeiski darjavi bez dase zamislqt dali sa nemskogovorqshti ili fashistki govorqshti....

10

До 7

преди 10 години

За съжаление не си прав.Всъщност Швейцария или по-точно банковата и система се владее от същите тези,които създадога ФЕД и Световната Банка,както и МВФ.

9

Plutonivm

преди 10 години

Nice a ?

8

Анонимен

преди 10 години

ХАХАХАХАХА--КАКВО СТАНА СЪС СВОБОДНОТО ПРИДВИЖВАНЕ НА ХОРА......ОСТАНА САМО ..ЗАГРАБВАНЕТО НА ИКОНОМИКИТЕ НА СТРАНИТЕ...ХАХАХААА---*** Е ПРИМЕР КРАСНОРЕЧИВ..А ПАРИЧКИТЕ НА МУТРИТЕ И ПАРТИИЦИТЕ СА ТАМ---ПРИ ШОКОЛАДА МИЛКА...ХАХААА-СУПЕР ЕВРЕЙСКИ ,ПАРДОН-ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!!!!!

7

Anon

преди 10 години

Докато Швейцария захлопна вратата за емиграцията, ГЕРБ искат вот на недоверия че не била достатъчна .... АТАКА пак е на мушката че не подкрепя поредната глупост.

6

Дани

преди 10 години

ЕС се разпада а нашите политици драпат за там, доста хора вече започнаха да се усещат че този съюз само краде държавите и техните граждани и обслужва интересите на няколко държави.

5

Анонимен

преди 10 години

Какво стана с онези *** - англичаните? Не са се обаждали след нова година ..... време е фараж да изтрезнее най - накрая и да каже нещо по въпроса

4

Анонимен

преди 10 години

Очаквайте Империята ЕС достойно да отвърне на удара!!Я с фалиране на някоя друга швейцарска банка,я някое скандалче за пране на мръсни пари т.е. разклащаш банковата институция в Швейцария и край на референдумите!!ФЕД и Световната банка независими играчи не търпят!!

3

dragko

преди 10 години

Абсолютно правилно решение!Ако бях швейцарец не бих се замислил да подкрепя същото!

2

Рали1

преди 10 години

Защо когато ние казваме на чужденците - Вън, сме ксенофоби.А всички останали са - само Европейци?

1

dp

преди 10 години

Ами добър пример за вредата от референдуми по конкретни въпроси. Хората масовонямат акъла да си преценят интереса и вършат глупости, мислят това което са имнасадили медиите и ей го.