444

evgeni1234

преди 10 години

Ами колко свестни хора като Росен Петров са залитали заради привлекателната ласкава политика? В крайна сметка,нито политика могат да правят,нито журналистика,но политиканство.За пример: Бареков нищо положително не открива у упонентите,но само собствената си идеологоческа насоченост.Този принцип се доказа като не работещ и злонамерен от типа: "Вервайте ми" ,режимът "Борисов" и сега напиращия "Барек&Comersial politics"

443

Анонимен

преди 10 години

Шоу са глупостите, които пишете - човекът подходи изключително смело и достойно, заяви своята честност за пореден път!

442

Vesko

преди 10 години

Нямам нищо против, добрите специалисти. Но всяка жаба да си знае гьола. Вярно, че е изкушаващо и всеки втори човек вижда шанс, да навлезе в политиката (и то в парламента).Но това е отговорна работа, изисква своя стаж/опит, изисква своите умения, изисква отдаденост. Заради демографския проблем, следващите десетилетия, ще изискват не само от политиците, но и от самия народ, адски много труд, жертвоготовност и отговорност. Нека да не си вмерисваме 'главата на рибата' още в началото.

441

evgeni1234

преди 10 години

Ами колко свестни хора като Росен Петров са залитали заради привлекателната ласкава политка? В крайна сметка,нито политика могат да правят,нито журналистика,но политиканство.За пример: Бареков нищо положително не открива у опонентите,но само собственота идеологоческа насоченост.Този принцип се доказа като неработещ и злонамерен от типа; "Вервайте ми" ,режимът "Борисов" и сега напиращия "Барек&Comersial politics"

440

СТОЙЧЕВ

преди 10 години

МЪЖКО, ДОСТОЙНО И ОБЕКТИВНО! Това някой партии и лидерите им, не притежават като качества!

439

шефа

преди 10 години

Това е поемане на отговорност от достойни хора.Много се радвам, че нещата в тази държава могат да се оправят. Това е правилен избор в името на България.

438

Vesko

преди 10 години

Думите на Росен Петров, за казармата и състоянието на полицията, мисля, че се покриват не само с моето мнение, но с мнението на повечето хора от българия. Какво обаче не ми харесва. За да се направят такива радикални мерки, ще изисква адски много усилия, отдаденост, отговорност, трудолюбие и е път изсеян с много трудности. Не знам дали човек, като Росен Петров, който сам казва за себе си, цитирам: "Обичам да скатавам". Би имал нужните усилия, нерви и желането за тази тежка и отговорна задача.

437

evgeni1234

преди 10 години

А колкото до "високотехнологичната ви психотронна мисъл"разпознаваема е в посланията ти,и "ви".Просто,и с няколко думи-пак "да" на демографския срив под нова форма,такава алтернатива сте.И относно "реалните стойностти" на "отразяванията" на новинарските емисиите на ТВ7,ползвате сравнителен принцип с подчертано конфронтално,дори и на правилните сегашни реформи случващи се в страната.Поредната идеологогическа маневра,която в този си ТВ7-формат е обречена на провал,поради манипулативно-информационна основа,и е ясно рапознаваема.

436

evgeni1234

преди 10 години

Бареков,ти и твоята си-ен-енска ТВ7,сте се захванали с много високотехнологична схема.Ти,ако бе политик- реален във възгледите си,не би градил рейтинга си на високопоставени лобита,но на реална политика основаваща се на решаване на социално-политическо-иикономически проблеми.Тенденциозно подбраните теми на разглеждане и изграждане на твоят политически профил доказва ,че си поредния Тарикат на "бял кон".Понеже и защото поставяш противопоставяне на всекиго и всичко,без реални стойностти на доктрината ви,но пак по параграф "народно доверие".А колкото до "високотехнологичната ви психотронна мисъл"

435

жана

преди 10 години

Достойно от страна на Росен Петров! Нека повече хора мислят за страната и народа а не само за себе си! Бареков набира с огромна сила симпатиите на все повече популярни хора и на самият народ, с прозрачноста която заявява и вижданията си мисля че ще успее в политиката, да извоюва правото да е министър председател!

434

ванче

преди 10 години

Направи го по много прозрачен начин! Браво. Не зад кулисите да се договаря нещо ала бала. Каза си го и това е. Не му трябва БТВ. Бтв е платена и той няма нужда да работи там. ако иска да направи нещо за страната ни да го направи като политик!

433

353

преди 10 години

Не мога да разбера какво се роптае толкова, човекът избира гражданската си позиция, има ефир и го заявява. Това, че повечето хора нямат възможност да заявят гражданската си позиция в ефира могат да го направят като гласуват!

432

VB

преди 10 години

Гнусно - да се взимат!

431

клоун

преди 10 години

този красавец полицай само в българия може да излиза по телевизията...

430

селски

преди 10 години

Продължавайте да си плюете, но Бареков само печели от това, защото хората виждат, че партийните ти шефове ги е страх от него.

429

Анонимен

преди 10 години

Не знам защо някои коментиращи толкова навътре приемат самото споменаване на името на Бареков. Явно са добре насъскани от партийните централи. И Бареков им разваля рахатлъка на политиците, та затова така се пробват да плюят по него. Но както показват изследванията, не се справяте успешно, защото България без цензура заедно с ВМРО вече е трета политическа сила.

428

Някой помни ли девиза на великия герой на анти-комунистическата съпротива Илия Минев?"Напред с България във вековете". Кой от тези кандидат-оправячи следва някакви строги принципи, последователност от ценности, идеи. Кой от тях има някаква визия за България в следващите 10, 20 и 50 години? После се чудят защо хората не тръгват след тях.

427

Анонимен

преди 10 години

Бареков ще успее, ако наистина поддържа центристкото пространство и предложи реални мерки в социалната сфера. За момента има такива, но трябва да обясни ясно на хората и как ще ги изпълни.

426

гнусен

преди 10 години

ТОЯ УЖАСНО ПРОТИВЕН МАЛОУМНИКНЯМАЛИ НАЙ НАКРАЯ ДА ГО МАХНАТ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТA.

425

Фенка

преди 10 години

Много го харесвах Росен, но.... до това му безумно решение.Какава е тази зараза дето ходи уж само по глупаците, а сега прехвръкна и към "разумните"...Явно съм се лъгала.Жалка, много жалко!