22

Анонимен

преди 10 години

a takaaaa uto4nihme se kakva si sega trqbva samo da dogovorim cenata ot 100 000 moje bi 6te otidem i na 100

21

Тато

преди 10 години

Ленче ,Ленче колко по-млади и убави има от тебе,какви сто бона, какви пет лева?Веке си стара чанта ,за какви пари думаш?

20

г

преди 10 години

помиярова, кои ще ти даде 10 000 *** нещо послъгваш доста, та ти и за травестит си грозна

19

Анонимен

преди 10 години

На тая някой ако и даде 1000 лв цяла нощ ще му прави .... иначе пред камерата 100 000 искала?

18

мхм...

преди 10 години

Евтината *** иска да добие имидж на скъпа такава... Само се чудя кой е този себесиуважаващ богат мъж, който да остави 100 000 за тази? Все още има порядъчни жени с акъл в главата си, който заслужават далеч повече. Дори и да нямат визия, с малко вложение ще изглежда много по добре от това Куче...

17

BURZUM

преди 10 години

Баq че какво толкова се възмущавате ,всичките жени са такива по един или друг начин.Вашите жени и приятелки да не са по- различни, просто цената им е по -ниска .Пазарна икономика търсене и предлагане.Затова най -добре оставете ги жените и се оправяйте сами.Хем е евтино, хем безопасно, че знаеш ли кой я е ползвал преди тебе?

16

Анонимен

преди 10 години

Много просто момиче.

15

Мен

преди 10 години

Купувач, как ги изчисли тези 1000 пъти??? И ти не си по-добре с математиката май?

14

купувач

преди 10 години

знаех че титлите "мис" покачват пазарната цена, ама чак 1000 пъти е пресилено. Между крата трябва да има нещо повече от една гола п....

13

ined

преди 10 години

Кучкова сигурно идва от професията и.

12

varg

преди 10 години

Коя е тоя луд дето й е предлагал 10 бона за един секс веднага да посети психото.

11

varg

преди 10 години

Фамилията й подхожда ама много.

10

Чукчито

преди 10 години

Важно е количеството, а не качеството.

9

Анонимен

преди 10 години

На времето имаше един уестърн който започваше с логото: "Когато живота не струваше нещо и смъртта си имаше своята цена":)) Та....всичко си има цената. С цялото ми уважение към дамата..........."имал" съм и по-хубави. Почти безплатно:))))))

8

За да мисля

преди 10 години

"Ако от другата страна стоят 100 000 лева обаче бих помислила. Това е сериозно изкушение".Лошо няма. Ако насреща стоят 100 000 Мис Плеймейт би се замислила. Евентуално.Ако ли не - каквото първичните женски полови органи решават положението.Мацко, по принцип нормалните хора се опитват да мислят и без такъв хонорар.Нещо нормално. за да се отличаваме от животните.Мисъл се казва.

7

мнение

преди 10 години

Много ми е интересно как ли се чувстват майките, бащите, братята и сестрите, евентуално бабите и дядовците ако са живи на жени като нея, които говорят пред цяла България как нямали задръжки и как предложение от 100 000 лева би ги изкушило...дали се правят на нечули-невидели, или пък им е неудобно от приятели, познати и от самите себе си.

6

Анонимен

преди 10 години

... абе и за по-малко си е давала дупката, ама неще да си признае..

5

обективен

преди 10 години

Сетих се за един виц:Един мъж пита непозната жена:- Ще легнете ли с мен за 1 млн. лв.- Разбира се - отговаря жената- А за 100 лв. - пита мъжа?- Вие за каква ме взимате? - отговаря жената.- Каква сте, вече знам сега само уговарям цената.

4

Анонимен

преди 10 години

Гледах я малко при ДИков.Поведение на типична чалга кифла.Маниери и език- надменни. Проста като *** и с уникално ниска култура.Извадила циците напред, наперена и изключително нагла и проста.Олицетворението на повечето бг жени в момента.

3

Даниел

преди 10 години

Това малко като в онзи виц: "Разбрахме каква си, сега просто уточняваме цената" :)