31

Неформална

преди 10 години

Естествено е подкрепящите АБВ да имат възражения за разпределението на парите - все пак всеки иска колкото се може повече. Очевидно е вече, че атаките им започват. Освен това е много долно от страна на Първанов да се обяснява, че се управлява на принципа разделяй, за да владееш, защото е очевадно, че той в момента прави точно това.

30

Анонимен

преди 10 години

32Браво!Много точно си пресъздал формулата на успеха на дуото Боко & Цецо.Точно така работеше и пак щяха да са на власт ако Боко не беше толкова страхлив.Малко кръв и две счупени глави беше достатъчно да се оака този гоУем "мъж".

29

Анонимен

преди 10 години

Не сме имали досега толкова интелигентен, умен и разумен политик, като президента. Този човек трябва да управлявя страната и съм убеден, че това е правия път. Всички останали са доста под нивото му.

28

Анонимен

преди 10 години

Гоце-Първанов ,к,во става бре ,днес един от твоите в АБВ Нидал Алгафари дето постояно лаеше по медиите срещу Башар Асад си призна ,че бил гей ,след като в сайта Пик .Бг излязоха скандални снимки на Нидал в които той се целува в устата с мъже .

27

платен трол

преди 10 години

До Анонимен 13Това което си написал е най-долната лъжа, с която *** галеха варненските ушенца. Да, обаче фактите са следните, дори и по времето на ГЕРБ Варна е получила повече ДЪРЖАВНИ пари от Бургас. Това, че тук се печелеха европроекти, а при вас не, си е проблем на вашата община.Сега пак е така, нищо ново под слънцето.

26

evgeni1234

преди 10 години

Относно тарикатите те биват два вида.Eдните са млади подрастващи тарикати,другите са стари закоравели разбойници. Такива като Първанов са точно идеолозите и 'отците" на разделението.

25

Анонимен

преди 10 години

Слава на социалистическа България, напук на днешната ***! Да, България ще се ,,оправи'', когато си отидат от този свят хората живели при социализма.Тях не могат да излъжат, поне повечето от тях, защото знаят и помнят.Виж, младичките ще си ги будалкат както всяко младо и зелено.Скачайте - умни сте, лигавете се - красиви сте! Ура!

24

възмутен

преди 10 години

Първанов, Първанов, тази поговорка точно за теб и действията ти отговаря! Заедно с Борисов може спокойно да се гушнете, без да се криете от никой! Всички ви разбрахме заговора!

23

Анонимен

преди 10 години

Пумата Г.Първанов, син на Седефчо П. свикна 10 години да живее по европейско-баровските стандарти, т.е. като най-богатите хора по света и то без да се налага да изкарва кинтите за мастрафа и сега като се превърна в простосмъртен, взе да ламти за европарламента.Пак иска като баровец да живурка, но без да работи.Гълип пумашки, не става само с ядене !!!Ужас!!!

22

genadi

преди 10 години

v kraina smetka-koi e na vlast,cengeta-milizioneri,borzi i turski zigani nai.dolnatadarzava.,

21

Анонимен

преди 10 години

А при Боко-главата КАК БЕШЕ бе *** пернишки???Тоя Архар тотално се изпедерасти.

20

Анонимен

преди 10 години

Точно, 22! Още преди обявената от АБВ отделна листа правеше впечатление, че Плевнелиев и опонента му на президентските избори, Калфин говорят едно и също, а то бе, че липсвало коалиционно споразумение между БСП и ДПС, и ясни ангажименти на управлението.Преди малко се изказа пък протестъра - професор Близнашки.Уж от БСП, а говори герберастки.Ами то половината Герб са бивши ДС кадри и началници на районни милиционерски управления.

19

Анонимен

преди 10 години

БСП са явните партийни и комсомолски кадри, които не се пребоядисоха през прехода.По опасни са ДС агентите като Гоце и реализиралите се в други партийни проекти от СДС до Герб и още куп партии и партийки, пръкнали се от демократичната пяна и плесен.Та, миналата година мафията в лицето на нейните изразители - Гоце, Костов, Бойко, Кунева и подобни, остана встрани от разпределението на парите.Ами, да! Прав беше Доган и всеки, който е на власт разпределя парите.Затова е този вой, рев, протести, АБВ!

18

Анонимен

преди 10 години

"Разделяй, за да владееш", е пък точно ти раздели БСП. И докато преди да ги разделиш беше просто агент "Гоце", след като ги раздели стана агент "Гоце Делчев".

17

Анонимен

преди 10 години

ДПС налива милиони за пречиствателна станция в Люляково-Бургаско а морските селища изхвърлят фекалиите в морето

16

Анонимен

преди 10 години

sprete osmanskata koalicia bsp dps i ataka , spasete Bulgaria

15

Човек

преди 10 години

До АнонименНе си прав при Герб в Перник,Смолян и Варна имаха бюджети каквито не са виждали при друго управление,има статистика за това и е публична,но дадените пари за Цанков камък и други останаха в джоба на ДПС и главния хидроинженер Доган.

14

Анонимен

преди 10 години

че какво са виновни хората от Перник ,че ще й намалят парите

13

Анонимен

преди 10 години

през 4 год идва бсп на власт вече 24 год разделя България обира каквото може и си заминава така ще стане и този път

12

Човек

преди 10 години

Тотално нагли ***,ще дадат на ДПС- то отново милиони за път и канализация в обезлюдени села и паланки,а за нуждаещите се един среден пръст.Не този на Болен, той е златен. Така,че мили гласоподаватели внимавайте с кои пръст и за кого гласувате.