328

АТАКА-ПОБЕДА!

преди 10 години

СЛЕД ИЗЛИЗАНЕТО В САЙТА ПИК .БГ НА СКАНДАЛНИ ИНТИМНИ СНИМКИ С МЪЖЕ НА НИДАЛ АЛГАФАРИ ,ЕДНО ОТ ЛИЦАТА НА НА ФОРМАЦИЯТА НА Г.ПЪРВАНОВ- АБВ И ЯРОСТЕН ПРОТИВНИК НА АБШАР АСАД ,ДНЕС НИДАЛ АЛГАФАРИ ОФИЦИАЛНО СИ ПРИЗНА ,ЧЕ БИЛ ГЕЙ...ТЕ ТАКИВА НИ СА ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ВЛАСТТА ,ТЕ ТАКИВА НИ ПРОБУТВАТ РЕДОВО ПО МЕДИИТЕ ДА НИ (ПОУЧАВАТ) ,ТЕ ТАКИВА ДАВАТ И ПРАВА НА *** БЕЗНАКАЗАНО ДА УБИВАТ И КРАДАТ БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ

327

Коки

преди 10 години

Батеее, шампоан и хумана. Тия все едно си къпят децата. А хумана явно по кофите са виждали. От тия пари сигурно 1 стотинка не отива по тия деца..

326

Анонимен

преди 10 години

130 лв. за кое по-напред - хумани, шампоани, памперсихахахахахаНие как преживяваме без дестки, само защото доходът на член от семейството е над 350 лв.?Работиш, пребиваш се, плащаш данъци, а *** без да го правят получават, а ти не!!!И защо така?ЗАЩОТО РАБОТИШ И ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ !!!ХАХАХАХАХА

325

@

преди 10 години

поредната глупост на ,,Атака,,- парите за *** идват от Евросъюза и Щатите , и от там се контролират. иначе нали си представяте какво ще стане с тях(парите) директно в крадливите джобове на политиците ни .така ,че атака може единствено да спре с алкохола и фантазиите.

324

Вихър Райчев

преди 10 години

Ша видити вий кат си напрайм *** Република,*** Призидент,*** Примиер и помошти на курем......................

323

BG

преди 10 години

Ехо, комунистите - какво става ?! Пак ли ще се извиняваме на тези ?! Нали са ви коалиционния партньор :))))Как милите щели да се изхранват - че да се чували нещо наречено РАБОТА !!!България била БЕДНА ?! КОЛКО ТАКИВА ПАРАЗИТА ХРАНИМ !!!НЕ САМО ЗА МАЛОЛЕТНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПИРАТ - ИМАШ ДЕЦА САМО АКО ИМАШ ДОХОДИ ДА ГИ ОТГЛЕЖДАШ ИЛИ ИЗХРАНВАШ - ИНАЧЕ - КАСТРАЦИЯ !!!А, и 335 - ти от коя македонска лудница точно пишеш ?!

322

Неудачник

преди 10 години

До отново питамВ момента първата лична карта се издава на 14 г. .Това за 18 години беше едно време при зелените паспорти .Даже има изискване до един месец от навършване на 14, да подадеш документи на детето за лична карта , иначе глоба . Първата лична карта е безплатна .Преди месец трябваше да го правя за големият ми син и ми се струваше малоумно .Сега разбирам за кого всъщност е въведено това улеснение .

321

targov_sl

преди 10 години

*** и да им дадеш работа пак няма да работят,щото нямат интерес да работят. По-лесно е да се наредят на пощенска банка, тогава когато им ги превеждат и да ядат да пият 2 -3 дена да се еб*т като зайци и айде още някой лев помощи отгоре.Как щели да преживяват... колко сте жалкииии..... Тъжното е че от Атака само с предложението ще си останат, а Сиганската *** ще се множи и ще точи парите на държавата....

320

Преживяно

преди 10 години

Мина време, баща ми се пенсионира, но още не я беше виждал, защото се оказа, че тя вече има 13 /тринадесет / деца. И така, не зная как продължава историята, но се опасявам, че може по същия начин.

319

Гимлер

преди 10 години

Средностатистическият *** за жалост не иска да работи.Справка -в периода 2000--2008,когато в строителния сектор имаше глад за работна ръка.Тогава болшенството *** пак не се залавяха за работа.Интеграцията им е мисия невъзможна.

318

анко

преди 10 години

До АнонименЦигане ли си???

317

.

преди 10 години

тия пари вместо да потъват в джобовете на ***, могат да отидат в джобовете на старите хора които имат нужда или при майките които ще си отгледат децата по европейски стандарти

316

Анонимен

преди 10 години

ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗВА КАК БУГАРИТЕ СА ЖИВЕЛИ НА ГЪРБА НА *** ОТ ТУРСКО ДО ПАДАНЕТО НА ЖИВКОВ

315

.

преди 10 години

тия пари вместо да потъват в джобовете на ***, могат да отидат за вдигане на пенсии, помагане на майки/ семейства които ще си отгледат децата според европейските стандарти

314

Преживяно

преди 10 години

Дълги години баща ми управляваше лечебно заведение, в което естествено се налагаше да работят и санитари. Тогава беше назначил на такава длъжност една ***. Но какво се оказа - още почти от назначаването й тя беше непрекъснато бременна. През годините, които последваха след това, той от време на време споделяше, че изобщо не я е виждал от назначеването й и се ядосваше, че това е човек, който реално не върши никаква работа. Но закона е на нейна страна и не може да бъде уволнена.

313

SCI

преди 10 години

Тези са идеални бизнесмени за нашата компания. Това е незапълнена ниша в мрежовия маркетинг и трябва да ги поканим на обучение на някое от онези грандиозни партита, които правим. Така хем ще хапнат, хем ще станат бизнесмени. Нали това искат. Толкова народ станахме бизнесмени. Да дадем шанс и на братята роми !

312

решението

преди 10 години

е КАСТРАЦИЯ.

311

Анонимен

преди 10 години

КАСТРАЦИЯ И СТЕРИЛИЗАЦИЯ ЗА *** ,ТОВА Е РЕШЕНИЕТО

310

Анонимен

преди 10 години

Докато гласувате за нео-либералните *** БСП,Реформатори,ГЕРБ,АБВ и подобни ,които са стожерите в БългАрия на юдео-масонския ЕС и ,членуващи е ПЕС,ЕНП,либерални алианси,масонски ложи ,хелзински комитети и останалите соросови НПО-та ,така ще е тотална *** ,ислямизация ,безнаказана *** престъпност,повсеместна бедност и безработица за българският етнос За да се променят кардинално нещата трябва да се гласува масово за крайно десни националисти ,дето не са одупени на тия от САЩ и ЕС

309

Анонимен

преди 10 години

"Ако ни спрат детските, как ще преживяваме, питат роми"Ами ще се хванете на работа като българите, от парите на които само цицате и благодарение на труда на които съществувате.Тези, които не работите и само чакате някой нещо да ви дава, сте едни чисти ***.